Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@22:50:18 GMT

چگونه به طور مناسب از ماسک استفاده کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۵۳۳۸۱

چگونه به طور مناسب از ماسک استفاده کنیم؟

ماسک از ماه‌های ابتدایی شیوع کرونا در دنیا به عنوان سد حفاظتی در برابر قطرات تنفسی آلوده به ویروس کووید۱۹ شناخته می‌شود؛ وسیله‌ای که استفاده درست از آن می‌تواند تضمین کننده سلامتی ما باشد اما به شرط آنکه با طرز صحیح استفاده از آن آشنا باشیم.

 به گزارش برنا؛ برخی اشتباهات در استفاده از ماسک عبارتند از:

_ اگر اطراف ماسک کاملا به صورت نچسبیده باشد، در جلوگیری از ذرات آلوده هوای بازدمی از سمت محیط و دیگران تاثیر کافی نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

_ اگر در اجتماعات برای خوردن آب و مواد غذایی مدام ماسک از روی صورت برداشته شود. خوراکی‌ها را خارج از تجمع و حضور دیگران مصرف کنید.

_ چنانچه به بهانه داشتن ماسک در تجمعات و مهمانی‌ها شرکت کنید. پروتکل‌های بهداشتی کنار هم اثربخش است‌.

_ اگر در فضای بسته و بدون تهویه، فقط به داشتن ماسک اکتفا کنید. چنانچه تهویه نباشد با وجود ماسک بازهم احتمال ابتلای شما وجود دارد.

_ چنانچه با وجود داشتن علائم کرونا حتی با تست منفی، به بهانه داشتن ماسک در تجمعات و حضور دیگران شرکت کنیم.

_ چنانچه از ماسک‌های نامناسب، نازک، فاقد کیفیت و غیر استاندارد استفاده شود، نقشی در پیشگیری از ابتلا نخواهد داشت.

_ اگر ماسک فقط روی دهان قرار گیرد و بینی خارج از ماسک باشد، تاثیر ماسک در پیشگیری کافی نخواهد بود.

_ اگر از ماسک یکبار مصرف چند روز مداوم استفاه کنید. آلودگی حاصل از آن هم دیگران را مبتلا می‌کند و هم شما را مستعد ابتلا می‌کند.

_اگر مدام به ماسک دست بزنید و آن را از صورتتان بردارید. وجود ترشحات آلوده در تجمعات و فضاهای بسته بدون تهویه را جدی بگیرید.

_ اگر در رعایت پروتکل‌های بهداشتی، به داشتن ماسک اکتفا کنید. ماسک در کنار برقراری تهویه، دوری از تجمع و فاصله اجتماعی اثربخشی دارد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ماسک مواد غذایی استاندارد پروتکل های بهداشتی استفاده از ماسک داشتن ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۳۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلفایی‌ها هنوز به دنیا نیامده، پیج اینستاگرام دارند

دکتر شهرام خرازی ها کارشناس ارشد مدیریت رسانه افزود: گاهی والدین عکس‌هایی را که با سونوگرافی از جنین گرفته‌اند، در پیج اینستاگرام می‌گذارند و بعد هم که به دنیا می‌آید و نوزاد می‌شود، عکس‌های نوزادی را در آن پیج می‌گذارند.

وی ادامه داد: در این شرایط با یک کودک نسل آلفا مواجه هستیم که در پیج اینستاگرام که والدینش قبل از به دنیا آمدنش برایش ساخته‌اند، عکس‌های جنینی (سونوگرافی) منتشر شده و هنگامیکه از قالب جنین به نوزاد تبدیل می‌شود، عکس‌های نوزادی او را می‌گذارند و بعد این کودک در حین رشد و هنگامی که به سن عقل می‌رسد، متوجه می‌شود که پیجی دارد و تصاویری از او در پیج کودک وجود دارد. اینجا بحث حقوق فردی پیش می‌آید یعنی والدین به گونه‌ای یا یکی از آنها، حقوق مادی و معنوی کودک خود را مورد تجاوز قرار می‌دهند.

آلفایی‌ها تعامل با دیگران را از سن خیلی پایین از طریق فضای مجازی یاد می‌گیرند

رئیس گروه سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: انسانی که به عنوان جنین شکل گرفته و از هیچ جا خبر ندارد و نمی‌داند پیجی برای او تشکیل شده است، ممکن است در آینده راضی به اطلاعاتی که در او در پیجی به نام خودش منتشر کرده‌اند نباشد. حریمی برای کودک بوده که اکنون والدین یا یکی از آنها، این حریم را شکسته و برخی اطلاعات تصویری، صوتی و سایر انواع اطلاعات را در فضای مجازی منتشر شده و در دسترس قرار گرفته است.

خرازی‌ها تصریح کرد: البته برعکس آن هم است یعنی ممکن است هنگامی که کودک بزرگتر شد و متوجه فضای مجازی شد، خیلی هم از این قضیه و اینکه پیش از به دنیا آمدنش، والدینش او را به جهانیان شناسانده‌اند، خوشحال شود.

وی ادامه داد: البته مسائل مربوط به نسل آلفا صرفا پیج اینستاگرام نیست، مسائل دیگری هم وجود دارد به طورمثال هنگامیکه مغز کودک کم کم رو به تکامل می‌رود و این مغز رشد مناسب خود را طی می‌کند، کودک ممکن است در مراحل مختلف از تکامل مغزی، تعامل کردن با دیگران از طریق فضای مجازی را خیلی سریع‌تر از آنچه تصور می‌شود، در سن خیلی پایین یاد بگیرد و نحوه تعامل او با دیگران تحت تاثیر قرار بگیرد.

نسل آلفا، کودکانی هستند که در سال‌های ۱۳۸۸ تا ۱۴۰۲ شمسی -به میلادی از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴- متولد شده‌اند یعنی کودکانی که کمتر از ۱۵ سال دارند؛ این امر به آن معنا است که کودکانی که امروز متولد می‌شوند بخشی از نسل آلفا محسوب خواهند شد. این نسل به دلیل بزرگ شدن با فناوری‌های پیشرفته و رسانه‌های اجتماعی شناخته می‌شوند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • چرا برخی افراد سریع‌تر از دیگران می‌دوند؟
  • (عکس) چهره عجیب محمدرضا گلزار حین انجام ماسک پوست صورت
  • جهاد کشاورزی یزد درباره تنش گرمایی درختان پسته هشدار داد
  • پیشنهاد عجیب ایلان ماسک به حامیان فلسطین
  • مجازات معافیت غیرقانونی از سربازی اعلام شد
  • پیشنهاد عجیب ایلان ماسک در مورد معترضینی که پرچم آمریکا را پایین می‌کشند
  • عکس| پیشنهاد عجیب و غریب ایلان ماسک به حامیان فلسطین
  • آلفایی‌ها هنوز به دنیا نیامده، پیج اینستاگرام دارند
  • امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز
  • آبگیری ۸۱ درصد کل مخازن سدهای خوزستان