Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@19:31:46 GMT

مودم VDSL چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۳۵۵۸۳

مودم VDSL چیست؟

با توجه به انفجار و گسترش اطلاعات و فناوری، استفاده از خطوط اینترنت با سرعت و کیفیت مناسب برای استفاده از اینترنت در سال‌های اخیر به شدت مورد توجه قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام برقچی، به همین منظور و با توجه به وابستگی به خدمات و افزایش نیاز کاربران در سال‌های اخیر، خدمات، ابزارها و سرویس‌های مرتبط همچون اینترنت VDSL و مودم VDSL و تجهیزات شبکه مرتبط با این تکنولوژی‌ها، در همه جای دنیا و به طبع ایران گسترش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مودم VDSL چیست

پیش از آشنایی با مودم با فناوری VDSL  نیاز است کمی درباره اینترنت VDSL  صحبت کنیم.
VDSL برگرفته از عبارت Very-high-bitrate Digital Subscriber Line و نسل جدیدی از فناوری DSL روی بستر کابل شبکه است.
اولین تفاوت ADSL با  VDSL این است که ADSL از خطوط تلفن ثابت شهری استفاده می کند، در حالی که در فناوری VDSL از بستر کابل بهره می برند و به کابل کشی و نصب کابل شبکه مجزا از مرکز مخابرات تا واحد مشترک نیاز نیست.
سرعت دانلود روی اینترنت VDSL  پنج برابر سرعت روی فناوری ADSL است و به حدود ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه می‌رسد، در حالی که در نسل جدید VDSL سرعت بیشتر نیز می‌شود.

مزایای استفاده از مودم  VDSL

مودم  VDSLاین امکان را فراهم می‌کند که در کنار لذت داشتن یک اینترنت پرسرعت، بتوانید از دیگر سرویس‌ها از جمله ویدیو کنفرانس و SIP نیز استفاده کنید.
کاربران برای داشتن اینترنت پرسرعت و دیگر مزیت‌ها تنها به یک خط ثابت و یک مودم VDSL نیاز دارد. فناوری VDSL این شرایط را فراهم نموده است که کاربران با انتخاب انواع مودم‌ در کیفیت‌های مختلف از شرایط خاصی مانند تعداد پورت‌های محلی، SHAER اینترنت،  داشتن و نداشتن پورت USB و … بهره‌مند شوند.

سیم‌کشی مخصوص دارد و نیازی نیست خودتان درگیر این مسائل باشید چرا که بر عهده پیمانکار ارائه دهنده سرویس است. تنها به یک مودم VDSL و یک خط تلفن ثابت نیاز دارد سرعت اینترنت VDSL، تا ۴ برابر بیشتر از اینترنت ADSL است. قطع و وصلی و اختلالش کمتر از  اینترنت ADSL است.

معرفی برترین مودم‌های VDSL

در ادامه به معرفی بهترین‌های بازار در دسته مودم VDSL خواهیم پرداخت.

مودم VDSL دی-لینک مدل DSL-۲۸۷۷AL

مودم VDSL دی‌‎لینک مدل DSL-۲۸۷۷AL به عنوان یک مودم خانگی طراحی شده ولی قابلیت‌های آن نیازهای فراتر از مصارف خانگی را پوشش می‌دهد. در این مودم از استاندارد بی‌سیم ۸۰۲.۱۱ ac استفاده شده و این یعنی می‌توانید پهنای باند بسیار بالایی را با این مودم تجربه کنید. یکی از نقاط قوت کلیدی این محصول، ارائه فرکانس ۲.۴ و ۵ گیگاهرتزی به صورت همزمان است که باعث می‌شود در مجموع، پهنای باند انتقال اطلاعات این مودم به ۷۵۰ مگابیت بر ثانیه برسد.
همچنین مودم DSL-۲۸۷۷AL از یک پورت USB نیز بهره می‌برد که با استفاده از آن می‌توانید تصاویر، فیلم و فایل‌های صوتی خود را به صورت بی‌سیم درون شبکه به اشتراک بگذارید. افزون بر این، کاربر می‌تواند دانگل‌های ۴G را نیز از طریق این پورت به مودم متصل کند و علاوه‌ بر اینترنت ADSL، از اینترنت ۴G که سرعت به مراتب بیشتری دارد نیز بهره ببرد.

خلاصه‌ای از بهترین قابلیت‌های این محصول به شرح زیر است.

فناوری اینترنت: VDSL۲/ADSL۲+/ADSL۲/ADSL تعداد آنتن: ۳ عدد خارجی غیر قابل جدا شدن نشانگر LED: دارد تعداد پورت RJ-۱۱: دارد – ۱ عدد پورت RJ-۴۵: دارد – ۴ عدد پورت USB: دارد – ۱ عدد سرعت پورت: ۱۰/۱۰۰ مگابیت بر ثانیه فرکانس: ۲.۴ گیگاهرتز – ۵ گیگاهرتز کلیدها: یک کلید خاموش/روشن کردن دستگاه – یک کلید باند ۲.۴ گیگاهرتزی – یک کلید باند ۵ گیگاهرتزی – یک کلید راه‌اندازی مجدد ابعاد: ۲۰ × ۱۴۵ × ۲۰۰ میلی‌متر وزن: ۳۵۰ گرم

مودم VDSL دی لینک مدل DSL-۲۲۴

مودم VDSL بعدی، باز هم از شرکت خوب دی‌لینک است که از استاندارد بی‌سیم سری N بهره می‌برد و این یعنی حداکثر سرعت آن ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه است! البته باید دقت داشته باشید که این ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه سرعتی است که خود مودم از آن پشتیبانی می‌کند و در نهایت شما همان سرعتی را خواهید داشت که سرویس دهنده ارائه می‌کند. مودم دی لینک مدل DSL-۲۲۴ برای خانه‌ها و دفاتر کوچک بهترین انتخاب می‌تواند باشد.

خلاصه‌ای از بهترین قابلیت‌های این محصول به شرح زیر است.

فناوری اینترنت: VDSL۲/ADSL۲+/ADSL۲/ADSL تعداد آنتن: ۲ عدد خارجی قابل جدا شدن نشانگر LED: دارد تعداد پورت RJ-۱۱: دارد – ۱ عدد پورت RJ-۴۵: دارد – ۴ عدد تعداد پورت اترنت RJ-۴۵ WAN/LAN: دارد – ۱ عدد قدرت آنتن: ۲dBi سرعت پورت: ۱۰/۱۰۰ مگابیت بر ثانیه فرکانس: ۲.۴ گیگاهرتز ابعاد: ۴۵ × ۱۲۱ × ۱۶۰ میلی‌متر

مودم VDSL تی پی‌لینک مدل Archer VR۶۰۰_V۲

یکی از مودم‌های گران‌قیمت اما فوق‌العاده عالی که از فناوری VDSL نیز پشتیبانی می‌کند، Archer VR۶۰۰_V۲ شرکت تی پی-لینک است. همانند DSL-۲۸۷۷AL، این مودم نیز از دو فرکانس ۲.۴ گیگاهرتزی و ۵ گیگاهرتزی بهره می‌برد که سرعت تبادل اطلاعات در آن‌ها به ترتیب ۳۰۰ و ۱۳۰۰ مگابیت بر ثانیه است. آنتن دهی بالا، آنتن‌ سه‌گانه جداشدنی با توان ۲dBi به ازای هر کدام در فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز و ۳dBi در فرکانس ۵ گیگاهرتز، خیال شما را از بابت پوشش گسترده و پایدار راحت می‌کند.

خلاصه‌ای از بهترین قابلیت‌های این محصول به شرح زیر است.

فناوری اینترنت: VDSL۲/ADSL۲+/ADSL۲/ADSL تعداد آنتن: ۳ عدد خارجی قابل جدا شدن نشانگر LED: دارد تعداد پورت RJ-۱۱: دارد – ۱ عدد پورت RJ-۴۵: دارد – ۳ عدد تعداد پورت اترنت RJ-۴۵ WAN/LAN: دارد – ۱ عدد پورت USB: دارد – ۱ عدد سرعت پورت: ۱۰/۱۰۰ مگابیت بر ثانیه فرکانس: ۲.۴ گیگاهرتز – ۵ گیگاهرتز کلیدها: یک کلید خاموش/روشن کردن دستگاه – یک کلید باند ۲.۴ گیگاهرتزی – یک کلید باند ۵ گیگاهرتزی ابعاد: ۳۶.۸ × ۱۶۴ × ۲۱۶ میلی‌متر

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: برقچی مودم ۲ ۴ گیگاهرتز ۵ گیگاهرتزی ۵ گیگاهرتز اینترنت VDSL لینک مدل DSL تعداد پورت فناوری VDSL مودم VDSL دی لینک پورت USB پورت RJ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۵۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذری جهرمی به دولت رئیسی : در سیاست‌های ضد اینترنت تجدید نظر کنید

محمدجواد آذری جهرمی ، خواستار تجدیدنظر در سیاست‌های ضداینترنت توسط مسئولان دولت سیزدهم شد.   وی در کانال تلگرامی خود نوشت: اینکه پس از یک رویه سراسر اشتباه و ناکارآمد که در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ و با استدلال حفظ امنیت کنکور طی دستورالعمل مصوب شاک دنبال می‌شد، اینترنت موبایل در محل برگزاری آزمون خاموش و موجبات اختلال گسترده در شبکه ارتباطی شهر‌ها فراهم می‌آورد و حتی در برهه‌ای برخی مسئولین دولت سیزدهم در برنامه‌های تلویزیونی سخن از محدودیت‌های گسترده‌تر بر اینترنت در روز‌های برگزاری آزمون می‌کردند، بالاخره در سال جاری این رویه اشتباه کنار گذاشته شد، خبر نیکویی است.   کاش در سایر سیاست‌های ضدیت با اینترنت هم تجدید نظر کنند؛ مردم خوبی‌ها را ارج خواهند نهاد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • پاوربانک جدید شیائومی چه قابلیتی دارد؟
  • کاربردهای خلاقانه برای لپتاپ‌ها و کامپیوتر‌های قدیمی
  • غوغای دروازه‌بان اشتوتگارت در اینترنت
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • استفاده از فیبر نوری قدمی برای افزایش سرعت اینترنت
  • اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت
  • آذری جهرمی به دولت رئیسی : در سیاست‌های ضد اینترنت تجدید نظر کنید
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند