Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@04:14:43 GMT

ثبت یک رکورد جدید از مرگ و میر کرونا در قوچان

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۵۹۳۶۱

ثبت یک رکورد جدید از مرگ و میر کرونا در قوچان

ایسنا/خراسان رضوی طبق آمار رسمی طی هفته گذشته ۳۰ نفر در شهرستان قوچان به علت کرونا جان خود را از دست داده‌اند؛ این تعداد فوتی از زمان شیوع کرونا در کشور و برای اولین بار در این شهرستان به ثبت رسیده است.

با اعلام رسمی موارد مبتلا و فوتی کرونا توسط روابط عمومی شبکه بهداشت، درمان و مجتمع آموزش عالی سلامت شهرستان قوچان، متاسفانه رکورد مرگ و میر ناشی از کرونا در این شهرستان شکست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر  اساس این گزارش در طول هفته گذشته ۸۵۲ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و تعداد موارد فوت شده طی این مدت ۳۰ نفر بوده‌ است.

همچنین از ابتداء شیوع ویروس کرونا تا کنون ۱۰ هزار و ۸۳۸ نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند، ۸۳۵۲ نفر بهبود یافته و ۳۶۳ نفر بر اثر کرونا درگذشتند.

 افزایش۳ برابری ماموریت‌های اورژانس ۱۱۵ قوچان

با شدت یافتن پیک پنجم کرونا در شهرستان قوچان و وخامت اوضاع، ماموریت‌های اورژانس ۱۱۵ قوچان با افزایش ۳۰۰ درصدی روبه‌رو بوده‌ است.

آنچه این وضعیت را گویاتر می‌کند این است که تنها در ۲۴ ساعت پرسنل پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ قوچان به ۳۶ ماموریت اعزام شده‌اند که ۱۲ مورد آن مربوط به انتقال بیماران کووید ۱۹ بوده است.

همچنین از ابتداء سال جاری تاکنون تعداد ۵۴۳ مادر باردار با علائم مشکوک به کرونا به مرکز منتخب کووید۱۹ قوچان مراجعه نموده‌اند که پس از نمونه گیری نتیجه تست ۱۵۰ مورد مثبت  اعلام شده است و ۴۰ مورد نیز در بیمارستان بستری شده‌اند.

 انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها پیک پنجم کرونا کروناویروس قوچان شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۹۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛مسؤول مجمع خیرین سلامت قوچان گفت: بر اساس برآورد‌های انجام‌شده تا اسفند سال گذشته یک میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان ساخته شود و اگر این اعتبار امروز تأمین شود حدود چهار سال دیگر طرح بهره‌برداری می شود.
سعود دوغایی مقدم افزود:مجمع خیرین سلامت قوچان تا سال گذشته به‌عنوان زیرمجموعه مجمع خیرین سلامت کشور مشغول به فعالیت بود، اما در حال حاضر به‌عنوان اولین سازمان مردم‌نهاد کشور و به‌صورت مستقل در این شهرستان ثبت شده است و فعالیت دارد.
وی مهم‌ترین هدف مجمع خیرین سلامت را ایجاد مشارکت مردم در ساخت پروژه‌های درمانی و بهداشتی در این شهرستان دانست وافزود: فعالیت‌های انجام‌شده مجمع خیرین تاکنون موجب شده است تا بیمارستان موسی بن جعفر علیه‌السلام قوچان ارتقای درجه پیدا کند و حتی امروز بودجه آن با افزایش درآمد‌ها از طریق تخت روز، به ١٢ میلیارد تومان برسد.
مسؤول هیأت امنای مجمع خیرین سلامت قوچان با یادآوری این موضوع که ساخت بیمارستان یکی از نیاز‌های مهم در این شهرستان طی سالیان گذشته بوده است و حتی طی بازه‌ای درخواست بیمارستان ٢۶٠ تختخوابی ارئه و مصوبه‌ای به‌صورت غیررسمی داشت نیز افزود: سال گذشته پیگیری و اخذ مصوبه بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی برای قوچان طی نامه‌ای از وزارت بهداشت مطرح که این مسئله با پیگیری‌های صورت گرفته و اهدای زمین توسط خیر وارد فاز اجرایی و عملیاتی شد.
دوغایی مقدم بابیان اینکه مجوز ماده ٢٠ برای ساخت این بیمارستان اخذشده، اما هنوز ماده ٢٣ و دریافت بودجه دولتی برای آن گرفته نشده است، گفت: ساخت یک بیمارستان به‌صورت متوسط ١٠ سال طول می‌کشد که سه سال اول به برنامه ساخت، اخذ مجوز و نقشه‌های بیمارستانی اختصاص پیدا می‌کند و پس از عملیات خاک‌برداری و فونداسیون، پروژه وارد مرحله اجرایی می‌شود.
وی با اشاره به اینکه خیر برای این بیمارستان یک زمین پنج هکتاری اهدا کرد و دو هکتار نیز برای مسیر رفت‌وآمد و اتصال به جاده آسیایی در نظر گرفته‌شده است، گفت: این بیمارستان در شش طبقه با زیربنای بیش از ٢۵ هزار مترمربع ساخته خواهد شد که تنها عملیات خاک‌برداری آن با برداشت حدود شش هزار و ۵٠٠ کامیون خاک، حدود سه ماه طول می‌کشد.

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • همایش تجلیل از خیران سلامت فریدونشهری
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها
  • توجه به توریسم درمانی در ساخت بیمارستان کلاهدوز قوچان مؤثر است
  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • جاده تربت جام -صالح آباد خراسان رضوی بازگشایی شد
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!