Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، در پی انتشار کلیپی مبنی بر رهاسازی فاضلاب بیمارستان کوثر در جوی مجاور بیمارستان، کارشناسان اداره کل حفاظت محیط زیست فارس و اداره حفاظت محیط زیست شیراز، دیروز دوشنبه ۲۵ مردادماه به بیمارستان کوثر عازم شده و بررسی‌های لازم را به‌عمل آوردند.

قاسم نهاوندی افزود: بر اساس بررسی‌های به عمل آمده و اظهارات مسئولان بیمارستان کوثر، در زمان بازدید بخش دارو درمانی هنوز راه اندازی نشده بوده و آب خروجی مربوط به آب استفاده شده جهت تست نشتی یا عدم نشتی دیواره‌های مخازن تازه ساخته شده در درون بیمارستان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اذعان داشت: در زمان بازدید کارشناسان پایش محیط زیست، آبی از سپتیک‌ها خارج نمی‌شده، اما هنوز مقداری آب در درون سپتیک‌ها موجود بوده است که نمونه برداری از این آب انجام و ضمن سنجش برخی فاکتور‌های مهم در محل، نمونه برداشت شده به آزمایشگاه اداره کل منتقل و سریعاً نسبت به اندازه گیری پارامتر‌های آلاینده اقدام شد.

این مقام مسئول اظهار داشت: بر اساس استاندارد‌های زیست محیطی ورود فاضلاب به منابع پذیرنده (آب‌های سطحی، آبیاری کشاورزی و یا آب‌های زیرزمینی) این آب استاندارد‌های لازم را داشته است. گرچه سازمان حفاظت محیط زیست فارس دستگاه‌های پیشرفته برای سنجش آلاینده‌های هسته‌ای را در اختیار ندارد و صرفاً قادر به اندازه گیری پارامتر‌های شیمیایی این فاضلاب بوده است، اما بنا به اظهارات مسئولین بیمارستان بخش هسته‌ای بیمارستان هنوز فعال نشده است.

نهاوندی تاکید کرد: مکاتبات لازم با دادستانی استان فارس انجام شده و در صورت محرز شدن هر نوع آلودگی هسته‌ای مربوط به آب نمونه برداری شده، و یا یکسان نبودن آب خروجی در زمان ثبت کلیپ و درون سپتیک تانک ها، پیگیری‌های قانونی در دستور کار قرار خواهد گرفت. ضمن اینکه بیمارستان با توجه به اتصال به شبکه فاضلاب شهری، به هیچ عنوان اجازه تخلیه غیراصولی فاضلاب را نخواهد داشت.

اداره کل حفاظت محیط زیست فارس از تمامی دستگاه‌های متولی به ویژه دانشگاه علوم پزشکی و سازمان انرژی اتمی، تقاضا کرده است در صورت مجهز بودن به دستگاه‌های سنجش آلاینده‌های هسته‌ای نمونه برداری‌های لازم را انجام داده و نتایج را به صورت شفاف اعلام نمایند.

به گفته مسئولان بیمارستان، پس از راه اندازی بخش هسته‌ای این بیمارستان، فاضلاب‌های ایجاد شده به مدت ۸۰ روز در سپتیک تانک‌ها نگهداری و پس از آن با تایید دانشگاه علوم پزشکی وارد شبکه فاضلاب شهری شده و به تصفیه خانه مرکزی هدایت خواهند شد.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست فارس وضعیت دفع فاضلاب بیمارستان کوثر حفاظت محیط زیست بیمارستان کوثر هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۹۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا طاهری با اشاره به برگزاری جلسه بررسی مشکلات و معظلات رودخانه کن با حضور معاون این اداره کل، نمایندگان کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر، اداره کل محیط زیست استان تهران، شرکت آب منطقه ای تهران، شهرداری های مناطق ٥، ٩، ١٨، ٢١، ٢٢ گفت: رودخانه کن بزرگترین رودخانه ورودی شهر تهران است و از منظر محیط زیستی و گردشگردی از اهمیت ویژه ای برخوردار است که با گسترش محیط شهری، افزایش نفوس و کاهش نزولات جوی و بهره برداری های غیر اصولی صورت گرفته معضلات فراوارنی را به‌وجود آورد است.

وی به بخشی از معضلات این رودخانه اشاره و تصریح کرد: تخلیه نخاله و پسماند، ورود فاضلاب های بهداشتی و صنعتی، نبود ایمنی مناسب در حریم و بستر رودخانه و … از جمله موضوعات مطرح و بررسی شده در این جلسه بود.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران مطرح کرد: پس از تبادل نظر و تشریح مشکلات و اقدامات صورت گرفته در بخش های مختلف، مقرر شد ماتریس وظایفی برای همه دستگاه های متولی تنظیم شود و همچنین همکاری هایی فی مابین در خصوص رفع معضلات مربوط به رودخانه کن تقویت شود.

کد خبر 6093949

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی ورود بیش از ۱۰ میلیون مترمکعب آب به سد کوثر
  • آماده‌باش خوزستان همزمان با ورود احتمالی بارش‌های سیل‌آسا
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • معرفی ۶ نفر از عاملان آلودگی محیط زیست کرج به مراجع قضایی
  • استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • زنده گیری بلدرچین‌ها برای ورود به معرکه شرط بندی/دستگیری باند تبعه افغان
  • حمله خرس به دامدار ایلامی در پی ورود به زیستگاه