Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-28@02:28:14 GMT

دانشگاه صنعت نفت مورد توجه بیشتری قرار گیرد

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۴۲۵۶۵

دانشگاه صنعت نفت مورد توجه بیشتری قرار گیرد

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعت نفت با اشاره به چالش‌ها و اولویت‌های پیش روی وزارت نفت، گفت: معرفی آقای اوجی به‌عنوان یکی از فارغ‌التحصیلان این دانشگاه برای تصدی وزارت نفت ارزشمند است و امیدواریم در دولت آینده توجه به این دانشگاه بیشتر شود.

به گزارش شانا به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، رضا مسیبی بهبهانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعت نفت گفت: چالش‌های پیش روی وزیر جدید نفت بسیار کلیدی و حساس خواهد بود که می‌توان آنها را به دو حوزه منابع انسانی و تخصصی در چهار شرکت اصلی تابعه وزارت نفت تقسیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: یکی از مهمترین و اساسی‌ترین مشکلات پیش روی وزیر جدید نفت، بحث‌های مربوط به حوزه سرمایه انسانی شامل تبدیل وضعیت‌ها، استخدام فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعت نفت و استخدامی‌های جدید، سقف حقوق‌ها، معیشت کارکنان و بازنشستگان، ساماندهی نظام ویژه نگهداشت نیروهای تخصصی عملیاتی، توانمندسازی و ارتقای سرمایه انسانی و بهره‌وری است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعت نفت ضمن تاکید بر توجه ویژه به صنعت حفاری و احیای آن و تلاش برای افزایش تولید از منابع زیرزمینی با اکتشاف مخازن جدید نفت و گاز و افزایش ضریب بازیافت آنها، جمع‌آوری گازهای مشعل و کنترل و بهره‌برداری از گازهای همراه، بررسی ارائه الگوی جدید قراردادهای بین‌المللی، ایجاد مراکز منتخب برای صادرات خدمات فنی و مهندسی و جهانی کردن شرکت‌های زیرمجموعه، ضرورت تشکیل اندیشکده‌های انرژی و دیپلماسی انرژی به‌طوری که سبب روابط جهانی قوی در حوزه نفت و گاز شود و توجه به سوآپ و بهره‌برداری از موقعیت منطقه‌ای ویژه ایران با کمک همسایگان ادامه داد: جایگزینی صادرات فرآورده‌های با ارزش افزوده و توسعه فناوری‌های تولید پروپیلن و الفین از گاز بر حسب مطالعات آمایش سرزمینی و ساخت پتروپالایشگاه‌ها و تکمیل زنجیره تولید نیز باید مدنظر قرار گیرد.

به گفته مسیبی، تامین خوراک پایدار گاز پالایشگاه‌های گازی با توجه به افت فشار مخازن در سال‌های آینده و کسب و انتقال دانش فنی تجهیزات حساس و بومی‌سازی آنها در داخل با کمک ارکان علمی صنعت نفت که شامل دانشگاه و پژوهشگاه صنعت نفت هستند؛ همچنین اصلاح سیاست‌های الگوی مصرف و کنترل بازدهی تجهیزات گازسوز از دیگر ضرورت‌های صنعت نفت است.

وی بر توسعه ظرفیت پالایشی کشور و مسائل مربوط به صادرات بنزین و محصولات پالایشگاهی ارزشمند، حل و فصل دعاوی حقوقی و قراردادی در زمینه گاز، توجه ویژه به فرسودگی تجهیزات صنعت نفت و تمرکز بر انرژی‌های تجدیدپذیر هم تاکید کرد و گفت: لازم است سهم صادرات گاز کشور با تکیه بر ال‌ان‌جی و مینی‌ال‌ان‌جی افزایش یابد و  محصولات چالش‌زا همچون نفت کوره و تبدیل آنها به محصولات با ارزش تعیین تکلیف شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعت نفت با اشاره به ضرورت چابک‌سازی صنعت نفت با اعتماد به سرمایه انسانی متخصص داخلی و توجه ویژه به مسئولیت‌های اجتماعی در مناطق نفت‌خیز، بیان کرد: فعالیت صندوق توسعه و ارتقای رقابت‌پذیری بخش‌های مختلف وزارت نفت و توجه ویژه به نقش پارک‌های علم و فناوری در کشور از نظر حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، مراکز رشد و گروه‌های استارتاپی نیز حائز اهمیت است.

وی با اشاره به راه‌اندازی انستیتو «هیدروژن و انرژی‌های تجدیدپذیر» در دانشگاه صنعت نفت گفت: دانشگاه صنعت نفت به‌عنوان بازوی علمی وزارت نفت، از این که آقای اوجی به‌عنوان یکی از فارغ‌التحصیلان این دانشگاه برای تصدی وزارت نفت پیشنهاد شده، بسیار خرسند و امیدوار است که در دولت آینده توجه بیشتری به این دانشگاه شود.

منبع: شانا

کلیدواژه: وزیر نفت دولت سیزدهم صنعت نفت رای اعتماد دانشگاه صنعت نفت معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعت نفت توجه ویژه وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۲۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان نسبت به ایمنی راه‌ها توجه بیشتری داشته باشند

امام جمعه شهرستان میاندوآب گفت: از مسئولان درخواست داریم تا نسبت به ایمنی راه‌ها توجه بسزایی داشته و مردم نیز توصیه‌ها و هشدارها را جدی بگیرند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام حمید حسن‌زاده ظهر امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ در خطبه‌های آئین عبادی سیاسی نماز جمعه شهرستان میاندوآب با اشاره به سالروز فتح اندلس، اظهار کرد: مسلمانان ۸ قرن در اندلس حکومت کردند ولی برخی عوامل سبب شکست مسلمانان آندلس شد.

وی با بیان اینکه ثبات و امنیت و پیشرفت هر جامعه با اتحاد و همدلی است، افزود: نخستین عامل پیروزی مسلمانان در اندلس اتحاد و همدلی بود و عامل دوم اخلاق، دین و ایمان بود؛ اندلس کشوری مسلمان بود که دشمنان اسلام منیت، خودبرتربینی و اختلاف و ابتذال فرهنگی و فساد را در آن ترویج کرده و سبب نابودی آن شدند.

امام جمعه شهرستان میاندوآب با بیان اینکه فساد و فرهنگ غربی در جامعه اندلس ترویج شد، تصریح کرد: در هر جامعه‌ای فساد و اختلاف باشد آن جامعه به سمت انحطاط و نابودی کشانده می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه نباید در جامعه اسلامی بی‌تفاوت باشیم، عنوان کرد: نباید دچار روزمرگی شده و برنامه‌ای نداشت، بلکه باید حواس خود را جمع کرد و هوشیار بود و این را در نظر داشت که دشمن هیچگاه دست از تلاش برنمی‌دارد و همواره به دنبال دستیابی به اهدافش است.

حجت‌الاسلام حسن‌زاده با بیان اینکه دشمنان این را بدانند که ایران، اندلس نیست و ویژگی‌های متفاوت از اندلس دارد، گفت: حکومت ایران اسلامی مبتنی بر مردم بوده و مردم پا به کار با رهبری صالح همواره توطئه‌های دشمنان را نابود کرده‌اند.

وی تصریح کرد: باورهای دینی و اعتقادات راسخ درونی مردم ایران اسلامی، سبب حفظ این جامعه و حکومت اسلامی می‌شود و روزبه‌روز این باورها را تقویت می‌کنیم تا به بلای اندلس دچار نشویم.

امام جمعه شهرستان میاندوآب با تأکید بر اینکه علم از مؤلفه‌های قدرت است، اظهار کرد: «العلم سلطان» محور درس‌های تاریخ اندلس است و اگر بخواهیم به قدرت دست یابیم و دشمنان را مأیوس کنیم باید قله‌های علم و دانش را فتح کرد.

حجت‌الاسلام حسن‌زاده در بخش دیگری از خطبه‌های نمازجمعه این هفته میاندوآب با اشاره به فرارسیدن سالروز شهادت شهید مطهری و آغاز هفته معلم و تبریک این هفته به معلمان، افزود: شهید مطهری یک اسلام‌شناس کامل و الگوی جهاد تبیین بود.

وی افزود: باید مانند شهید مطهری، جهاد تبیین راه انداخت و حق و حقیقت را گفت و در جامعه بصیرت‌افزایی کرد؛ اسلام‌شناسی، زمان‌شناسی، جریان‌شناسی، دشمن‌شناسی و دشمنی شناسی از ویژگی‌های بارز شهید مطهری بود.

امام‌جمعه میاندوآب با اشاره به‌روز ایمنی و حمل‌ونقل جاده‌ای، گفت: از مسئولان درخواست داریم تا نسبت به ایمنی راه‌ها توجه بسزایی داشته و مردم نیز توصیه‌ها و هشدارها را جدی بگیرند.

وی در پایان روز کار و کارگر را به‌تمامی کارگران و روز فرهنگ پهلوانی را نیز به ورزشکاران و باستانی‌کاران تبریک گفت.

کد خبر 748101

دیگر خبرها

  • رفع نقاط حادثه‌خیز راه‌های زنجان اعتبار ویژه می‌خواهد
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • تلوبیون بین برنامه‌ها تبعیض می‌گذارد؟/ محتوایی که ضریب می‌گیرد
  • مسئولان نسبت به ایمنی راه‌ها توجه بیشتری داشته باشند
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات