Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان میخ، قفل و لولا گفت: ازنظر تولید در صنف میخ، قفل و لولا پیشرفته هستیم و ۷۰ درصد جنس‌های موجود این صنف را در ایران تولید می‌کنند و مقداری از درصد باقی‌مانده نیز در داخل کشور تولید می‌شود، ولی پاسخگوی نیاز بازار نیست و باید واردات داشته باشیم در برخی از اجناس هم هنوز فناوری لازم را نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امير نجار شريفی در گفت‌وگو با میزان، درباره وضعیت بازار میخ، قفل و لولا  و همچنین موانع و مشکلات این صنف گفت: با توجه به نوسانات ارز و کسادی که از اول سال رواج داشته اوضاع بازار خوب نیست و در حال حاضر موانع و مشکلات تولید صنف میخ، قفل و لولا کمبود مواد اولیه، عدم نقدینگی و نبود تکنولوژی به‌روز است.
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان میخ، قفل و لولا گفت: از نظر تولید در صنف میخ، قفل و لولا پیشرفته هستیم و ۷۰ درصد جنس‌های موجود این صنف را در ایران تولید می‌کنند و مقداری از درصد باقی‌مانده نیز در داخل کشور تولید می‌شود، ولی پاسخگوی نیاز بازار نیست و باید واردات داشته باشیم در برخی از اجناس هم هنوز فناوری لازم را نداریم.

وی افزود: بیشترین دغدغه که در صنف‌ها مخصوصاً در صنف ما نیز وجود دارد قانون جدید چک است که نظم و سیستم بازار را بر هم زده است.

نجار شریفی بیان کرد: با توجه به قانون چک، خریدار و فروشنده باید در سامانه ثبت شوند و اگر در گذشته چک در وجه کسی نوشته می‌شد چند دست در گردش بود و کار ما را نیز راه می‌انداخت، ولی باوجود قانون جدید، چک‌ها باید در سامانه ثبت و کد ملی نیز وارد شود که باعث به وجود آمدن مشکل و رکود در بازار شده است.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان میخ، قفل و لولا گفت: قانون جدید چک، قانون بوده و باید اجرا شود، ولی ابتدای امر بستر‌ها باید آماده شود تا ببینند این قانون قابلیت اجرایی دارد به‌عنوان‌مثال کسی که بخواهد چک دو میلیون تومانی بدهد باکسی که می‌خواهد چک ۲۰۰ هزارتومانی بدهد برابر است.

وی اظهار کرد: در بازار قانون چک هنوز جا نیفتاده و چک‌ها دست‌به‌دست‌ می‌شود که باعث ایجاد توقف در بازار شده است، زیرا بستر‌های این قانون آماده نشده و آموزش‌های لازم را هم  نداده‌اند همچنین قوانین را باید با توجه به استعداد و توان مردم وضع کنند که این مسئله مربوط به‌تمامی صنف‌هاست.

نجار شریفی تاکید کرد: حداقل برای چک‌هایی که رقم پایین و یا رقمی زیر قیمت ۴۰ الی ۵۰ میلیون تومان را دارند مستثنا قائل شوند تا بازار راه بیافتد و خیلی از اصناف هستند که دانش و امکانات استفاده از چک را ندارند، زیرا باید در سایت این چک‌ها ثبت شود که برخی این کار را بلد نیستند.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان میخ، قفل و لولا گفت: ابتدا باید بستر‌های آموزش را فراهم کنند و فعلاً چک‌هایی که رقم پایین‌تر دارند را از این قانون مستثنا کنند و زمانی که بازار راه افتاد و مردم نحوه استفاده را آموختند این قانون اعمال شود، زیرا این مسئله باعث به وجود آمدن فساد  می‌شود.     بیشتر بخوانید: تعطیلی ۱۷۵ کارخانه تولید پیچ و مهره طی ۱۵ سال گذشته/ بدون کارشناسی از ثبت سفارش جلوگیری کردند

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی قانون چک تولید

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی قانون چک تولید صنف فروشندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۴۸۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده کیت‌های استخراج DNA، درباره طراحی این کیت‌ها توضیح داد: این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوانزا قابل استفاده است.

وی ادامه داد: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، درباره ضرورت ساخت چنین کیت‌هایی، گفت: تا قبل از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم.

وی ادامه داد: این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا پنج هزار واکنش نیز می‌رسید.

این دانش‌آموخته نانوشیمی اضافه کرد: در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همه چیز درباره خدمات پرینت سه بعدی فلزی در تهران
  • معاون رئیسی: از مجلس فعلی راضی هستیم اما... /در بودجه اختلافاتی بین دو قوه وجود داشت
  • دستاورد آموزشی افتخار معلم نمونه در اصفهان
  • لایحه «امنیت شغلی» قانونی مضاعف و غیرکارشناسی
  • تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی
  • مالیات بر سوداگری و سفته بازی مشمول مردم نمی شود
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • اوضاع روستای «پزم تیاب» چابهار بعد از سیل