Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، با توجه به مرکزیت شهر بیدروبه برای مناطق مختلف بخش الوار گرمسیری و نزدیک بودن به جاده ترانزیت شهرستان اندیمشک_استان‌خرم آباد در طی سال به دلیل سوانح رانندگی و دیر رسیدن مجروحین به بیمارستان تلفات زیادی  به دنبال داشته است.

در اواخر سال 91 کلنگ بیمارستانی 30 تخت‌خوابه در شهر بیدروبه با اعتبار چهار میلیارد و نیم آغاز شد و در فروردین 94 رئیس شبکه بهداشت و درمان وقت شهرستان از پیشرفت 80 درصدی این پروژه با اعتبار سه میلیارد تومان خبر داد و در اواخر شهریور همان سال مسوولان وقت خبر از تکمیل پروژه بیمارستان و افتتاح آن دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، حدود 10 سال از وعده مسوولان مبنی برای احداث و راه‌اندازی بیمارستان گذشت تا اینکه در خرداد ماه  امسال بیمارستان بخش الوار گرمسیری به صورت ویدئو کنفرانس با حضور وزیر بهداشت افتتاح شد اما اکنون به بهره‌برداری نرسیده و مردم همچنان برای درمان به بیمارستان امام علی(ع) در شهرستان اندیمشک مراجعه می‌کنند.

 

جان باختن چهار بیمار کرونایی

یکی از اهالی بخش الوار گرمسیری می‌گوید: ظرف هفت روز گذشته چهار نفر از ساکنان این منطقه که به کرونا دچار شده بودند جان باختند که قطعاً اگر امکانات بیمارستانی وجود داشت شاید می‌توانستیم آن‌ها را نجات دهیم.

وی با اشاره به هزینه‌های بالای رفت و آمد از بخش الوار گرمسیری تا شهرستان اندیمشک، همچنین احتمال سرایت بیماری کرونا به دنبال جا به جایی بیماران از بخش تا شهرستان، افزود: از هفته گذشته دستگاه سی تی اسکن بیمارستان اندیمشک خراب  شده و مردم ناچارند برای انجام معاینات به شهرهای همجوار مراجعه کنند.

بیمارستان در شهریور امسال به بهره‌برداری می‌رسد

عرفان مردانی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در این رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز، تمامی امکانات  و دستگاه‌های مورد نیاز بیمارستان بخش الوار گرمسیری فراهم و نیروهای بیمارستان جذب شده‌اند.

وی با بیان اینکه فقط بحث اتصال بیمارستان به HIS مانده است، افزود: فراخوان نیروهای پیمانکاری  بیمارستان در حال انجام و در حال تعیین هستند تا پس از انجام این مراحل بیمارستان در اختیار مردم گذاشته می‌شود.

 

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه منابع محلی بخش الوار گرمسیری می‌گویند: نیروهای بیمارستان جذب شده‌اند اما برخی مسوولان مانع فعال شدن آن می‌شوند، بیان کرد: در حال حاضر نمی‌توانیم زمان مشخصی را برای فعال شدن بیمارستان عنوان کنیم اما احتمالاً تا پایان شهریور بیمارستان به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری فارس، بیمارستان 32  تختخوابی امام رضا(ع) بخش الوار گرمسیری اندیمشک در سوم خرداد امسال افتتاح شد.

این بیمارستان در زمینی به مساحت 12 هزار و 500 مترمربع و اعتبار 330 میلیارد ریال احداث شده و دارای بخش‌های اورژانس، رادیولوژی، زایشگاه زنان، درمانگاه و اتاق عمل است.

بخش الوار گرمسیری در شمال شهرستان اندیمشک و  بالغ بر 15 هزار نفر جمعیت دارد که باتوجه به کوهستانی بودن منطقه همچنین کشاورز و دامدار بودن عده زیادی از ساکنین علاوه بر مبتلا شدن به بیماری‌های طبیعی دچار حوادث دیگری مانند نیش زدگی مار و عقرب یا پرت شدن از کوه و... می‌شود.

فاصله زیاد بیمارستان امام علی (ع) در شهرستان اندیمشک تا بخش الوار گرمسیری بارها سبب شده است برخی افراد در مسیر جان خود را از دست بدهند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمارستان بخش الوار گرمسیری شهرستان اندیمشک افتتاح بیمارستان بخش الوار گرمسیری شهرستان اندیمشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۲۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید

در مراسمی با حضور معاونان درمان و اقتصادی وزارت بهدشات ۱۰ طرح درمانی در شهرهای مختلف استان خراسان شمالی افتتاح و عملیات احداث چند طرح بزرگ در استان آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد، امروز در مراسمی بهرام بنده‌یزدانی با حضور امور اقتصادی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مرکز vip بیمارستان امام خمینی شیروان افتتاح شد. این مرکز با هزینه بیش از 30 میلیارد ریال و در مساحتی بالغ بر 120 متر مربع با امکانات کامل و مجهز به بهره‌برداری رسید.

همچنین عملیات اجرایی مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیا شیروان با حضور معاون وزیر بهداشت آغاز شد. این مجتمع با زیربنای 4211 متر مربع و با اعتبار اولیه 50 میلیارد ریال کلنگ‌زنی شد.

بنده‌یزدانی در حاشیه این مراسم، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی رتبه سوم جذب اعتبارات در کشور را از آن خود کرده است که این موضوع نشان می‌دهد مدیران دانشگاه عزمی جدی برای خدمت به مردم دارند.

وی افتتاح دستگاه ام آر ای در شیروان را یکی از اقدامات مهم این دانشگاه برشمرد و افزود: شاهد رشد خدمات درمانی در خراسان شمالی هستیم.

به گزارش تسنیم، امروز با حضور معاون درمانی وزیر بهداشت همراه سرای خیرساز و مرکز تصویربرداری دیجیتال بیمارستان امام علی (ع) با حضور کریمی، معاون وزیر بهداشت، پاکهر، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و جمعی از مسئولان و مدیران به بهره‌برداری رسید.

همراه‌سرای خیرساز بیمارستان امام علی (ع) بجنورد در زمینی به مساحت 80 مترمربع و اعتباری بیش از 10 میلیارد ریال، توسط خیرین سلامت استان، احداث و تجهیز شده است، همچنین رادیولوژی دیجیتال این بیمارستان نیز در زیربنایی به مساحت 60 متر مربع به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین تجهیزات تصویربرداری افتتاح و راه‌اندازی شد.

احداث همراه‌سرای بیمار و یا ایجاد امکاناتی در بیمارستان برای سکونت همراهان بیمار یکی از برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی در راستای افزایش، رضایت‌ مندی مردم و عدالت در سلامت است. همواره یکی از مهم‌‌ترین دغدغه‌ها و مشکلات بیماران و همراهان آن‌ها در طول دوره درمان، موضوع اسکان و دسترسی راحت به خدمات درمانی و حمایتی است، که این نیاز در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد با مشارکت خیران نیک‌اندیش محقق شده است.

به گزارش تسنیم، قرار است امروز با حضور معاونان وزیر بهداشت چندین طرح بهداشت و درمانی در شهرهای مختلف استان کلنگ‌زنی و یا افتتاح شود.  این طرح‌ها شامل مرکز دیالیز فاروج، بخش ویژه بیمارستان امام خمینی شیروان و مرکز درمانی، خوابگاه دانشجویی و مرکز آموزشی و درمانی  بیمارستان خاتم الانبیای این شهرستان با 4500 متر مربع مساحت است. طرح‌های ام آر آی، دستگاه سی تی اسکن و آنژیوگرافی بیمارستان امام حسن، بیمارستان مادر و کودک، چهار همراه سرای بیمارستان امام علی و همچنین رادیولوژی دیجیتال بیمارستان امام علی با حضور معاونان وزیر بهداشت افتتاح خواهد شد.

گفتنی است، بیش از 70 پروژه حوزه سلامت خراسان شمالی قابل افتتاح و راه‌اندازی است که افتتاح بخشی از این پروژه‌ها که نقش مهمی در رشد شاخص‌های حوزه سلامت دارند.

انتهای پیام/311/

دیگر خبرها

  • جایابی بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی اشتباه است
  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • طرح های بهداشت ودرمان خراسان شمالی افتتاح و کلنگ زنی می شود
  • چهار فوتی در دو حادثه رانندگی در محور‌های خوزستان
  • بخش MRI بیمارستان شهدای یافت آباد افتتاح شد
  • افتتاح بخش بیماران نیازمند به مراقبت‌های خاص در همدان