Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@13:37:22 GMT

چه شرکت هایی بورسی نشدند؟

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۳۹۲۷۶

چه شرکت هایی بورسی نشدند؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، روزهای پرصعود بازار سرمایه در ماه های ابتدایی سال گذشته باعث شد سناریوی ورود شرکت های مختلف به این بازار روی میز سازمان خصوصی سازی قرار بگیرد و وعده بورسی شدن شرکت های زیادی از سوی مسئولان داده شد. موضوعی که با سقوط آزاد بازار سرمایه به بن بست خورد و تا کنون هم خبری از بورسی شدن شرکت های وعده داده شده، نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته معاون امور ناشران و اعضای شرکت بورس اخیرا اعلام کرده است که "پرونده ۳۰ شرکت برای طرح در جلسه هیأت پذیرش در دست بررسی و تکمیل مدارک و مستندات است. علاوه بر این پرونده ۱۴ شرکت در جریان درج و هشت شرکت نیز در حال انجام اقدامات لازم جهت عرضه اولیه هستند. " البته جزئیات اعلام نشده است و مشخص نیست پرونده نیمه باز شرکت های قبل چه خواهد شد.

قصه ناتمام ورود سه هلدینگ نیروگاهی به بورس

بر این اساس، معاون شرکت‌ها و قیمت‌گذاری بنگاه‌های سازمان خصوصی سازی تابستان سال گذشته از ایجاد سه هلدینگ نیروگاهی منطقه شرق، مرکزی و غرب برای ورود به بورس خبر داده بود.

آنطور که شمسی جامخانه گفته بود قرار بود طبق مصوبه هیات واگذاری و موافقت وزیر امور اقتصاد و دارایی و موافقت وزیر نیرو، سه هلدینگ نیروگاهی برای ورود به بورس شامل هلدینگ نیروگاهی منطقه شرق، هلدینگ نیروگاهی منطقه مرکزی و هلدینگ نیروگاهی منطقه غرب ایجاد شود.

وی اعلام کرده بود که در منطقه شرق شرکت تولید نیروی برق یزد یک هلدینگ نیروگاهی می شود و شرکت های تولید نیروی برق خراسان، سیستان و بلوچستان (زاهدان) و نیروگاه زرند به آن اضافه و این هلدینگ در بازار سرمایه پذیرش می شود. در هلدینگ منطقه مرکزی، شرکت تحصیل کننده تولید نیروی برق شازند است و شرکت های تولید نیروی برق فارس، اصفهان، بندرعباس و لوشان به آن اضافه خواهد شد. در هلدینگ نیروگاهی منطقه غرب تولید نیروی برق بیستون محور می شود و سه شرکت تولید نیروی برق سهند، رامین و آذربایجان به آن اضافه می شود.

جماخانه پیش بینی کرده بود که هلدینگ نیروگاهی منطقه شرق سریع تر پذیرش و عرضه اولیه شود و دو هلدینگ دیگر تا دی ماه سال ۱۳۹۹ عرضه شوند که این اتفاق رخ نداد.

دست کوتاه ایمیدرو و ایدرو از بازار سرمایه

همچنین قرار بود زیرمجموعه های ایدرو و ایمیدور با هدف شفاقیت بیشتر وارد تالار شیشه ای بازار سرمایه شوند که این اتفاق نیز رخ نداد.

بر این اساس، گفته شده بود که سه شرکت زیرمجموعه ایمیدرو شامل آلومینای ایران (جاجرم)، فولاد آذربایجان و اپال پارسیان سنگان تا مهر سال گذشته بورسی می‌شوند و  دو شرکت زیرمجموعه ایدرو شامل امور مربوط به واگذاری مجتمع صنعتی اسفراین و شرکت لوله گستر اسفراین که قرار بود در آذرماه سال گذشته بورسی می‌شوند که از این لیست فقط پای اپال به بازار سرمایه باز شد.

هواپیما هم در مسیر بازار سرمایه ننشست!

از سوی دیگر وعده واگذاری هواپیمایی کیش که زیرمجموعه سازمان منطقه آزاد کیش در فرابورس داده شده بود که این اتفاق نیز رخ نداد.

بورسی شدن سرخابی ها و شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی هم همچنان در هاله ای ابهام قرار دارد.

پربیننده ترین بورس ایران آماده ورود بزرگترین شرکت سیمانی خاورمیانه قانون جدید حجم مبنا در بازار پایه فرابورس زمان معاملات صندوق ها در شرکت بورس تهران تغییر می کند! خاندوزی؛ نقطه قوت نسبی کابینه دولت سیزدهم / چه صنایعی شانس صعود بیشتری دارند؟ نمای پایانی بورس (۲۴مرداد۱۴۰۰) / شاخص کل با رشد ۱۹هزار واحدی همراه شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس تهران هلدینگ نیروگاهی منطقه تولید نیروی برق بازار سرمایه سال گذشته منطقه شرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۹۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید

فرارو، شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد ۶۵۲ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۳۰۴ هزار و ۹۷۸ واحدی قرار گرفت و هفته دوم اردیبهشت را با سبزپوشی آغاز کرد.

به گزارش فرارو، در پایان معاملات امروز بازار سرمایه، شاخص کل هم‌وزن بورس نیز با رشد ۱ هزار و ۳۹۵ واحدی در ارتفاع ۷۶۵ هزار و ۴۵ واحدی قرار گرفت.

در پایان معاملات امروز بازار سرمایه، ارزش بورس تهران به ۷۹ همت و ۶۲۹ میلیارد تومان رسید و تعداد ۳۵۶ هزار و ۶۶۰ معامله مورد دادوستد قرار گرفت.

در پایان معاملات امروز بازار سرمایه، نماد‌های شپنا، شستا، وبملت، شتران، وغدیر و وتجارت بیشترین تاثیر بر ریزش و نماد فملی بیشترین تاثیر بر رشد شاخص کل بورس تهران، داشتند.

شاخص کل فرابورس ایران در پایان معاملات امروز بازار سرمایه با ریزش ۸۵ واحدی در ارتفاع ۲۵ هزار و ۵۱۹ واحدی قرار گرفت؛ ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به ۱۴ همت و ۹۴ میلیارد تومان رسید و تعداد ۲۱۶ هزار و ۷۹۹ معامله مورد دادوستد قرار گرفت.

گفتنی است، در پایان معاملات امروز بازار سرمایه، ارزش بازار پایه، فرابورس ایران به ۳ همت و ۳۱۲ میلیارد تومان رسید.

در پایان معاملات امروز بازار سرمایه، نماد‌های آریا، شگویا، خاور و سپیدار بیشترین تاثیر بر ریزش و نماد‌های تجلی، حسینا و فجهان بیشترین تاثیر بر رشد شاخص کل فرابورس ایران، داشتند.

دیگر خبرها

  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اگر برای خرید کشنده فاو در بورس تردید دارید، این مقاله را بخوانید
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت