Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، حسینعلی حاجی دلیگانی عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به حضور وزرا در روز سه‌شنبه در کمیسیون‌های تخصصی و فرعی گفت: این حضور در پی برنامه‌ریزی دقیق و بسیار خوبی بود که در مجلس صورت گرفت. وزرا در حضور خود در مجلس آخرین برنامه‌های خود را اعلام کردند و نمایندگان نیز سؤالات و ابهامات خود را مطرح کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اعلام اینکه کمیسیون‌های مجلس در حال تدوین جمع‌بندی خود از وزرای پیشنهادی دولت هستند، اظهار کرد: وضعیت بررسی‌ها تا شنبه به همه نمایندگان اعلام می‌شود و از صبح شنبه وارد پروسه بررسی رأی اعتماد به برنامه‌های کلی چهار سال رئیس‌جمهور و همچنین هرکدام از وزرا در صحن علنی مجلس خواهیم شد تا رأی اعتماد به آن ها داده شود.

عضو هیئت‌علمی رئیسه مجلس برنامه‌های اعلامی وزرا در مجلس را قابل‌قبول و مثبت ارزیابی کرد و افزود: البته نواقصی نیز در برنامه‌ها وجود داشته است که طبیعتاً وزرا تلاش کردند در کمیسیون‌ها آن نواقص را بپذیرند و رفع کنند.

وی به گزارش شفاهی رؤسای کمیسیون درباره حضور وزرای پیشنهادی دولت اشاره و بیان کرد: این گزارش‌ها حاکی از آن است که نمایندگان مجلس نکات اساسی را از دغدغه‌های مردم برای وزرا و ضرورت توجه و رسیدگی هرچه زودتر به آن ها بر اساس اولویت‌ها گوشزد کردند. این دغدغه‌ها در زمینه مقابله با بیماری کرونا و سامان‌دهی معیشت و ثبات بازار و قیمت‌ها بیش از هر موضوع دیگری است.

حاجی دلیگانی نمره 17 را به کل کابینه و نوع گفتار، صحبت و ارائه وزرا در کمیسیون‌ها از 20 داد و گفت: در صحن علنی مجلس، باتوجه‌به اینکه در منظر مردم قرار داریم، شفاف‌تر و روشن‌تر اظهار نظرها صورت می‌گیرد و بررسی‌ها دقیق‌تر خواهد بود.

وی حضور وزرا در همه کمیسیون‌ها را موجب شناخت همه نمایندگان از وزرای پیشنهادی و برنامه‌های آن ها دانست و عنوان کرد: این مسئله سبب می‌شود ظرفیت و برنامه‌ریزی هر وزیر شناخته شود و در صحن علنی مجلس تصمیم صحیح‌تری نسبت به وزیر گرفته شود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

کد خبر: 1107527 برچسب‌ها دولت سیزدهم

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دولت سیزدهم کمیسیون ها برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۰۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس : خام فروشی نفت ممنوع است؛ اما با افتخار می‌فروشیم!

عبدالعلی رحیمی مظفری گفت: راهی نداریم جز اینکه به بخش خصوصی برای پالایشگاه‌سازی اعتماد کنیم و به دور چالش‌های قانونی که سر راه سرمایه‌گذاران خصوصی قرار می‌دهیم، اجازه دهیم هر کسی که به این حوزه علاقه دارد، ورود کند.

به گزارش انرژی پرس، عبدالعلی رحیمی مظفری، عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس یازدهم با انتقاد از بی توجهی نسبت به ساخت پالایشگاه در کشور به «انرژی پرس» گفت: مهمترین چیزی که مانع از ساخت پالایشگاه بوده، این است که به معنای واقعی قوانینی که در حوزه مردمی سازی و سرمایه گذاری مردمی بوده و امسال به درستی مورد تاکید رهبری قرار گرفته است را در این حوزه اجرا نکرده ایم.

نماینده مردم سروستان، خرامه و کوار در مجلس یازدهم ادامه داد: نیاز است به بخش خصوصی به طور واقعی اعتماد کنیم و اجازه دهیم در حوزه پالایشگاه ها ورود کنند و سرمایه گذاری خصوصی انجام شود؛ چرا که ساخت پالایشگاه در داخل کشور یکی از ضروریات انکار ناپذیر است که از چند جهت باید مورد توجه قرار گیرد.

او تاکید کرد: اول اینکه در سیاست کلان کشور دائم تاکید می کنیم که خام فروشی ممنوع است. اگر خام فروشی ممنوع است، چرا فروش نفت خام باید برای ما افتخار باشد؟ در حالی که اصلا افتخار نیست.

عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه باید با کمک مردم و بخش خصوصی بتوانیم نفت خام را به فراورده ها تبدیل کنیم و ناترازی فراورده و انرژی را بتوانیم در کشور حل کنیم. همچنین باید در کشور اشتغال ایجاد کنیم و هم ارزش افزوده ایجاد کرده و از خام فروشی که برخلاف سیاست کلی است بپرهیزیم.

او تاکید کرد: یکی از راه های مهمی که می تواند درحوزه نفت تحریم ها را بی اثر کند، این است که پالایشگاه سازی کنیم.

رحیمی مظفری همچنین اضافه کرد: راهی نداریم جز اینکه به بخش خصوصی اعتماد کنیم و به دور از روش های دست و پا گیر و چالش هایی قانونی و بوروکراسی اداری که سرراه سرمایه گذاران خصوصی قرار می دهیم، اجازه دهیم هر کسی که به این حوزه علاقه دارد ورود کند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس تاکید کرد: اگر این چالش ها و موانع برداشته شوند، شک نکنیم بخش عمده مشکلات ساخت پالایشگاه هم در کشور حل می شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حداقل سهم مازندران در هیئت دولت، حضور یک وزیر کشاورزی یا ورزش از نخبگان این استان است
  • گلایه از عدم حضور هیئت دولت در بخش بسطام/برنامه ریزی سفر خوب نبود
  • پل خورگو وارد فاز اجرا شد
  • عملیات اجرایی پل خورگو آغاز شد
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • راهیابی نمایندگان اتاق بازرگانی ارومیه به هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و ترکیه
  • قانون مهریه 2 الی 3 سال است که معطل مانده/ نماینده مجلس: منتظر هستیم؛ فعلا دست هیئت رئیسه است
  • عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد
  • عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس : خام فروشی نفت ممنوع است؛ اما با افتخار می‌فروشیم!
  • افتتاحیه دوره ششم مجلس خبرگان رهبری اول خرداد برگزار می‌شود