Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «احمدرضا قائدی» مدیر اجرایی شرکت بلور نوری تازه امروز (دوشنبه)‌ در نشست خبری افزود: این شرکت با سابقه ۲۵ سال فعالیت، امروز سهم ۱۵ درصدی در بازار ظرف‌های بلوری کشور دارد و با وجود شرایط تحریم‌، به ۳۵ کشور جهان از پنج قاره صادرات دارد.

وی بیان‌داشت: در دو سال گذشته با وجود چالش ‌هایی همچون تحریم‌ها، بسته بودن مرزها و محدودیت‌های صادراتی، همچنین پاندمی کرونا، این شرکت تلاش کرد تا در راستای افزایش تولید حرکت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائدی اظهار داشت: هرچند در ابتدای سال ۹۹ و شروع همه‌گیری کرونا به‌ناچار مجبور به تعدیل ۱۰۰ نفر از کارکنان  شدیم، اما با گذشت چند ماه همه این افراد سر کار برگشتند و علاوه بر آن، خطوط تولید جدید نصب و راه‌اندازی شد، به‌طوری که امروز نسبت به شرایط آغاز کرونا تعداد نیروی انسانی در این مجموعه ۲۵ درصد رشد داشته است.

وی گفت:‌ پس از مدت‌ها تحمل چالش‌ها و دست و پنجه نرم کردن با آنها، نامه‌ای در تاریخ پنجم تیرماه امسال از سوی یکی از دستگاه‌های استانی مبنی بر توقف تولید و فروش محصولات و باطل شدن پروانه استاندارد این مجموعه صادر شد؛ موضوعی که در سال مزین به نام «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» بسیار عجیب بود.

مدیر اجرایی شرکت بلور نوری تازه ادامه‌داد:‌ برسی‌ها نشان داد حضور یکی از کارشناسان این دستگاه در روز تعطیل در کارخانه و عدم ارائه کارت شناسایی به حراست مجموعه که منجر به ممانعت مسوولان حراست از ورود نامبرده شد، سبب شد تا در ادامه، این کارشناس به ارائه گزارشی منفی علیه تولیدات شرکت بپردازد.

وی افزود: این در حالی است که تا پیش از اجباری شدن استاندارد محصولات شیشه و بلور، این شرکت راسا استانداردهای یاد شده را درخواست و دریافت کرد و حضور در ۳۵ بازار هدف صادراتی خود گویای استاندارد بودن تولیدات آن است.

قائدی با تفکیک دو جنبه «ماهوی» و «شکلی» استاندارد، اضافه‌کرد: جنبه ماهوی بدان معناست که محصول باید از الزام‌هایی همچون شفافیت، نبود ضایعات، نبود حباب و غیره برخوردار داشته باشد، اما جنبه شکلی به معنای دارا بودن نشان استاندارد، آدرس کارخانه، درج کشور محل تولید و غیره است.

وی با بیان اینکه محصولات این شرکت از جنبه ماهوی استاندارد هیچ مشکلی ندارند، گفت: در جنبه شکلی اما به دلیل قرار گرفتن در شرایط تحریم، به‌ناچار مشخصات یاد شده را برای جعبه‌ها و محصولات بازارهای هدف صادراتی درج نمی‌کردیم تا نه خود و نه شرکت‌های همکار خارجی با بلوکه شدن حساب‌ها و سایر تحریم‌ها مواجه نشویم؛ اما همین مساله اکنون به دستاویزی برای دستگاه دولتی مذکور تبدیل شده است.

مدیر اجرایی شرکت بلور نوری تازه تصریح‌کرد: شایسته نیست در سال حمایت از تولید، جلوی فعالیت شرکتی با ۸۰۰ نفر نیروی کار مستقیم و حدود پنج هزار نفر نیروی کار غیرمستقیم به دلایل یاد شده گرفته شود.

وی اظهار داشت: حتی به عنوان راهکار جایگزین، به دستگاه یاد شده اعلام کردیم که به‌جای درج آدرس کارخانه به فارسی، نام کشور سازنده (عبارت Made in I.R.R) و غیره، کد ۱۰ رقمی QR مربوط به همان محصول روی بسته‌بندی آن درج شود که مشتری با یک اسکن ساده می‌تواند به مشخصات محصول دست یابد، اما این دستگاه تاکنون موافقت نکرده است.

قائدی گفت: در این زمینه، دستگاه مذکور با رفتاری غیرمتعارف، موضوع بی‌کیفیت محصولات و لزوم تعطیلی شرکت را پیش کشید و حتی آن را رسانه‌ای کرد.

وی ادامه‌داد: در حالی که از خرداد ماه ۹۹ درخواست برگزاری جلسه‌ای با آن دستگاه، برای رفع چالش‌های یاد شده داشتیم، اما با گذشت بیش از هفت ماه به این درخواست پاسخ گفتند.

مدیر اجرایی شرکت بلور نوری تازه تاکید کرد:‌ اکنون شرکت با توجه به شرایط تحریم‌ها تحت فشار بوده و نیازمند حمایت‌های مسوولان است.

وی گفت: انتظار داریم موضوعی همچون عدم نشانه‌گذاری و نوشتن برخی مشخصات روی محصول (که آن هم برای دور زدن تحریم‌ها انجام شده و بازارهای هدف صادراتی نیز مشکلی با آن ندارند)‌ به مانعی اساسی بر سر راه تولید این شرکت تبدیل نشود و مسوولان تعامل بیشتری با تولیدکنندگان داشته باشند.

برچسب‌ها کرونا رونق تولید توسعه صادرات جهش تولید استان تهران اداره کل استاندارد استان تهران صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا رونق تولید توسعه صادرات کرونا رونق تولید توسعه صادرات جهش تولید استان تهران اداره کل استاندارد استان تهران صادرات غیر نفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۳۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: جریان وقف می‌تواند نمای جدیدی به جامعه دهد و به جهش اقتصادی در کشور کمک می‌کند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سومین نشست هم‌اندیشی و بررسی چالش‌های پیش رو در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان با حضور حجت الاسلام سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان و اساتید علمی در نمایشگاه دستاوردهای وقف برگزار شد.

رئیس سازمان اوقاف در این نشست طی سخنانی خاطرنشان کرد: فعالیت سازمان اوقاف و امور خیریه در حوزه مولدسازی تنها به ساختمان‌سازی محدود نمی‌شود. بلکه سرمایه‌گذاران باید صبور باشند زیرا در کمیسیون بهره‌وری اقتصادی برنامه‌ها بررسی می‌شود و هر اندازه بتوانیم در وقف حمایت می‌کنیم.

خاموشی با بیان اینکه می‌توان پول عایدات وقف را که ده برابر شده به صندوق دهیم تا این‌ حمایت‌ها توسعه پیدا کند، تصریح کرد: حلقه‌های نیروی انسانی قوی در کشور وجود دارد که به نظر می‌رسد برخی حلقه‌های ضعیف هم در زنجیر وجود دارد و کار ما این است از ضعیف‌ها حمایت کنیم.

 

حضور 39 شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف

 

او با تأکید به حمایت از حلقه‌های ضعیف اظهار داشت: هر کدام از غرفه‌های نمایشگاه اوقاف به این حلقه‌ها توجه می‌کنند. به عنوان مثال در مبحث در آبزی‌پروری درصدد تأمین 20 درصد از خوراک کشور هستیم. این در حالی است که در برخی استان‌ها امکان تولید میلیون‌ها تن تولید دریایی را داریم.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با تأکید بر ارزان‌سازی هزینه‌های درمان برای بیماران، گفت: جریان وقف می‌تواند نمای جدیدی به جامعه دهد و به جهش اقتصادی در کشور کمک می‌کند.

او یادآوری کرد: دانش‌بنیان‌ها طرح تجاری خود را ارائه دهند، ما پس از بررسی‌های کارشناسی لازم و واجد شرایط بودن آنها را حمایت می‌کنیم. 

در این نشست مدیرعامل صندوق پژوهش ماندگار با بیان اینکه این صندوق دومین صندوق از بین 75 صندوق علم و فناوری است، گفت: دو سال و نیم از افتتاح این صندوق می‌گذرد. تاکنون 250 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری مستقیم در حوزه دانش‌بنیان‌ها داشته‌ایم.

او با اشاره به اینکه حدود 480 میلیارد تسهیلات پرداخت شد، گفت: امروز دو قرارداد در حوزه دیالیز و کیت تشخیص سرطان منعقد شد.

همچنین مدیرعامل شرکت سینا فناوران ماندگار  با اشاره به حوزه فعالیت این شرکت در عرصه تکثیر گاوهای پربازده اظهار داشت: این کار در حال حاضر کاری که در کشورهای پیشرفته انجام می‌شود.

او ادامه داد: از  15 سال قبل در این زمینه وارد شدیم و از گاوهای برتر که 40 شاخص دارند تخمک می‌گیریم، لقاح انجام می‌شود و سپس جنین منجمد می‌شود و بعد در رحم قرار می‌گیرد و گوساله متولد می‌شود. از هر گاو در سال 20 گوساله می‌توانیم تولید کنیم.

او با اشاره به نیاز برای سرمایه‌گذار دلسوز اظهار داشت: شرکت فناور برای توسعه نیاز به سرمایه گذار دلسوز دارد و سازمان اوقاف می‌تواند در این زمینه کمک‌کننده خوبی باشد.

در این نشست همچنین به تولید دو دستگاه درمان سرطان توسط یک شرکت دانش‌بنیان اشاره شد که از سال 95 آغاز به کار کرده اما در زمینه تجاری‌سازی با مشکلات زیاد مواجه بوده و از حمایت سازمان اوقاف برخوردار شد.

بر اساس اظهار مسئولان این شرکت دانش‌بنیان، با حمایت سازمان اوقاف این شرکت طی 5 ماه گذشته به اندازه فعالیت 3 سال پیشرفت داشتند و با وجود اینکه مقاومت حوزه درمان از استفاده از دستگاه‌های داخلی وجود دارد، اما سازمان اوقاف همواره تأکید داشته که این دستگاه‌ها تولید و به بهره‌برداری برسند.

در این نشست همچنین طرح‌های شرکت فعال در حوزه فناوری تولید واکسن مورد بحث و بررسی قرار گرفت. از جمله چالش‌هایی که در این حوزه مطرح شد این بود که تولید واکسن به صورت سنتی هزینه زیادی داشت و وقت زیادی صرف می‌شد. اما اکنون این شرکت آمادگی تولید واکسن کرونا در سویه‌های جدید را دارد و پیش‌بینی شده تا شش سال آینده برای درمان تمامی انواع سرطان، ژن درمانی صورت پذیرد.

به همین منظور یک پلتفرم چابک طراحی و ساخته شده که انواع محصول در این زمینه را در داخل کشور تولید می‌کند. هرچند فعالان این عرصه نیازمند حمایت هستند و تاکنون سازمان اوقاف حمایت از این شرکت را بر عهده گرفته است.

نکته قابل توجه آن است که این شرکت ظرفیتی دارد که هفتصد نفر از نخبگان می‌توانند مشغول به کار شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • حمایت دستگاه قضائی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • حمایت دستگاه قضایی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • تعطیلی ۱۰۰ شعبه یک رستوران آمریکایی در مالزی به دلیل حمایت از اسرائیل
  • کی اف سی ۱۰۸ شعبه خود را در مالزی تعطیل کرد
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده