Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@01:41:01 GMT

پوستر مراسم سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۳۷۳۶۴

پوستر مراسم سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) رونمایی شد

پوستر محرم ۱۴۰۰ مرکز فرهنگی امام صادق (ع) که بر اساس نقاشی قهوه خانه‌ای طراحی شده است، رونمایی شد. این پوستر داستان‌های عاشورا که در قهوه خانه‌های قدیم برای مخاطبان بازگو شده است را به تصویر می‌کشد و در آن حرکت اباعبدالله الحسین (ع)به سمت کربلا نشان داده شده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مهدی فدایی فر، رئیس قرارگاه جهادی مرکز فرهنگی مکتب امام صادق (ع)، شامگاه امشب _۲۵ مردادماه_ در نشست خبری رونمایی از پوستر مراسم سوگواری اباعبدالله الحسین (ع)، اظهار کرد: در سال ۱۳۹۹ با شیوع ویروس کرونا اقدام به تأسیس قرارگاه مکتب امام صادق (ع) و تولید اقلام بهداشتی و ماسک برای استفاده مردم کردیم، محل استقرار قرارگاه در خیابان ششم کوی امیریه در منطقه ۱۳ است که در دو شیفت کاری برادران و خواهران برای تولید ماسک و رسیدن آن به دست مصرف کننده ها در مراکز بهداشتی فعال بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علاوه بر این فعالیت‌ها، فراخوان ضدعفونی محله‌های منطقه ۱۳ را در آخر شب انجام دادیم و در کنار آن توزیع بسته‌های فرهنگی و نحوه مقابله با این ویروس منحوس، توزیع مواد ضد عفونی کننده و ماسک را برای خانواده‌هایی که در مضیقه مالی بودند به وسیله قرارگاه جهادی مرکز فرهنگی مکتب امام صادق علیه السلام در روند برنامه انجام دادیم.

رئیس قرارگاه جهادی مرکز فرهنگی مکتب امام صادق (ع)، تصریح کرد: همچنین توزیع بسته‌های معیشتی به وسیله این قرارگاه برای خانواده‌های نیازمند به وسیله خیرین استان تهیه شد و در منازل این خانواده‌ها در محله‌های محروم منطقه ۱۴ توزیع کردیم.

فدایی ادامه داد: توزیع بسته‌های معیشتی در شش مرحله انجام شد و قریب به سه هزار بسته معیشتی در قالب رب گوجه فرنگ، سویا، برنج و مایحتاج هر خانواری به همراه اقلام کودک محور در قالب کتاب‌های داستان و شعر و اسباب بازی برای خانواده‌های نیازمند ارسال شد.

وی تاکید کرد: ساخت و سازهای جهادی به صورت محدود در منطقه ۱۳ و ۱۴ در محله‌های خاص که نیازمند سرویس بهداشتی و اقلام بهداشتی بودند به وسیله نیروهای جهادی صورت گرفت و درصد توسعه این فعالیت در استان‌های مجاور اصفهان در آینده هستیم.

رئیس قرارگاه جهادی مرکز فرهنگی مکتب امام صادق (ع)، اظهار کرد: سال گذشته رعایت پروتکل‌های بهداشتی را در مراسم روضه اباعبدالله الحسین (ع) را داشته ایم و برای استفاده از یک سوم فضا، چیدمان سه هزار صندلی و استفاده از مواد ضدعفونی کننده ها را داشتیم و امسال نیز برای برگزاری این مراسم در دهه دوم محرم فضای بزرگ‌تری را در کوی امیریه پشت بازارچه شهرک ولیعصر در نظر گرفتیم.

فدایی فر، خاطرنشان کرد: تب سنجی اکسیژن و استفاده از اقلام ضد عفونی کننده ها را در فعالیت‌ها خواهیم داشت و خادمان این مراسم هر روز صبح تست کرونا می‌دهند و تا افراد مشکوک به این ویروس را در مراسم نداشته باشیم و انجام این فعالیت‌ها با حداقل آسیب اتفاق بیفتد.

ارائه آموزش‌ها و وارد کردن افراد به حوزه اجرایی

وی اضافه کرد: امسال نیز در فضای باز و در حضور مردم انجام روضه اباعبدالله الحسین (ع) با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و با کمترین آسیب به عزاداران حسینی این مراسم‌ها با حضور مداحان و سخنرانان صورت می‌گیرد.

رئیس قرارگاه جهادی مرکز فرهنگی مکتب امام صادق (ع)، گفت: در حوزه کارسازی تلاش‌های بر این بوده تا به افراد در حوزه اجرایی فضا بدهیم و آنها کارهای تخصصی را یاد بگیرند و مدیریت این موارد بر عهده خود افراد داوطلب آموزش دیده است و این نیروها در این مجموعه همه این اتفاق‌ها و آشنایی با مراحل اجرایی کار را از نزدیک لمس کرده و در این حوزه بسیار قوی عمل می‌کنند.

عملکردهای مکتب امام صادق علیه السلام در راستای کار فرهنگی

مسعود ادیبی، مدیر اجرایی مرکز فرهنگی مکتب امام صادق (ع) ضمن تسلیت سوگواری ماه محرم و شهادت اباعبدالله الحسین (ع) در خصوص فعالیت مرکز فرهنگی مکتب امام صادق (ع) در دهه دوم محرم ۱۴۰۰، اظهار کرد: این مرکز در دهه دوم محرم امسال اقدام به برگزاری مراسم سوگواری حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) با حضور سخنرانان و مداحان کشوری نموده است.

وی افزود: مجموعه مکتب امام صادق (ع) از سال ۱۳۷۸ تأسیس شده است، به ثبت سازمان تبلیغات رسیده و اکنون در جنوب غرب شهر اصفهان فعالیت می‌کند. این مجموعه دستاوردهایی در حوزه کارآفرینی داشته است و افراد فعال در حوزه شهری، شورای شهر و قوه قضائیه و موارد دیگر در این مرکز فعال بوده اند.

مدیر اجرایی مرکز فرهنگی مکتب امام صادق (ع)، تصریح کرد: فعالیت این مجموعه در راستای کار فرهنگی بوده و وارد بحث آموزش نیز شده است و در این حوزه مدارس پیش دبستانی را در شعبه اول و دوم و خلاقیت خانه در مکتب امام صادق (ع) استارت زده است و بعد از پایان یافتن پاندمی کرونا این مراکز شروع به فعالیت خواهد کرد.

ادیبی، تاکید کرد: این مجموعه در حوزه کار فرهنگی خواهران و برادران فعال است و جزو سه مجموعه برتری استانی و ۳۰ مجموعه شاخص کل کشور است. همچنین کانون‌های فرهنگی تبلیغاتی نیز تحت پوشش و مدیریت این مجموعه فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: سال ۱۳۷۸ اولین روضه اباعبدالله الحسین (ع) را در این مکتب شروع کردیم و هدف میزبانی جمعیت بالاتری در سال‌های آینده را داشتیم، به مرور زمان این جمعیت رشد پیدا کرد و سال گذشته هر شب میزبان قریب به ۵ هزار نفر در شرایط کرونایی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بودیم.

برگزاری مراسم روضه در فضای باز خواهد بود

مدیر اجرایی مرکز فرهنگی مکتب امام صادق (ع)، گفت: مطابق دستورات ستاد کرونا این مراسم در فضای باز برگزار شد و امسال نیز با رفع نقص‌ها درصدد برگزاری مراسم به نحو بهینه‌تری با حضور مداحان و سخنرانان کشوری در دهه دوم محرم هستیم، سال‌های پیش به مداحان استان توجه داشتیم و با افزایش مخاطبان و رشد جمعیت در طی سه سال اخیر از سخنرانان و مداحان کشوری استفاده می‌کنیم.

ادیبی در خصوص بحث درآمدهای مرکز فرهنگی مکتب امام صادق (ع)، اظهار کرد: تا چهار سال قبل از سال هزینه‌های این مجموعه به صورت خودگردان بود و بعد از آن با مشارکت‌های مردمی و داوطلبانه اتفاق افتاده است و از سال ۱۳۹۶ علاوه بر کار فرهنگی فعالیت‌های اقتصادی و راه اندازی مهد کودک‌ها و گسترش شعبه‌ها را در روند برنامه داشته ایم و رویکردها در بحث تربیت دینی و فرهنگی بوده و با استقبال گسترده شهروندان در حوزه مهدکودک‌ها مواجه شدیم.

وی اضافه کرد: هر سال ماه محرم دو اتفاق در این مجموعه رقم می‌زنیم، با توجه به اینکه اکثر مخاطبان مراسم روضه خانواده‌ها هستند، مهد کودکی برای استفاده ۳۰۰ کودک را در ماه محرم داریم که حدود ۲۰ مربی در آن کودکان با خواندن شعرهای عاشورایی و هنر نقالی برای کودکان برنامه‌های متنوع فرهنگی و مذهبی دارند.

کد خبر 515114

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مرکز فرهنگی روضه ائمه ماه محرم 1400 سخنرانی در جمع مداحی عاشورا برگزاری مراسم مذهبی محرم اپیدمی کرونا رعایت پروتکل های بهداشتی مشارکت مردمی مواد ضد عفونی کننده توزیع اقلام بهداشتی ماسک صورت مناطق محروم بسته معیشتی درباره ماه محرم قهوه خانه نقالی خوانی محرم 1400 عاشورا مهدکودک محرم در شهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اباعبدالله الحسین دهه دوم محرم خانواده ها کار فرهنگی فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۷۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داستان فلسطین آنقدر جذاب است که نیازی به تخیل ندارد

ایسنا/فارس کارشناس حوزه فلسطین اعتقاد دارد که در زمینه مقاومت دچار کمبود کتاب و داستان هستیم، در حالیکه داستان‌های مربوط به فلسطین آنقدر جذابیت و تنوع دارد که نیازی به اضافه کردن تخیل در آن نیست.

مراسم رونمایی از مجموعه داستان «هزار و چهارصد و خیلی زود» با موضوع فلسطین امروز، ۹ اردیبهشت در سینما فرهنگ شیراز واقع در مرکز اسناد و کتابخانه ملی برگزار شد.

در این مراسم که با حضور هدی الموسوی خواهر شهید سید عباس موسوی دبیر کل سابق حزب الله لبنان به انجام رسید، سرپرست نویسندگان کتاب «هزار و چهارصد و خیلی‌زود» در مراسم رونمایی از این کتاب، آن را حاصل تلاش یک گروه ۱۲ نفره خواند و گفت:  این مجموعه داستان ماحصل تلاش گروهی از نویسندگان جوان در کارگاه داستان نویسی است که از زمان شهادت خبرنگار فلسطینی «شیرین ابوعاقله» در شیراز شکل گرفت.

میثم محمدی افزود: بعد از گذشت یکسال، تیم نویسندگان حدود ۱۵۰ داستانک و داستان کوتاه درباره فلسطین نوشتند که در پایان دوره بهترین آثار جمع انتخاب شده و  پس از طی مراحل فنی توسط نشر نواندیشان دنیای کتاب، به مرحله رونمایی رسید.

وی با بیان اینکه این گروه پس از تولید آثاری چون «داستان یک انسان واقعی» و «اینجا باران می بارد»، سومین بار است که به صورت جمعی به تولید محصول رسیده‌اند، گفت: هر بار تعداد اعضای گروه نسبت به اثر قبل افزایش داشته است.

محمدی با اشاره به پشتوانه مطالعاتی گروه و همراهی کارشناس حوزه فلسطین در کارگاه داستان نویسی یادآور شد: حضور کارشناسی مثل محمدمحسن فایضی و تسلط او به شرایط روز و تاریخچه فلسطین در این دوره از کارگاه آموزشی داستان نویسی خیلی به بخش تحقیقاتی کار کمک کرد.

او همچنین از تالیف کتابی دیگر متشکل از داستان کوتاه با موضوع کودکان کار خبر داد.

کارشناس حوزه فلسطین نیز با بیان اینکه کتاب هزار و چهار و خیلی زود به دنبال یک چیز جدید در جریان مقاومت است، گفت: جنگ در جاهای مختلفی از دنیا وجود دارد. کشت و کشتار، حتی کودک کشی را در نقاط دیگر دنیا هم دیده‌ایم اما چیزی که قضیه مقاومت فلسطین را متفاوت می‌کند را باید در مردمش جستجو کنیم.

محمدمحسن فایضی افزود: شهر غزه با یک میلیون و ۲٠٠ هزار نفر جمعیت، به‌جز جنگ، چیزهای دیگری مثل تحریم، قحطی نان، کمبود لوازم بهداشتی و درمانی و خیلی مسائل دیگر را هم در خود دارد، اما تفاوت آنها با سایر مردمان جهان این است که آنها حاضر نیستند خاک خود را ترک کنند.

وی با بیان اینکه در خصوص فلسطین با کمبود داستان و کتاب مواجه هستیم، گفت: حداقل ۴۰ سال است درباره این موضوع صحبت می‌کنیم اما کمتر به روایت قصه در این خصوص پرداخته‌ایم.

به اعتقاد فایضی، نوشتن از فلسطین نیازی به اضافه کردن تخیل ندارد.

او گفت: آنچه در فلسطین می‌گذرد به خودی خود آن‌قدر جذاب و متنوع است که فقط نیاز به روایت در یک بستر هنرمندانه دارد. کاری که در کتاب هزار و چهارصد و خیلی زود، انجام شده است و امیدواریم این آغازی باشد بر ادامه این راه.

خواهر شهید سید عباس موسوی دبیر کل سابق حزب الله لبنان نیز دقایقی به‌همراه مترجم خود به صحبت با حضار پرداخت و درباره هنر مقاومت و اثر آن در جهان اظهار کرد: هنر یک سری پیامدها دارد که از ارزش بالایی برخوردارند و برترین این هنرها مبارزه است.

هدی الموسوی افزود: مبارزه و جهاد، صرفا با شمشیر نیست بلکه با کاغذ و قلم هم هست و در ماجرای زنده کردن فلسطین، می‌تواند مثل صائقه عمل کند.

وی همچنین گفت: بر ما لازم است که تمام توانایی‌مان را برای پرداختن به موضوع مقاومت به عنوان یک عقیده، انتخاب و ایمان به کار بگیریم.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم با حضور مسئولان فرهنگی و خانواده شهدا، از پوستر کتاب «هزار و چهارصد و خیلی زود» رونمایی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رونمایی از آثار ۱۳ معلم مولف در مراسم تکریم مقام معلم
  • آیت‌الله رمضانی: دشمنان می‌خواهند شریعت اسلام را تعطیل کنند
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • برگزاری همایش حکمت مطهر در مراغه
  • حرکت جبهه جهانی انقلاب، مستحکم‌تر و نیرومندتر از پیش
  • فرش، سفیر فرهنگی ایرانیان در دنیا/ هنرمندانی که رج به رج عشق می‌بافند
  • داستان فلسطین آنقدر جذاب است که نیازی به تخیل ندارد
  • وعده صادق نمایشی از قدرت مکتب کربلا بود
  • گرامیداشت یاد و خاطره شهدای روحانی در مدرسه علمیه رضویه قم
  • اولین اثر آذرنگاری ایران رونمایی شد