Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،سردار مهدی حاجیان معاون اجتماعی و سخنگوی ناجا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام و معزز انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدای عرصه نظم و امنیت، مدافعان حرم و درود و سلام بر روح بلند و ملکوتی امام راحل و آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای عزیز "مدظله العالی" و عرض تسلیت به مناسب ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا وظیفه ممنوعیت در تردد‌ها در موج پنجم برعهده ناجاست و همچنین نظارت بر فعالیت‌های کسبه و آنچه که به عنوان وظیفه ذاتی نیروی انتظامی است، محول شد و ناجا با به کارگیری بیش از ۲ هزار تیم در یک هزار و ۴۲۲ نقطه کشور از روز یکشنبه تاکنون مستقر شده و دراین رابطه توصیه و اطلاع رسانی هم انجام شده و مردم موظف هستند که همکاری لازم را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: وضعیت کشور از لحاظ شیوع ویروس منحوس کرونا بسیار بحرانی است و روزانه بیش از ۶۰۰ نفر جان خود را متاسفانه از دست می‌دهند و مردم عزیز باید به این مساله توجه کنند و اگر مصوبه‌ای از طریق ستاد ملی مقابله با کرونا برای ممنوعیت و محدودیت ابلاغ می‌شود باید همکاری لازم را با خدمتگزاران خود در ناجا داشته باشند.

سخنگوی نیروی انتظامی عنوان کرد: مردم عزیز می‌دانند حدود ۲ سال است که نیروی انتظامی در کنار کادر سلامت و درمان تمام ظرفیت خود را به کارگیری و با ۱۰۰ درصد نیرو در کنار مردم بود و با افتخار هم این وظیفه خود را را انجام می‌دهد و این امر به این دلیل است که معتقدیم ما به همراه مردم و در کنار مردم می‌توانیم از این بحران عبور کنیم و خود مردم نیز مدافعان سلامت در خط مقدم هستند؛ و ناجا هم به عنوان نهادی که الگوی تعهد، تخصص و انضباط است و مردمداری را سرلوحه خود قرار داده و به همراه مردم برای اعمال محدودیت‌ها وظایف خود را انجام می‌دهد.

وی ادامه داد: متاسفانه برخی مردم به توصیه‌ها توجهی نکردند (یک دلیل بی توجهی‌ها عدم اطلاع رسانی به موقع) و در مبادی خروجی و ورودی استان‌ها حضور پیدا کردند و پلیس قاطعانه اعمال قانون کرد و باابلاغ توصیه‌ها همه آن‌ها برگشتند که بحمدالله تعداد زیادی از مردم تبعیت کردند که جا دارد از همکاری و همراهی این عزیزان تشکر کنم ضمن اینکه مردم هم معتقد هستند که همه نهاد‌ها و دستگاه‌ها به خاطر حفظ سلامت مردم محدودیت‌ها را اعمال می‌کنند.

سردار حاجیان تاکید کرد: اتفاقی که در موج پنجم افتاده بسیار بحرانی است که خود مردم باید این بحران را به همراه پلیس خدمتگزار خود کنترل کنند؛ ما از همه نهاد‌ها و دستگاه‌های مسئول تقاضا داریم که به وظایف اصلی خود با جدیت عمل و مارا نیز همراهی کنند تا نیروی انتظامی بتواند وظایف خود را به خوبی اجرایی کند.

وی در خصوص نظارت بر کسبه خاطرنشان کرد: بسیاری از کسبه با اعلام تعطیلات ما را همراهی کردند که جای تقدیر و تشکر دارد البته برخی از آن‌ها تخلفاتی هم داشتندکه با گشت تلفیقی که تشکیل شد به برخی از آن‌ها تذکرداده شد و اعمال قانون شدند و برخی از واحد‌ها نیز پلپ شدند.

سردار حاجیان در خصوص احتکار نیز گفت: از مردم تقاضا داریم که هرگونه موارد مشکوک و یا اطلاعاتی که در بحث احتکار دارند را با سامانه ۱۱۰ پلیس در میان بگذارند؛ پلیس امنیت اقتصادی در خصوص احتکار با جدیت ورود پیدا کرد و عده‌ای سودجو و محتکر را نیز شناسایی و دستگیر کرد.

سخنگوی ناجا با اشاره به کشف واکسن‌های تقلبی و دستگیری اعضای باند به مردم توصیه کرد که مردم عزیز برای دریافت دز واکسن در مراکزی که مورد تایید وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی است، مراجعه کنند.

سردار حاجیان در خصوص امنیت مرز‌های کشور خاطرنشان کرد: مرزبانان ناجا با اقتدار، تسلط و اشراف اطلاعاتی مرز‌های کشور را کنترل می‌کنند و بحمدالله امنیت کامل در مرز‌های کشور برقرار است و پناهجویان افغانستانی که به مرز‌های کشور مراجعه کرده بودند با رافت اسلامی برای آن‌ها اردوگاهی احداث شد و مورد استقبال و پذیرایی قرار گرفتند ضمن اینکه خانواده‌هایی که نیاز به مراقبت شدند با استقرار تیم‌های پزشکی تحت درمان قرار گرفتند و مداوا شدند و با هماهنگی‌های به عمل آمده به کشور خود بازگردانده شدند.

وی در خصوص کنترل فضای مجازی نیز خاطرنشان کرد: عده‌ای در فضای مجازی به دنبال تشویش اذهان عمومی هستند که بحمدالله با تسلط و اشراف پلیس فتا تعدادی ازاین افراد شناسایی شدند وبه مردم توصیه می‌کنم که مردم خبر‌ها را از رسانه‌های رسمی دنبال کنند.

سردار حاجیان تصریح کرد: بیشترین فشار کاری بعد از کادر درمان بر روی نیروی انتظامی است به طوریکه روزانه در یک هزار و ۷۰۰ نقطه با مردم در تماس هستیم و به همین دلیل همکاران ما (از لحاظ واکسیناسیون) جزو اقشار آسیب پذیر هستند از این رو برای ۸۰ درصد از کارکنان دز اول واکسن تزریق شده و ۲۰ درصد دز دوم هم دریافت شده که ان شاالله تا پایان هفته بعد به صورت ۱۰۰ درصدی انجام خواهد شد.

وی به ارائه خدمات نیروی انتظامی نیز اشاره کرد و گفت: بر اساس دستور سردار "حسین اشتری" فرمانده نیروی انتظامی تمام بیمارستان‌های ۹ گانه ناجا و کلینیک‌ها به صورت ۱۰۰ درصدی در اختیار مردم و پذیرای بیماران کرونایی است در حال حاضر ۸۰ درصد از ظرفیت بیمارستان‌های ناجا پراست؛ در استان سیستان و بلوچستان (زاهدان) یک بیمارستان حاد تنفسی با امکانات مجهز و بروز راه اندازی شده و دراختیار مردم عزیز زاهدان قرار گرفته است.

سخنگوی ناجا همچنین در خصوص نظارت بر هئیت‌های مذهبی خاطرنشان کرد: الحمدالله شور و فهم حسینی باعث شده که هیئت‌ها همکاری بسیار ارزشمندی با خدمتگزاران خود در ناجا داشته باشند و ما در کنار همه آن‌ها حضور داریم و تاکنون هیچگونه مشکلی وجود نداشته ان شالله طی چند روز آینده نیز همکاری‌ها ادامه خواهد داشت.

انتهایی پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پلیس واکسن کرونا نیروی انتظامی سردار حاجیان مرز های کشور مردم عزیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۱۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، دکتر امیرحسام علیرضایی به بهانه روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج و همچنین روز جهانی تالاسمی، با بیان اینکه ۱۸ اردیبهشت ماه به عنوان روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج نامگذاری شده درباره وضعیت بیماری‌هایی از این دست اظهار کرد: ام‌اس، تالاسمی، هموفیلی جزو موارد پرتکرار بیماری‌های خاص به حساب می‌آیند. بررسی‌ها بیانگر این است حدود ۱۰۰ هزار نفر در کشور به بیماری ام‌اس مبتلا هستند. همچنین میزان ابتلا به بیماری‌های تالاسمی و هموفیلی به ترتیب  ۱۸ هزار و ۸۰۰ نفر و ۱۴ هزار نفر است. سرطان جزو بیماری‌های صعب‌العلاج به حساب می‌آید و برآوردها حاکی از آن است حدود ۴۰۰ هزار نفر در کشور با این بیماری دست‌وپنجه نرم می‌کنند. 

وی ادامه داد: در حال حاضر، ۳۸ هزار و ۹۵۱ بیمار دیالیزی در ۶۸۲ بخش دیالیز تحت درمان قرار دارند. همچنین تعداد تخت و دستگاه‌های دیالیزی موجود در کشور معادل ۹ هزار و ۱۹۹ مورد است. ۵ قلم از لوازم مصرفی دیالیز، تولید داخلی است و ۲نوع دستگاه دیالیز در کشور تولید می‌شود. 

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌ها وزارت بهداشت درباره وضعیت دارویی بیماران دیالیزی گفت: داروهای اساسی بیماران دیالیزی به صورت رایگان در اختیار آنها قرار می‌گیرد. 

بیمه رایگان برای تمام بیماران خاص

علیرضایی با اشاره به وضعیت پوشش بیمه‌ای بیماران خاص و صعب‌العلاج اظهار کرد: تمام بیماران خاص از پوشش بیمه‌ای رایگان برخوردار هستند. اعتبار ۷ هزار میلیارد تومانی برای صندوق بیماری‌های خاص‌ و صعب‌العلاج در سال ۱۴۰۲ درنظر گرفته شده بود اما با توجه به افزایش تعداد بسته‌های خدمتی، این مبلغ به افزایش بیشتر در سال ۱۴۰۳ نیاز دارد. 

وی درباره اقدامات وزارت بهداشت در ارتباط با بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج توضیح داد: «تدوین بسته‌های جامع تشخیص و درمان بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج  با پوشش حمایتی از محل بیمه‌های پایه و صندوق بیماران صعب العلاج»، «افزایش تعداد بیماری‌های تحت پوشش»، «افزایش خدمات در هر بسته حمایتی» و «تشکیل کمیته های مشورتی علمی مرتبط در معاونت درمان» جزو اقدامات وزارت بهداشت در زمینه بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج به حساب می‌آید. 

برنامه وزارت بهداشت برای افزایش حمایت‌ها از بیماران خاص و صعب‌العلاج

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزارت بهداشت درباره اقدامات وزارت بهداشت در خصوص بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در سال جاری گفت:  «افزایش حفاظت مالی»، «کمک به تامین هزینه‌ها از محل اعتبارات بیمه پایه و صندوق بیماران خاص» و «افزایش بیماری‌های تحت پوشش» از برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری به حساب می‌آید. 

وضعیت ابتلا به  تالاسمی در کشور

وی با بیان اینکه ۱۸ اردیبهشت، روز جهانی تالاسمی است، اظهار کرد: در حال حاضر، حدود ۱۹ هزار بیمار در سامانه تالاسمی کشور ثبت‌شده‌اند که ۱۵هزار و ۵۰۰ نفر از این تعداد جزو «تالاسمی ماژور» هستند. همچنین ۲ هزار و ۸۰۰ نفر جزو بیماران «اینترمدیا» و یک هزار بیمار نیز جزو «سیکل‌سل» و سایر اختلالات هموگلوبینوپاتی هستند. 

علیرضایی درباره مراکز خدمات تخصصی تزریق خون در کشور برای بیماران تالاسمی نیز گفت: ۲۴۰ بخش مرکز خدمات تخصصی تزریق خون در بیمارستان‌های دولتی به بیماران خدمات مورد نیاز را ارائه می‌دهند. خدمات مراکز تخصصی تزریق خون شامل تزریق خون ،  تزریق داروهای ویژه آهن‌زدا و  سایرخدمات روتین می‌شود. همچنین آزمایش‌های تخصصی مانند فریتین، MRI.T۲، توانبخشی و دندانپزشکی در ۳۰ قطب دانشگاهی انجام می‌شود. 

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌ها وزارت بهداشت درباره جامعه آماری مبتلایان به بیماری تالاسمی گفت: ۵ استان سیستان‌وبلوچستان، هرمزگان، خوزستان، گیلان و مازندران نسبت به سایر استان‌ها با بیماری تالاسمی بیشتر مواجه هستند. 

چگونگی دسترسی و پوشش بیمه‌ای داروهای تالاسمی

وی درباره دسترسی به داروهای مورد نیاز بیماران تالاسمی گفت: داروهای آهن‌زدای تولید داخل شامل داروهای خوراکی و تزریقی به میزان کافی موجود است. همچنین داروهای برند خارجی بر اساس  مقررات در دسترس بیمارانی که به این داروها نیاز دارند، قرار می‌گیرد و به میزان ۹۷ درصد تحت پوشش بیمه‌ای قرار دارند.  

علیرضایی درباره کیفیت داروهای داخلی در مقایسه با داروهای خارجی گفت: بررسی و تایید کیفیت داروهای تولید داخل توسط ادارات ذی‌ربط در سازمان غذا و دارو انجام می‌شود.

اهمیت غربالگری بیماری تالاسمی در زوج‌ها

رئیس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌ها وزارت بهداشت درباره غربالگری بیماری تالاسمی در کشور گفت: پیش از ازدواج، غربالگری زوج‌ها انجام می‌شود و در صورت ناقل بودن زوج و تمایل به ازدواج، آزمایش ژنتیک والدین و جنین در مراکز دولتی با پوشش کامل بیمه‌ای انجام می‌شود. 

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • کره جنوبی سطح هشدار خود را در ۵ سفارتخانه افزایش داد
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • حمله به مامور نیروی انتظامی ناکام ماند