Web Analytics Made Easy - Statcounter

داده های جدید دولتی نشان می دهد روند ادغام تولید کنندگان نفت و گاز خلیج مکزیک در دوران کرونا به دلیل سقوط قیمت نفت سرعت گرفت.

به گزارش «انرژی امروز» از رویترز، با برگزاری کنفرانس تکنولوژی های فراساحلی (Offshore Technology Conference) در هیوستن، تسلط تولید کنندگان بزرگ خلیج کاملا مشخص بود. این رویداد که در سالهای گذشته بیش از 60 هزار شرکت کننده داشت و هزار شرکت در نمایشگاه آن شرکت می کردند، امسال به دلیل شیوع کرونا و نیز به دلیل کاهش هزینه های شرکت ها با استقبال چندانی رو به رو نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیوع کرونا و نیز طوفان های بزرگ در منطقه خلیج مکزیک باعث شد که روند از بین رفتن شرکت های کوچک تولید کننده نفت تسریع شود. شرکت های کوچک تولید کننده بخش خصوصی که به حفاری های فراساحلی علاقه داشتند در سال گذشته مجبور شدند از این حوزه کنار کشند و یا به ورطه ورشکستگی بیفتند.

کولین وایت، مشاور در ریستاد انرژی، می گوید: ما شاهد ادغام های بیشتر خواهیم بود. شرکت های کوچک با سرمایه های خصوصی توسط غول های نفت و گاز بلعیده می شوند یا عطای اکتشاف را لقایش می بخشند و به سوی سرمایه گذاری های ایمن تر می روند.

داده های سازمان ایمنی و اجرای محیط زیست ایالات متحده (BSEE) نشان می دهد 10 تولید کننده بزرگ از جمله رویال داچ شل، بریتیش پترولیوم و شورون امسال 86 درصد از 1.6 میلیون بشکه در روز نفت تولیدی منطقه را از آن خود کردند که یازده درصد بیشتر از تولیدی سال 2017 بود.

در سال 2020 دو شرکت حفاری Fieldwood Energy و Arena Energy با کاهش شدید قیمت نفت ورشکسته شدند. متخصصان تولید نفت ایالات متحده انتظار دارند این کشور در سال 2022 بتواند دوباره 1.9 میلیون بشکه در روز نفت تولید کند.

با این حال بریتیش پترولیوم برنامه ریزی کرده است که در سال آینده 140 هزار بشکه و رویال داچ شل 100 هزار بشکه بیشتر تولید کنند و شورون هم به دنبال افزایش تعداد چاه های حفاری خود است.

مقامات بریتیش پترولیوم می گویند در نیمه های دهه جاری میلادی از 350 هزار بشکه در روز تولید نفت در خلیج مکزیک به تولید 400 هزار بشکه در روز خواهند رسید.

5 سال پیش در خلیج مکزیک 60 شرکت نفت و گاز فعال بودند. حالا ادغام ها تعداد شرکت ها را به 49 شرکت کاهش داده است. سرمایه گذاری در شرکت های کوچک بسیار کم شده است و باعث شده است که چاه های در حال حفاری به دست تولید کنندگان بزرگ سپرده شود.

غول های بزرگ منطقه در حال تجدید سرمایه گذاری هستند چون شدت کربن تولید منطقه پایین است. چاه های فراساحلی تحت فشار هستند به این معنی که نفت از این چاه ها به آسانی جریان می یابد. فلرینگ های معمول منطقه هم ممنوع شده اند.

رویال داچ شل هم به دنبال افزایش سرمایه گذاری در نفت منطقه است. به اعتقاد مقامات این شرکت از آنجایی که میادین فراساحلی خلیج به تاسیسات فراوری ساحلی نزدیک هستند بنابراین از تولید به مصرف بودن صنایع انرژی در این منطقه امکان پذیر است.

 

برچسب هاانرژی امروز بریتیش پترولیوم (BP) خبرگزاری بین‌المللی رویترز (Reuters) خلیج مکزیک رویال داچ شل (Royal Dutch Shell) سازمان ایمنی و اجرای محیط زیست ایالات متحده (BSEE) شدت کرین شورون (Chevron)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: انرژی امروز بریتیش پترولیوم BP خلیج مکزیک رویال داچ شل Royal Dutch Shell شورون Chevron آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو بریتیش پترولیوم تولید کنندگان شرکت های کوچک سرمایه گذاری رویال داچ شل بشکه در روز خلیج مکزیک هزار بشکه شرکت ها چاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۲۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولید کنندگان محتوای مبتذل

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار وحید مجید درباره جزئیات اجرای طرح عملیاتی پلیس فتا برای برخورد با لایوهای مستهجن و محتوای مبتذل در فضای مجازی گفت: با اجرای طرح عملیاتی پیش دستانه علیه جرایم اخلاقی و مغایر با شئونات اسلامی، اجتماعی و فرهنگی؛ شامل لایوهای مستهجن، تولید محتوای مبتذل و مدلینگ؛ گردانندگان، مدیران و اعضا ۱۰ نشانگاه سایبری فعال شناسایی شده و مورد اقدام عملیاتی و قضائی قرار گرفتند.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد ۹۸۳۵ تارنما نیز مورد رصد عام قرار گرفتند که با بررسی اطلاعاتی سایبری بر روی ۳۸۴۲ فقره تارنمای مشکوک تعداد ۱۷۶۵ مورد مجرمانه مشاهده شد که از این تعداد ۷۶۵ مورد با تذکر تلفنی و با همکاری هموطنان تمامی محتوای نامناسب مسدود شد و مابقی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

رئیس پلیس فتا فراجا افزود: با بررسی‌های صورت گرفته شبکه اجتماعی اینستاگرام با بیش از ۹۱ درصد؛ کماکان بیش‌ترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به مطالبات گسترده و عمومی هموطنان از پلیس فتا برای پاکسازی و امن سازی فضای سایبر از محتواهای نامناسب و مغایر با شعائر دینی و هنجارهای عام جامعه و خانواده، گفت: بخش اعظم گزارشات این حوزه توسط کاربران فهیم و آگاه فضای مجازی به این پلیس گزارش شده است.

مجید تصریح کرد: اجرای طرح‌های عملیاتی و پیش دستانه در خصوص اینگونه جرایم که. باعث نگرانی خانواده‌های ولایت مدار ایرانی شده قطعاً در اولویت پلیس فتا است.

رئیس پلیس فتا فراجا از هموطنان خواست که همچون گذشته در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را پلیس اطلاع دهند.

کد خبر 6096959

دیگر خبرها

  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • اجرای پروژه فیبرنوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • زیباترین اما خطرناک‌ترین شهر ساحلی جهان
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولید کنندگان محتوای مبتذل