Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@18:28:33 GMT

آموزش زبان انگلیسی به کودک: از سه ساله تا پیش‌دبستانی

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۵۰۷۸۸

آموزش زبان انگلیسی به کودک: از سه ساله تا پیش‌دبستانی

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «اولین صد کلمه من: واژه نامه تصویری دو زبانه» نوشته استفان کارترایت و ترجمه و تدوین محمدمهدی سیدناصری، با شمارگان هزار نسخه، ۳۲ صفحه و بهای ۲۵ هزار تومان توسط انتشارات کتاب قاصدک واحد کودک و نوجوان موسسه نشر و تحقیقات ذکر منتشر شد.

«اولین صد کلمه من» از جمله کتاب‌های آموزش زبان انگلیسی به کودکان و خردسالان انتشارات ذکر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کتاب کاربردی دو زبانه است و همه کودکان، خردسالان و پیش‌دبستانی٬ها می‌توانند از آن استفاده کنند.

در این کتاب مجموعه از کلمات انگلیسی همراه با تصویر و معادل فارسی آنها آمده است. با جست‌وجو در تصاویر رنگی و پر از ریزه‌کاری کتاب، شرایطی فراهم می‌آید تا کودک از مرور این صفحات لذت ببرد و استفاده از کتاب را بیشتر شبیه سرگرمی بیابد تا فرآیندی صرفاً آموزشی. کارشناسان اعتقاد دارند که کودکان از طریق بازی بسیار بیشتر خواهند آموخت تا روش‌های دیگر آموزشی.

به طور کل به باور روانشناسان کودک تصویرها کمک می‌کنند که کودکان به سادگی فرآیند مفهوم سازی را درک کنند و مفهوم و تصویر را به هم پیوند دهند. تصاویر منتشر شده در این کتاب کودک را با محیط‌های گوناگون و اشیا و مفاهیم تازه آشنا می‌کند و سبب می‌شود که یادگیری مفاهیم و به خاطر سپردن آنها برایش آسان شود.

محیط‌ها و کارهایی که در این کتاب کلماتشان به کودک آموزش داده می‌شود از این قرار است: اتاق نشیمن و اتاق پذیرایی، مراحل لباس پوشیدن، آشپزخانه، مرتب کردن، زمان بازی، دید و بازدید، پارک، خیابان، مهمانی، شنا کردن، رخت کن، به خرید رفتن، زمان حمام کردن و وقت خوابیدن.

کد خبر 5284040 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: تازه های نشر انتشارات ذکر آموزش زبان خارجی کتاب کودک محرم 1400 حسینیه مهر عاشورا امام حسین ع معرفی کتاب تازه های نشر قاسم سلیمانی ترجمه معرفی نشریات کتاب مقتل سیدالشهدا دفاع مقدس جنگ تحمیلی حسن رحیم پور ازغدی آیت الله مصباح یزدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۰۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که شناسایی کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم و ارجاع به مرکز توانبخشی و درمانی در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۲ نسبت به۶ ماهه نخست آن رشد چهار برابری داشته است افزود: در نیمه نخست سال ۱۴۰۲ ، ۲۰ کودک مبتلا به اوتیسم و در نیمه دوم سال گذشته ۸۰ کودک مبتلا به اوتیسم شناسایی شدند.

وی ادامه داد: در راستای اجرای دستورالعمل وزارتی و شیوه‌‎نامه پذیرش و ارائه خدمت به بیماران مبتلا به اختلال اوتیسم و همچنین اهمیت شناسایی به هنگام کودکان دارای طیف اوتیسم، فرایند شناسایی و غربالگری این بیماران طی جلسات متعددی با معاونت بهداشت، بهزیستی، آموزش و پرورش و مرکز توانبخشی و درمانی در سال گذشته بازبینی شد و آموزش پزشکان، بهورزان و مراقبان پایگاه های سلامت و مربیان مدارس سطح شهر به عنوان بخش مهمی از فرآیند شناسایی به طور ویژه در دستور کار قرار گرفت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: با آموزش و حساس‌سازی افراد دخیل در شناسایی و غربالگری که با همکاری گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت انجام شد، شناسایی کودکان مبتلا به اوتیسم انجام و مبتلایان به مرکز توانبخشی و درمانی ارجاع شدند.

توحیدی افزود: در مرکز توانبخشی پس از انجام تست‌های تشخیصی و محرز شدن اختلال طیف اوتیسم توسط متخصص روانشناسی و آموزش کودکان استثنائی، اقدامات آموزشی و درمانی موردنیاز برای کودک آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: هزینه مداخلات درمانی برای کودکان مبتلا به اوتسیم بسیار زیاد است به گونه‌ای که در ماه بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون ریال برای هر کودک هزینه باید انجام شود اما خوشبختانه بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمان این کودکان تا ۱۴ سالگی، در قالب بسته حمایتی بیماران خاص و صعب العلاج از سوی سازمان‌های بیمه‌گر و اداره بهزیستی به مرکز توانبخشی پرداخت و والدین هیچ گونه هزینه‌ای برای درمان فرزند خود برعهده ندارند.

این مسئول با بیان این که تشخیص ابتلا به اوتیسم در کودکان پسر حدود چهار برابر کودکان دختر است گفت: تشخیص ابتلای به اوتیسم غالبا بعد از ۲ سالگی دقیق‌تر است ولی به دلیل مراجعات دیرهنگام والدین با توجه به عدم پذیرش آنان، متاسفانه تشخیص ها بعد از زمان طلایی مداخله یعنی بعد از سن پنج سالگی صورت می‌گیرد.

توحیدی با تأکید بر این که هر چه کودک مبتلا به اختلال اوتیسم در سنین پایین تر و تا کمتر از سه سالگی شناسایی شود اقدامات درمانی برای او مؤثرتر خواهد بود افزود: علاوه بر پزشکان، مراقبان سلامت و مربیان مدارس و والدین نیز در صورت مشاهده رفتارهای غیرمعمول کودک خود نظیر رفتارهای کلیشه‌ای و تکراری، عدم ارتباط چشمی مناسب، عدم واکنش به صدا زدن نام و انجام بازی‌های تکراری و متعاقب آن مراجعه زودهنگام به پایگاه‌های بهداشتی، نقش مهمی در شناسایی و شروع روند درمانی کودک مبتلا به اختلال اوتیسم دارند.

دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به ۵۸۰ هزار نفر جمعیت چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه، خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌کند.

 
 

دیگر خبرها

  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت
  • محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد
  • نکات تربیتی فرزند از زبان استاد قرائتی + فیلم
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • فیلم| تلاش‌ها برای یافتن کودک پنج ساله غرق شده همچنان ادامه دارد
  • سینمای سیار کودک و کارگاه آموزش رایانه در خاش افتتاح شد
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • آموزش تفکیک پسماند به بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموز پیش‌دبستانی در اصفهان
  • نخستین دور گفتگوهای روسیه و اوکراین با میانجیگری قطر انجام شد
  • چگونه داروی تلخ به کودک بدهیم؟ از گول زدن حس چشایی تا مذاکره با کودک!