Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از فیز؛ از مشکلاتی که بشر امروزه در حال دست و پنجه نرم کردن با آن است و در آینده نیز به آن دچار خواهد بود، کمبود آب است. پیش بینی می‌شود تا سال ۲۰۵۰ حدود ۵۲ درصد جمعیت کره زمین برای تامین آب با مشکلات بسیاری رو به رو باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل سرمایه گذاری‌های بسیاری برای مقابله با این مشکل در کشور‌های مختلف انجام شده و اکنون سنگاپور موفق شده سیستم پیچیده‌ای را توسعه بدهد که در آن روزانه ۹۰۰ میلیون لیتر فاضلاب بازیافت می‌شود.

بیشتر بخوانید

صفحاتی خورشیدی که تامین کننده آب شرب هستند + فیلم چگونگی عملکرد سیستم پیشرفته تصفیه فاضلاب

سنگاپور با ۵.۷ میلیون نفر جمعیت، منابع آب طبیعی بسیار کمی دارد و برای تامین آب مورد نیاز مردمش به مالزی وابسته است. اکنون این کشور می‌خواهد سیستم جدیدی را راه اندازی کند تا بتواند مشکلات مربوط به تامین آب را تا جایی که ممکن است کاهش بدهد. دولت این کشور سیستم پیچیده جدید فاضلابی را توسعه داد که شبکه‌ای از تونل‌ها و دستگاه‌های پیشرفته است و فاضلاب را به آب آشامیدنی تبدیل می‌کند. سازمان آب سنگاپور پیش بینی می‌کند که با استفاده از این سیستم می‌توان تا ۴۰ درصد آب مورد نیاز این کشور را تامین کرد و احتمال دارد که این میزان در سال‌های بعد به ۵۵ درصد برسد.

بیشترین حجم آب بازیافتی برای مصارف صنعتی مورد استفاده قرار خواهد گرفت و بخشی از آن نیز به منابع آب منتقل می‌شود، البته بخش کوچکی از این آب هم وارد دریا می‌شود که می‌تواند به کاهش آلودگی‌ها کمک کند. این سیستم هر قطره آب را جمع آوری می‌کند و به صورت نامحدود مجددا از آن استفاده می‌کند. در این سیستم یک تونل ۴۸ متری، فاضلاب را منتقل می‌کند. این مجموعه از مخازن، لوله‌های فولادی، سیستم‌های فیلتراسیون و دستگاه‌های دیگری تشکیل شده که روزانه می‌توانند مجموعا ۹۰۰ میلیون لیتر فاضلاب را تصفیه کنند.

از این میزان آبی که از سیستم به دست می‌آید می‌توان یک استخر مناسب المپیک را در هر ۲۴ ساعت برای یکسال استفاده پر کرد. هنگامی که فاضلاب به تاسیسات می‌رسد، فیلتر شده و به منظور تصفیه به تاسیسات زیرزمینی پمپ می‌شود. در ادامه مسیر، تصفیه با فرآیند‌های فیلتراسیون پیشرفته ادامه پیدا می‌کند و پس از اینکه باکتری‌ها و ویروس‌ها حذف شدند، با اشعه ماورابنفش ضدعفونی می‌شود.

این مجموعه اخیرا در سنگاپور شروع به کار کرده و این کشور قصد دارد سیستم بازیافت خودش را گسترش بدهد و ۷.۴ میلیارد دلار نیز برای ارتقای زیرساخت‌های تصفیه آب هزینه و سرمایه گذاری کرده است و می‌خواهد تا سال ۲۰۲۵ یک تونل زیرزمینی جدید را ایجاد کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فاضلاب شهری آب شرب آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۸۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک

ایسنا/هرمزگان معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: پروژه آبرسانی به بستک نیاز آبی چهار شهر و ۳۷ روستا را تامین خواهد کرد و باعث پایداری وضعیت آب در این شهرستان می‌شود. این پروژه به صورت ۱۰ پیمان و با اعتبار ۱۲۰۰ میلیارد تومان فعال است.

 آخرین وضعیت پروژه‌های آبرسانی شهرستان خمیر، بستک و قشم امروز ۸ اردیبهشت با حضور ذوالفقار مهدی‌زاده معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور- و عبدالحمید حمزه پور -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان- بررسی شد.

 در این بازدید وضعیت پیشرفت فیزیکی دو پروژه بزرگ و تاثیرگذار آبرسانی شامل خط انتقال آب از آب شیرین‌کن خلیج فارس به بخش‌های کهورستان و رویدر و خط انتقال آب از آب شیرین‌کن چارک به شهرستان بستک و پروژه‌های تکمیل شده با هدف تامین آب شهرهای لافت و درگهان و روستاهای مسیر مورد ارزیابی قرار گرفت.

مهدی‌زاده با اشاره به پروژه آبرسانی به بستک اظهار کرد: نیاز آبی شهرستان بستک از آب شیرین کن واقع در چارک با اجرای ۴۲ کیلومتر خط انتقال به شهر جناح تامین می‌شود که با اجرای ۲۸ کیلومتر باقیمانده تا شهر بستک آبِ آب شیرین‌کن چارک به شهر بستک خواهد رسید.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، طرح آبرسانی از چارک به جناح و بستک با توجه به مشکلات موجود و کم آبی را یک ضرورت دانست و تاکید کرد: امیدواریم این پروژه به سرعت تکمیل شود و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

مهدی‌زاده در ادامه در بازدید از شهرستان خمیر، اهمیت تسریع در آبرسانی به بخش‌های کهورستان و رویدر را مورد تاکید قرار داد و افزود: لوله‌های این پروژه خریداری و در مسیر پروژه تخلیه شده است.

وی وضعیت ایستگاهِ در حال احداث کهورستان را مطلوب ارزیابی و عنوان کرد: کیفیت احداث این پروژه بالاست و با تکمیل فاز دوم خط انتقال آب از آب شیرین‌کن خلیج فارس وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد.

در ادامه این بازدید، عبدالحمید حمزه‌پور -مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان به تشریح جزئیات خط انتقال آب از چارک به بستک پرداخت و گفت: در اجرای خط انتقال، پنج باب ایستگاه پمپاژ، ۶ باب مخزن با حجم ۱۱ هزار متر مکعب و ۲۲ کیلومتر شبکه برق پیش‌بینی شده است.

وی افزود: برای تامین نیاز آبی بستک و روستاهای مسیر، یک باب آب شیرین‌کن با ظرفیت ۸۰۰۰ متر مکعب در شبانه روز پیش‌بینی شده است.

مدیرعامل آبفا، پیشرفت فیزیکی کل پروژه را ۴۰ درصد عنوان و تصریح کرد: با تکمیل این آب شیرین‌کن، اتفاق بزرگی در زمینه آبرسانی به شهرستان بستک به وقوع خواهد پیوست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • کشت خانگی سبزیجات با مایعی غیر قابل آشامیدنی
  • سانفرانسیسکو؛ پیشرو در بازیافت آب
  • کاربردهای خلاقانه برای لپتاپ‌ها و کامپیوتر‌های قدیمی
  • پایداری تامین و توزیع آب شرب شهر‌ستانها و روستا‌های استان یزد
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • توافق آلمان و فرانسه روی پروژه مشترک تسلیحاتی پیشرفته
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد