Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@05:21:54 GMT

فیس بوک در برابر طالبان کوتاه بیا نیست

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۵۷۲۳۸

 

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه آمریکا طالبان افغانستان را مانند طالبان پاکستان در فهرست سازمان تروریستی خارجی قرار نداده است اما واشنگتن این گروه را به عنوان تروریست جهانی به شکل خاص مشخص شده، تحریم می کند که داراییهای موجود در آمریکا را برای آنها بلوکه کرده و همکاری شهروندان آمریکایی با آنها را ممنوع می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مونیکا بیکرت، نایب رییس سیاست محتوای فیس بوک در تماس با خبرنگاران درباره جدیدترین گزارش اجرای استانداردهای جامعه این شرکت گفت: مادامی که بر اساس قانون آمریکا توصیه شده است،  آنها اجازه فعالیت نخواهند داشت و حتی اگر از سوی قانون آمریکا هم توصیه نشود، ما یک تحلیل خط مشی خواهیم داشت تا تصمیم بگیریم آیا طالبان از سیاست سازمان خطرناک این شرکت تخطی می کنند یا خیر.

فیس بوک اعلام کرده که طالبان را یک گروه تروریستی مشخص کرده و فعالیتش را در پلتفرمهای این شرکت ممنوع کرده است. بیکرت اعلام کرد این ممنوعیت پیش از پیوستن وی به فیس بوک در سال ۲۰۱۲ وجود داشته است.

شرکتهای فناوری بزرگ آمریکایی در خصوص نحوه برخورد با طالبان که کنترل افغانستان را پس از خروج نیروهای آمریکایی به دست گرفته است، زیر ذره بین رفته اند. یوتیوب شرکت آلفابت اعلام کرده که به دلیل تحریمهای آمریکا، فعالیت طالبان را ممنوع کرده اما توییتر به این گروه اجازه حضور داده است.

رز جسکون، مدیر دموکراسی و ابتکار فناوری در لابراتوار تحقیقات دیجیتالی شورای آتلانتیک در این باره اظهار کرد: در سال ۲۰۰۱ که آمریکا به افغانستان حمله کرد، این شرکتها وجود نداشتند و اکنون با تصمیمات متعاقب شبیه تصمیمات حکومتی دولتها روبرو هستند.

بر اساس گزارش رویترز، طالبان سواد دیجیتالی پیدا کرده و اکنون استفاده گسترده ای از پلتفرمهای شبکه اجتماعی و سرویسهای پیام رسان مانند واتس اپ و تلگرام برای ارتباط با شهروندان افغان و جامعه بین المللی دارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محرم افغانستان اشرف غنی عاشورا کابینه پیشنهادی رئیسی طالبان پرویز کردوانی فیس بوک طالبان تحریم محرم افغانستان اشرف غنی عاشورا کابینه پیشنهادی رئیسی طالبان پرویز کردوانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۷۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟

بسته ویدیویی «تابناک» مجموعه‌ای از ویدیو‌ها عمدتاً متکی بر گزارش‌ها و تحلیل‌ها و ویدیویی‌هایی درباره دیگر موضوعات فرهنگی، اقتصادی و... است که تماشایش را از دست داده‌اید؛ نگاهی دوباره و متفاوت به آنچه در این بستر می‌توان فرا گرفت.

 

 

گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید

دولت تروریست پرور آمریکا با ایجاد و حمایت از گروه های تروریستی، باعث و بانی بحران‌های چند ده اخیر در خاورمیانه بوده است؛ بحران هایی که دامن مردم بیگناه کشورهای غربی را نیز گرفته است. در این ویدیو به گروگان‌های ناشناخته ای که توسط طالبان به گروگان گرفته شده اند، پرداخته می‌شود که می‌توانند هدف مبادله قرار گیرند. درباره سابقه گروه های تروریستی، تفاوت در عملکردشان و گروگان های آنها را با زیرنویس فارسی در تابناک ویدیو ببینید.

 

 

چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟

آمریکا با ۸۰۰ پایگاه نظامی، بیشترین پایگاه نظامی را در سرتاسر جهان دارد. با توجه به هزینه های سرسام آور این پایگاه ها و ناموفق بودن سلطه استکباری آمریکا در هفتاد سال گذشته، داشتن این پایگاه ها با چه هدف و چه هزینه کردی صورت می‌گیرد؟ باز نگه داشتن این تعداد پایگاه نظامی در جهان چه هزینه ای برای مالیات دهندگان آمریکایی دارد؟

 

 

چرا کشورها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟

چه چیزی باعث جنگ می‌شود و چرا دو کشور فکر می‌کنند راه رسیدن به خواسته‌شان می‌تواند جنگ باشد. جنگ یک اتفاق کاملا سیاسی است، ولی می‌توان با استراتژی‌هایی از آن جلوگیری کرد.

 

 

چگونه داعش به وجود آمد؟

دولت اسلامی عراق و شام، گروه تروریستی که در دنیا وحشت ایجاد کرد، شروعی رمزآلود داشت. در این ویدیو تاریخچه‌ای از به وجود آمدن داعش با زیرنویس فارسی شرح داده می‌شود که نقش بسزای محور مقاومت نادیده انگاشته می‌شود و از تامین مالی آن توسط کشورهای حوزه خلیج فارس و طرح کلینتون برای سرنگونی دولت اسد توسط آن حرفی به میان نمی‌آید. با این حال، این روایت غربی از این ماجر می‌تواند مورد توجه واقع شود.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) زن افغان فعال حقوق بشر زلمی خلیلزاد را غافلگیر کرد
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • طالبان بازداشت دانشجویان در آمریکا محکوم کرد
  • طالبان: بازداشت دانشجویان در آمریکا سرکوب دموکراسی است
  • آمریکا: در کوتاه‌مدت انتظار پیشرفت اوکراین در جبهه جنگ را نداریم
  • شرکت هیئت طالبان در اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • شرکت هیات افغانستان در نشست‌های بین‌المللی
  • دو توصیه کوتاه از امام صادق علیه‌السلام
  • دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد