Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-09@02:20:36 GMT

نشستن طولانی مدت در محل کار چه عواقبی دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۴۴۳۱۱

به گفته متخصصان نشستن طولانی مدت پشت میز کار و نداشتن تحرک کافی می‌تواند عواقب جبران ناپذیری در سلامت افراد داشته باشد.

خبرگزاری میزان - باشگاه خبرنگاران به نقل از مدیکال اکسپرس نوشت:  یک مطالعه کوچک و جدید نشان می‌دهد که هر نیم ساعت بلند شدن از صندلی ممکن است به بهبود سطح قند خون و سلامت کلی شما کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نویسندگان این مطالعه گفتند که هر یک ساعت نشستن یا دراز کشیدن خطر ابتلا به سندرم متابولیک و دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد. اما حرکت در آن ساعات کم تحرک یک راه آسان برای بهبود حساسیت به انسولین و کاهش شانس ابتلا به سندرم متابولیک است که مجموعه‌ای از شرایطی است که می‌تواند منجر به بیماری قلبی، دیابت، سکته مغزی و سایر مشکلات سلامتی شود.

دکتر اریک نسلوند، نویسنده ارشد مطالعه می‌گوید: شکستن یک شیوه زندگی بی‌تحرک دارای مزایای متابولیکی مثبت در افراد بوده، و بنابراین بهتر است که تمام روز را ننشینید بلکه برخیزید و حرکت کنید. او استاد گروه علوم بالینی در موسسه کارولینسکا در استکهلم است.

نسلوند ادامه می‌دهد: یافته‌ها نشان داد که یک مداخله متوسط ​​ورزشی سه دقیقه‌ای در هر ۳۰ دقیقه منجر به بهبود نوسانات قند خون می‌شود. با این حال ما هیچ تاثیری بر نشانگر‌های طولانی مدت سلامت متابولیک مانند تحمل گلوکز مشاهده نکردیم.

نسلوند پیشنهاد کرد که وقفه‌های بیشتر در دوره‌های نشستن مزایای بیشتری به همراه خواهد داشت. برای مزایای بیشتر به احتمال زیاد، دوز بیشتری از ورزش مورد نیاز است.

دکتر دیوید کاتز، رئیس ابتکار سلامت واقعی که زندگی سالم را برای پیشگیری از بیماری‌ها ترویج می‌کند، گفت: این مطالعه هرچند کوچک و مختصر، برای یک عمل گرای سلامت عمومی جذابیت زیادی دارد. پیگیری حداقل دوز موثر روزانه فعالیت برای به دست آوردن مزایای متابولیکی معنی دار، افزودنی ارزشمندی برای تحقیقات در این زمینه است.

به گفته کاتز، البته فعالیت بیشتر بهتر است، اما این مطالعه با نشان دادن مزایای واضح این کار که تقریبا همه می‌توانند به آن دست یابند، به دموکراتیک سازی مزایای حرکت کمک می‌کند.

برای سه هفته مطالعه، تیم نسلوند ۱۶ بزرگسال چاق را تحت نظر گرفت کرد که سبک زندگی کم تحرکی داشتند یا شغلی داشتند که طی آن باید تمام روز روی صندلی می‌نشستند؛ به مدت ۱۰ ساعت در روز، یک ردیاب تناسب اندام هر ۳۰ دقیقه یکبار سیگنالی را ارسال و به هر شرکت کننده یادآوری می‌کرد که بلند شود و حرکت کند.

در طول این دوره‌های فعالیت سه دقیقه‌ای، شرکت کنندگان فعالیتی با شدت کم تا متوسط ​​انجام دادند، مانند راه رفتن یا بالا رفتن از پله. محققان افرادی را که این فعالیت را انجام می‌دادند با گروهی که استراحت نمی‌کردند، مقایسه کردند؛ آن‌ها دریافتند افراد گروه فعال کلسترول LDL (بد) پایین و سطح قند خون پایین‌تری در مقایسه با گروه غیرفعال دارند.

یافته‌ها نشان می‌دهد که افراد گروه فعال نیز افزایش و کاهش قند خون خود را دارند که ممکن است ناشی از بهبود جریان خون باشد. با این حال، وقفه‌های فعالیتی، تحمل کلی گلوکز یا چربی در ماهیچه‌ها را بهبود نمی‌بخشد و ممکن است برای بهبود قابل توجه تحمل گلوکز کافی نباشد.

دکتر لن هوروویتز، متخصص داخلی در بیمارستان لنوکس هیل در شهر نیویورک، در مورد این مطالعه گفت: نشستن سیگار جدید است. اگر حرکت نکنید، منجمد می‌شوید. به دلیل آنکه تمام روز نشسته‌اید فرصت کمتری برای سوزاندن کالری دارید در نتیجه ماهیچه‌ها هم فعالیتی نداشته و گردش خونی رخ نمی‌دهد.

هوروویتز گفت افراد باید حرکت کنند و به حرکت خود ادامه دهند. اگر حرکت را متوقف کنید، منجمر می‌شوید که این امر می‌تواند همه نوع عواقبی را از جمله بر ماهیچه‌ها، مفاصل، گردش خون و قند خون در پی داشته باشد.

هوروویتز تاکید کرد: همه باید سه بار در هفته ۲۰ دقیقه ورزش کنند، بنابراین در محل کار، ایده خوبی است که مرتب بلند شوید و حرکت کنید. من بیمارانی دارم که از ساعت هوشمند استفاده می‌کنند که به آن‌ها می‌گوید هر ۲۰ دقیقه برخیزید و راه بروید. هرچه بیشتر حرکت کنید، بهتر است.

بیشتر بخوانید: توصیه‌هایی برای درمان «استرس پس از سانحه»

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: نشستن طولانی اخبارسلامت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نشستن طولانی قند خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۴۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوامل خطر « زوال عقل زودرس » را بشناسید

به گزارش خبرآنلاین، در حالی که زوال عقل در افراد مسن بسیار شایع‌تر است، سالانه صدها هزار نفر به زوال عقل زودرس (YOD) در سنین جوانی مبتلا می‌شوند و یک مطالعه گسترده عوامل مرتبط با سبک زندگی و سلامتی را در این‌باره شناسایی کرده است.

ایسنا در گزارشی نوشت: پیش از این اکثر تحقیقات قبلی عامل اصلی این بیماری را به صورت ژنتیکی و از طریق انتقال نسل به نسل می‌دانستند، اما پژوهش جدید عوامل مختلف مربوط به سبک زندگی و سلامتی را که با خطر ابتلا به زوال عقل زودرس مرتبط هستند، شناسایی کرد.

«دیوید لیولین»، متخصص بیماری‌های همه‌گیر از دانشگاه اکسِتِر در انگلیس، این مطالعه را «بزرگترین و قوی‌ترین مطالعه در نوع خود» دانست که تاکنون انجام شده است. وی در این‌باره گفت: خوشبختانه می‌توان با توجه به طیف وسیعی از عوامل مختلف، خطر ابتلا به این وضعیت ناتوان کننده را کاهش دهیم.

تیم تخصصی داده‌های جمع آوری شده در مورد ۳۵۶ هزار و ۵۲ فرد زیر ۶۵ سال در انگلیس را تجزیه و تحلیل کرده است.

فاکتورهای کشف شده

به گزارش یورونیوز، در این مطالعه عواملی چون انزوای اجتماعی، آسیب شنوایی، سکته مغزی، دیابت، بیماری قلبی و افسردگی، همگی با خطر بالای زوال عقل زودرس مرتبط بودند.

کمبود ویتامین D و سطوح بالای پروتئین فعال سی-که توسط کبد در پاسخ به التهاب تولید می‌شود- نیز به معنای خطر بالاتر ابتلا هستند. همان خطری که داشتن دو نوع ژن (ApoE۴ وε۴) به عنوان عامل ژنتیکی ابتلا به آلزایمر ایجاد می‌کند.

به طور خاص، این مطالعات نشان داد افرادی با سطوح بالاتر تحصیلات و قدرت بدنی بیشتر (که با میزان قدرت دست اندازه‌گیری می‌شود)، با کاهش خطر ابتلا به زوال عقل روبرو هستند.

علاوه بر عوامل فیزیکی، داشتن سلامت روانی همچون اجتناب از استرس مزمن، تنهایی و افسردگی نیز نقش مهمی را در عدم ابتلا ایفا می‌کند و از طرفی، سطح پایین فرهنگی و اقتصادی نیز در افزایش احتمال ابتلا نقش دارد.

در حالی که این نتایج به معنای رابطه مسقیم بین عوامل شناسایی شده و زوال عقل نیست، اما به درک جامع‌تری از این وضعیت کمک می کند. امری که می تواند برای پیشرفت در زمینه درمان‌های بهبود یافته و اقدامات پیشگیرانه بسیار مهم باشد.

«استیوی هندریکس»، عصب‌شناس از دانشگاه ماستریخت در مورد اهمیت درمان زوال عقل زودرس گفت: زوال عقل زودرس تاثیرات بسیار جدی‌تری دارد، چرا که اغلب افراد مبتلا در رده سنی هستند که همچنان شغل، فرزندان و زندگی پرمشغله‌ای دارند.

این واقعیت که بسیاری از این عوامل قابل تغییرهستند، می‌تواند موجب ایجاد خوش بینی برای درمانگران و مبتلایان به این بیماری شود و افراد با اتخاذ سبک زندگی سالم تر به طور بالقوه خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904234

دیگر خبرها

  • ماه دارد کوچک می‌شود؛ این چه عواقبی برای زمین خواهد داشت؟
  • عکس‌| پایان مصدومیت طولانی‌مدت یک پرسپولیسی
  • حقوق و مزایای کارکنان و بازنشستگان تعیین تکلیف شد /ضوابط اجرایی قانون بودجه سال جاری ابلاغ شد
  • رشد مجدد دندان با دارویی جدید
  • واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش
  • عوامل خطر « زوال عقل زودرس » را بشناسید
  • واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش | حقوق ناکافی، ساعات طولانی کار بدون بیمه بیکاری | ما شما را را درک می‌کنیم، اما...
  • ثبت رکورد طولانی ترین پرش اسکی توسط تیم ردبول (فیلم)
  • نشستن بیشتر از ۵ ساعت؛ افزایش ۲ سانتی‌متری دور کمر
  • جشنواره کن در کما