Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،فاطمه جعفری کارشناس مذهبی گفت: حادثه کربلا از بدو امر بر مبنای پاسداری از عزت و کرامت انسان‌ها شکل گرفته است، و عزت محوری در گفتار و کردار امام حسین (ع) نمود بارزی دارد.

فاطمه جعفری ادامه داد: درخشان‌ترین الگوی عزت محوری پس از امام حسین (ع) در عملکرد حضرت زینب (س) قابل مشاهده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حفظ اقتدار و عزت در لباس اسارت، کار بزرگی است که تنها عقیله بنی هاشم توان انجام آن را دارد.

وی افزود: حضرت زینب (س) نقش ویژه‌ای در شناخت حماسه کربلا و شناخت هرچه بیشتر شخصیت‌های کربلا دارد و اگر ایشان نبود واقعه عاشورا در کربلا دفن می‌شد.

جعفری گفت: همان بانویی که در دامان پرمهر حضرت فاطمه زهرا (س) و مولای متقیان، حضرت علی (ع) تربیت یافته و درس زندگی آموخته است تا رسالتی عظیم در نهضت حسینی برعهده گیرد.

این کارشناس تصریح کرد: خطبه‌های آتشین و غرای ایشان، پیام نهضت امام حسین (ع) را در تاریخ جاودانه ساخت و امروز سالیان سال هم که می‌گذرد اسلام به برکت نهضت حسینی زنده، سرپا و پویا است.

جعفری گفت: سرگذشت و سیره عملی این بانوی بزرگوار بسیار نیکو برای زنان مسلمان و ترسیم کننده جایگاه و مسئولیت زنان در جامعه است.

این مدرس حوزه افزود: مدیریت حوادث بعد عاشورا، جهت دهی به وقایع بعدی، جلوگیری از سوء استفاده دشمن و افشای جنایات بنی امیه بیانگر مدیریت و درایت حضرت زینب (س) در آن شرایط بحرانی است.

وی ادامه داد: حضرت زینب (س) دو ماموریت اصلی خود را به خوبی به انجام رساند؛ نخست برانگیختن روح قیام در مسلمانان و دیگر تلاش برای اصلاح و رشد فکری مسلمانان.

این کارشناس بیان کرد: حضرت زینب (س) با ایراد خطبه‌های بسیار مهم آن هم چهار روز پس از شهادت برادر بزرگوارشان در کوفه و شام، نقش مهمی را در رساندن و ابلاغ پیام عاشورا بر عهده می‌گیرد؛ به گونه‌ای که از این بانوی بزرگوار به عنوان علمدار کربلا یاد می‌کنند.

جعفری افزود: خون امام حسین (ع) به تنهایی نمی‌توانست درخت نوپای اسلام را از طوفان تحریف و بدعت‌ها حفظ کند، حضرت زینب (س) با ابلاغ پیام خون شهدای کربلا، کار را به اتمام رساند.

وی گفت: همراهی اش با امام حسین (ع) در صحرای طف، نگهداری از کودکان و زنان داغ دیده بعد از جنگ و پرستاری و دفاع از امام سجاد (ع)، سخنرانی‌ها و خطبه هایش در بین مردم کوفه و در مجلس ابن زیاد و یزید، گویای شهامت و رشادت شیرزن کربلا بود.

این کارشناس افزود: حضرت زینب کبری (س) پس از شهادت برادر بزرگوارش حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش در کربلا، رسالت خویش را در کوفه و شام به خوبی انجام داد و با استفاده از فرصت‌های بدست آمده، ضربه‌های کاری بر دشمن وارد ساخت.

جعفری ادامه داد: عقیله بنی هاشم، با خطبه‌های غرا و استدلال‌های قوی، تبلیغات دروغین بنی امیّه را خنثی نمود با سخنان کوبنده خود، مردم کوفه را به خاطر پیمان شکنی مورد عتاب قرار داده و از خواب غفلت بیدار ساخت.

وی عنوان کرد: فصاحت و بلاغت، ویژگی بارز این خطبه است و مخاطبان آن تحت تاثیر بیان شیوای حضرت زینب (س) واقع شدند و ایشان با سلاح سحرآمیز بیان، به افشاگری و رسوایی دولت اموی پرداختند.

این کارشناس در خاتمه خاطرنشان کرد: نقش حضرت زینب (س) بعد از واقعه عاشورا در دفاع از حریم ولایت و اثبات حقانیت امام حسین (ع) با خطبه‌ها و سخنرانی هایش و دفاع از جان امام سجاد (ع) برای تداوم امامت، بسیار چشمگیر بود.

منبع:دانا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حضرت زینب قیام عاشورا حضرت زینب امام حسین خطبه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۳۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل فرحبخش، صبح یکشنبه در حاشیه بازدید از مسیل های بالادست شهرستان زرند در سیل اخیر اظهار داشت: با توجه به میزان بارش چند روز اخیر، ایجاد برخی مشکلات و تحمیل خسارت‌ها اجتناب ناپذیر است، اما بایستی بررسی کامل صورت گرفته و با شناسایی افراد خسارت دیده و برآورد میزان خسارت ناشی از وقوع سیلاب دستگاه‌های حمایتی، شهروندان و خیرین برای تسکین دردهای آسیب دیدگان تدبیری اتخاذ نمایند.

وی با اشاره به اینکه اقدامات انجام شده توسط فرمانداری، شهرداری‌، ادارات و دستگاه‌های مربوطه در مدیریت بحران ستودنی است، افزود: با توجه به اینکه بخش عمده شهر زرند در منطقه سیلابی واقع شده است، شایسته است دستگاه‌های مسئول اقدامات پیشگیرانه مؤثری را از جمله ایجاد حلقه‌های آبخیز داری جهت دفع بحران و مدیریت آن انجام دهند.

وی با بیان اینکه ایجاد حلقه‌های حفاظتی آبخیزداری جدید باید در دستور کار قرار گیرد، خاطر نشان کرد: دستگاه قضائی زرند نیز همواره در حوزه مدیریت بحران و پیشگیری از هر گونه آسیب به جان و مال شهروندان و دفع خطر از شهرستان خود را مسئول دانسته و همواره پشتیبان دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان در حوزه مدیریت بحران خواهد بود.

کد خبر 6091073

دیگر خبرها

  • آماده باش مدیریت بحران در پی هشدار هواشناسی
  • آماده باش سازمان مدیریت بحران در مناطق درگیر مداخلات جوی
  • معلمانِ نیک به خدا نزدیک ترند
  • اعلام آماده‌باش در اصفهان در پی صدور هشدار نارنجی
  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)
  • فردا مدارس خوزستان تعطیل شد
  • اتمام عملیات بازسازی و تعویض خط لوله در خیابان علامه مجلسی
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • آیت الله جوادی آملی: حرف هر واعظی در مردم اثر نمی‌کند، وگرنه روضه خوانی‌ها و وعظ کم نیست
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند