Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@00:24:28 GMT

۳۲ شبکه گسترده اشتغال خانگی زنان در کشور فعالیت دارد

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۳۲۳۸۶

۳۲ شبکه گسترده اشتغال خانگی زنان در کشور فعالیت دارد

به گزارش ایرنا مینا بیابانی روز دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران کردستان اظهار داشت: بسیج جامعه زنان به عنوان بخش راهبردی سازمان بسیج در موضوع زن و خانواده، طرح‌هایی تبیین کرده تا در سطح استان‌ها مأموریت‌ها و رسالت این سازمان راحت‌تر انجام شود.

 وی با بیان اینکه سال گذشته چهارطرح در حوزه زنان و خانواده در کشور تدوین شده و در حال اجرا است، افزود: یکی از این طرح ها که نقطه قوتی برای ایجاد اشتغال به شمار می‌رود، طرح توسعه اشتغال خانگی برای زنان سرپرست خانوار و محروم است که با ایجاد شبکه های تولید و اشتغال فعالیت دارد، ضمن اینکه شبکه ای از تولید تا برندسازی و استانداردسازی محصول ایجاد کرده است که به بازاریابی آنها نیز کمک شایانی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس بسیج جامعه زنان کشور یکی دیگر از طرح‌های در دست اجرا را طرح افزایش جمعیت اعلام کرد و یادآور شد: در موضوع جمعیت، چندین سال است که با بحران مواجه هستیم و فرصت طلایی بازسازی جمعیت درحالت از دست رفتن است.

بیابانی افزود: اگر به این فرصت طلایی توجه نشود در چند سال آینده به کشوری سالمند تبدیل می‌شویم و بسیج جامعه زنان طرحی مبتنی به فعالیت در محله ها برای زوجین در سن باروری دارد که آگاهی بخشی و ضرورت فرزندآوری را به زوجهای جوان یادآوری می کند و کردستان در این زمینه خوب عمل کرده و توانسته است خانواده‌ها را در این موضوع مجاب کند.

 وی طرح دیگر را طرح تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده برشمرد و گفت: طرح تشکیل شده برای رونق ازدواج و ترغیب جوانان به ازدواج ساده و بهنگام است که این طرح هم با اتکا به محلات و با شناسایی خیرین در دست انجام است تا با تهیه جهیزیه، امکان ازدواج آسان با مراسم جشن ساده برای جوانان فراهم شود.

 تحکیم بنیان خانواده موضوع دیگری بود که بیابانی به آن اشاره کرد و اظهار داشت: این طرح به موضوع اختلافات خانواده ها برمی گردد و با استفاده از ریش سفیدی و گیس سفیدی به عنوان آیینی قدیمی، سعی در حل این اختلافات دارد.

وی یکی از موضوعات قابل پیگیری را ایجاد کلینیک‌های خانواده توسط بسیج عنوان و اضافه کرد: پیگیر هستیم تا در هر شهرستان یک کلینیک ایجاد شود و در عین حال در حال حاضر با ارائه مشاوره پیشگیرانه به خانواده ها برای جلوگیری از ایجاد تنش کمک می‌کنیم.

 رییس بسیج جامعه زنان کشور، تعالی خانواده را در مرحله بعد از استحکام خانواده برشمرد و افزود: ایجاد شرایط رشد و تعالی در خانواده، کمک به تحقق هر چه زودتر تمدن بزرگ اسلامی در دنیا است که با ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی میسر می شود.

بیابانی به ترویج و توسعه حجاب و عفاف به عنوان طرحی که به عفت ورزی و حیای آحاد جامعه توجه دارد اشاره کرد و افزود: در این طرح سعی شده به حیا و عفت ورزی در شکل منطقی و عمیق آن نگاه شود و از تولیدات مناسب لباس و پوشاک برای آقایان و بانوان حمایت وبه تولید طرح‌های ایرانی و طرحهای تحقیقاتی مد و لباس زیبا که مطابق با سلیقه سنین و جنس های مختلف ، کمک شود.

 وی به نقشه راه پنج ساله اعتلای بسیج زنان هم اشاره کرد و گفت: این طرح در حال حاضر تدوین شده که مشتمل بر همه فعالیت های زنان و خانواده است که هم برای اعضای بسیج و هم برای همه افرادی که علاقمند به استفاده از برنامه های بسیج هستند، فعالیتهایی در نظر دارد.

رییس بسیج جامعه زنان درباره فعالیت بسیج خواهران در دوران شیوع کرونا هم اظهار داشت: خواهران بسیجی در این دوره به صورت آتش به اختیار وارد فعالیت‌ها شدند و خانه ها، مساجد و پایگاه های بسیج را به تهیه اقلام اساسی از جمله ماسک اختصاص دادند.

 کمک به تغسیل و کفن و دفن اموات کرونایی با کمک خواهران بسیج روحانی، ورود به عرصه کمک به مدافعان سلامت با عنوان همیاران سلامت، بیماریابی و غربالگری بیماران در قالب طرح شهید سلیمانی و کمک به قرنطینه خانگی، تهیه بسته های معیشتی و توزیع غذای گرم در بین بیماران و اطلاع رسانی به خانواده ها در سطح محلات به صورت خانه به خانه و نیز کمک به واکسیناسیون در کنار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و هلال احمر از جمله فعالیت‌های بود که بیابانی به آن اشاره کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه کردستان با وجود مشکلات مرزنشینی و در معرض توطئه بودن توسط گروهک ها، فعالیت‌های بسیار خوب و موثری در زمینه توانمندسازی و استحکام خانواده و احیای هویت زنان مسلمان انجام داده است، گفت: کردستان از جمله استان‌هایی است که مشکلات معشیتی عدیده در آن به چشم می‌خورد و بسیج جامعه زنان در آن ورود موثری داشته و بر اساس طرح‌های ارسالی، شبکه های اشتغال زایی در سه شهرستان ایجاد کرده و پیوند منطقی بین آنها به وجود آورده است.

 رییس بسیج جامعه زنان یکی از فعالیت‌های شاخص اشتغال زایی زنان در کردستان را در حوزه خیاطی اعلام و اضافه کرد: کردستان از استان‌های پیشرو کشور است که به زودی شبکه خیاطان این استان با گسترش به شهرستانها به جایگاه واقعی خود خواهد رسید.

بیابانی یکی از مزیت های استان را برخورداری از صنایع دستی متنوع برشمرد و افزود: این تنوع باعث می‌شود تا زنان این استان که مهارت تولید در زمینه‌های مختلف را دارند با همین قابلیت ها بتوانند در قالب شبکه‌های اشتغالزا برای خود شغل خانگی دست و پا کنند و همجواری و قرابت فرهنگی با اقلیم کردستان نیز زمینه صادرات را برایشان مهیا می‌کند.

برچسب‌ها ویروس کرونا کردستان سنندج اشتغال پایدار سازمان بسیج مستضعفان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کردستان سنندج ویروس کرونا کردستان سنندج اشتغال پایدار سازمان بسیج مستضعفان بسیج جامعه زنان خانواده ها رییس بسیج فعالیت ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۲۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد پیشکاری شامگاه دوشنبه کردستان در نشست معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با نماینده ولی فقیه در استان با تبریک هفته کار و کارگر، آموزش های فنی و حرفه ای را مقدمه‌ای برای مهارت آموزی و توانمندی سازی جوانان برای ایجاد اشتغال خواند و اظهار کرد: با گذراندن این دوره ها و تلاش و همت شبانه روزی، زمینه اشتغال در جامعه فراهم خواهد شد.

پیشکاری آموزش و مهارت آموزی کارگران را نیز از مهمترین اولویت های وزارت کار و لازم وضروری عنوان کرد و با بیان اینکه این آموزش ها موجب مهارت آموزی و ارتقای سطح علمی در کارگران به ویژه کارگران ساختمانی خواهد شد، اظهار داشت: با آموزش و مهارت آموزی کارگران، شاهد کاهش حوادث کارگری و جلو گیری از آسیب های اجتماعی خواهیم بود.

مدیر کل کار کردستان با بیان اینکه مهارت آموزی و تربیت نیروی کار حرفه‌ای و ماهر موجب ایجاد اشتغال پایدار در کشور می شود، خواستار آموزش بیشتر کارگران ساختمانی در بحث ایمنی و حفاظت فردی شد و گفت: ایمنی نقش موثری در دستیابی به ارتقاء سطح سلامت کارگران در جامعه دارد.

رئیس شورای هماهنگی ادارات تابعه وزارت کار در استان با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یکی از دستگاه‌هایی است که در خط مقدم ارتباط با مردم و خدمت‌رسانی قرار دارد، گفت: بیش از ۷۰ درصد جامعه تحت پوشش خدمات این وزارتخانه هستند و مدیران تابعه وزارت کار در کردستان توانسته اند با همدلی و هماهنگی مقدمات رضایتمندی مردم را فراهم آورند.

پیشکاری عملکرد ادارات تابعه وزارت کار در کردستان را رضایت بخش خواند و گفت: خوشبختانه ادارات تابعه وزارت کار در کردستان شبانه روزی در راستای خدمت رسانی به جامعه مخاطب تلاش کرده و تعامل بسیار خوبی با هم و سایر ادارات در استان دارند که این خود نقطه عطفی برای پیشبرد سیاست های دولت مردمی و وزارت کار در کردستان است.

کد خبر 6092571

دیگر خبرها

  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان