Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرامکوی سعودی به دنبال به دست آوردن حداقل ۱۷ میلیارد دلار از فروش سهم حداقلی در خط لوله گازی خود است که بالاتر از ۱۲.۴ میلیارد دلار سهم فروخته شده در توافق خط لوله نفت این شرکت خواهد بود.

منابع آگاه به رویترز گفتند: خریداران احتمالی شامل صندوقهای زیرساخت و سرمایه گذاری خصوصی آمریکای شمالی هستند و همچنین صندوقهای سرمایه دولتی چین و کره جنوبی هم از طریق مشاوران پیش از آغاز فروش رسمی تا چند هفته آینده با آرامکو تماس گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک منبع آگاه گفت: این توافق فروش ممکن است شامل ۳.۵ میلیارد دلار سهم باشد و باقی آن از طریق استقراض بانکی تامین خواهد شد در حالی که یکی منبع دیگر گفت: ارزش این معامله ممکن است به ۲۰ میلیارد دلار هم برسد.

طبق اعلام آرامکو، عربستان سعودی ششمین بازار بزرگ گاز جهان است که در آنجا سیستم مستر گاز به انتقال گاز از ذخایر مختلف پرداخته و به تحویل آن به مشتری کمک می کند.

به گفته یک منبع آگاه از این موضوع، بسیاری از صنایع عربستان سعودی تحت برنامه افق ۲۰۳۰ به استفاده از گاز روی می آورند که به معنای افزایش تقاضای داخلی برای گاز خواهد بود.

آرامکو از همکاری بانکهای جی پی مورگان و گلدمن ساکس برای برگزاری این معامله فروش بهره می برد. شرکتهایی که برای این معامله فروش به سراغ آنها رفتند، شامل شرکتهایی هستند که در فروش سهم خطوط لوله گاز شرکت ملی نفت ابوظبی شرکت داشتند. این سهم توسط کنسرسیومی از سرمایه گذاران شامل گلوبال اینفرا استراکچر پارتنرز (GIP)، بروک فیلد، صندوق سرمایه دولتی سنگاور (GIC) و شرکت اروپایی SNAM خریداری شد.

سایر خریداران احتمالی علاقمند به خرید سهم در خط لوله گازی آرامکو شامل صندوق سرمایه گذاری دولتی CNIC چین، صندوق سرمایه دولتی کره جنوبی KIC و شرکت سرمایه گذاری و اوراق بهادار ان اچ هستند.

بر اساس گزارش رویترز، آرامکو مانند شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک) از توافق لیزینگ و لیزینگ مجدد برای فروش سهم ۴۹ درصدی در شرکت تازه تاسیس «خطوط لوله نفت آرامکو» به خریداران و حق ۲۵ ساله پرداخت تعرفه برای نفت حمل شده در خطوط لوله اش استفاده کرده است.

برچسب هاآدنوک خبرگزاری بین‌المللی رویترز (Reuters) شرکت ملی نفت عربستان سعودی (سعودی آرامکو) عربستان سعودی

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: آدنوک شرکت ملی نفت عربستان سعودی سعودی آرامکو عربستان سعودی آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو عربستان سعودی میلیارد دلار لوله گاز خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۰۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نورآوری باید در شرکت‌های فناوری اطلاعات دنبال شود

به گزارش خبرنگار مهر، بابک سوری پیش از ظهر چهارشنبه در جمع فعالان ict کردستان که با حضور معاون وزیر ارتباطات در پارک علم و فناوری کردستان برگزار شد، اظهار کرد: حدود ۶۰ شرکت استان از خانواده ارتباطات و فناوری اطلاعات است و شرکت‌هایی که در این زمینه کار می‌کنند باید بتوانند ماحصل دستاوردهای خود را به صنعت، عملیات و ورود محصولات فیزیکی در استان تزریق کنند.

وی بیان کرد: تولید نرم افزار در استان خوب است اما باید کارهای شرکت‌های فناوری اطلاعات در حوزه صنعت کاربرد خود را نشان دهد و به افزایش محصول و تولید خدمات منجر شود.

سوری خاطرنشان کرد: روزانه پیگیر بهبود فیزیکی زیرساخت‌های فیزیکی که بیشتر تأمین مکان است هستیم و تلاش خود را در این راستا بکار می بریم.

وی کمبود تسهیلات، حمایت مالی و سایر مشکلات مطرح شده توسط شرکت‌های فناوری اطلاعات در این جلسه را درست دانست و بیان کرد: باید شرکت‌ها نوآوری و خلاقیت به خرج دهند تا کارهای خلاقانه داشته باشند.

رئیس پارک علم و فناوری کردستان عنوان کرد: ماهیت نوآوری در کار شرکت‌های فناوری باید دنبال شود و فکرهای متفاوت ارائه شود تا شاهد پیشرفت این شرکت‌ها در استان باشیم.

سوری اضافه کرد: افزایش امکانات و کاهش مشکلات هدف ماست و پیگیر این موارد در استان هستیم.

کد خبر 6087574

دیگر خبرها

  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • تحولات خیره کننده حاصل از تلاقی فین تک با مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی
  • تأکید ایران و پاکستان بر اهمیت همکاری در حوزه انرژی ازجمله خط لوله گازی آی‌پی
  • نورآوری باید در شرکت‌های فناوری اطلاعات دنبال شود
  • آمریکا باید جریمه ۱۸ میلیارد دلاری خط لوله صلح را پرداخت کند
  • تمرکز ایران برای تبدیل شدن به بازیگر اصلی گازی منطقه/ از تمدید قرارداد گاز عراق تا تکمیل ساخت خط لوله صلح
  • درآمد میلیارد دلاری مغولستان از گردشگری
  • وزیر نفت: پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • اوجی: پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است