Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-01@16:03:33 GMT

دلتا کرونا کدام کودکان را بیشتر درگیر می‌کند؟

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۶۶۵۴۹

کودکانی که بیماری‌های زمینه‌ای یا مادرزاد مثل بیماری‌های قلبی، دیابت و... دارند بیشتر در معرض دلتا کرونا قرار دارند.   به گزارش خبرگزاری صداوسیما، شدت انتقال ویروس دلتا، از انواع قبلی بسیار بیشتر است به گونه‌ای که حتی افرادی که واکسینه شده اند هم باید همچنان بر رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی مداومت کنند، چون همچنان در معرض ابتلا قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   برای پیشگیری هر چه بهتر از ابتلا به این ویروس، باید روند واکسیناسیون سریعتر شود و به ویژه افرادی که به بیماری‌های خاص و زمینه‌ای مبتلا هستند، حتماً واکسن خود را در زمان مقرر دریافت کنند.    در حال حاضر زمان مناسبی برای تأمل و تعلل در مورد کیفیت واکسن‌ها نیست. اصل این است که واکسن، تزریق شود، زیرا این واکسن‌ها می‌توانند جلوی انتشار ویروس را بگیرند. متاسفانه این ویروس به گونه‌ای است که حتی اگر فرد واکسینه شده باشد هم از ابتلا در امان نیست و صرفا به بیماری با شدت کمتر، مبتلا می‌شوند.   باید به این نکته توجه داشت که همراه با واکسیناسیون تنها راه پیشگیری از ابتلا، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده مداوم از ماسک است.   طبق آخرین تحقیقات انجام شده، مشخص شد افرادی که واکسن می‌زنند دچار ابتلا به جهش شدید دلتا نمی‌شوند و کارشان به آی سی یو و یا مرگ و میر نمی‌کشد. با انجام واکسیناسیون گسترده از همه گیری کامل دلتا، جلوگیری می‌شود.   افرادی که تاکنون واکسینه شده‌اند پس از واکسیناسیون، همچنان ماسک بزنند و در فضا‌های بسته با تهویه نامناسب حضور پیدا نکنند. در صورت دریافت دوز اول، حتماً دوز دوم را در زمان مقرر، دریافت کنند.   ویروس دلتا بسیار غیرقابل پیش‌بینی‌تر از انتظار همه محققان و متخصصان است. مردم باید به این نکته توجه کنند که شدت آلوده کنندگی این ویروس بسیار بیشتر از تمام جهش‌های ویروس کرونا تا کنون است.   با توجه به اعلام بازگشایی مدارس؛ معلمان و دانش آموزانی که ناچارند در یک فضای سربسته مثل کلاس به صورت طولانی مدت حضور داشته باشند حتماً باید از ماسک استفاده کنند و فضای کلاس‌ها از تهویه کاملاً مناسب برخوردار باشد.    به دلیل شدت میزان شیوع ویروس دلتا، بستری‌ها در اطفال نیز افزایش پیدا کرده است. در مورد ابتلای کودکان به دلتا کرونا باید گفت علائم گوارشی ناشی از ابتلا در کودکان بسیار مشهودتر است، ولی از ابتدا به صورت یک سرماخوردگی ساده خود را نشان می‌دهد و خانواده‌ها به دلیل علائمی مانند عطسه، سرفه، آبریزش بینی و گاهی احساس نفس تنگی خفیف به اشتباه آن را با یک سرماخوردگی ساده اشتباه می‌گیرند.   خانواده‌ها باید توجه داشته باشند پس از مشاهده چند علامت در فرزندشان حتماً او را به یک متخصص نشان دهند تا به موقع ویروس تشخیص داده شود و برای درمان اقدام کنند. در صورت مشاهده تنگی نفس، درد مداوم قفسه‌سینه، گیجی و بی حواسی، بی حالی، خواب زیاد، رنگ پریدگی و یا لب‌های آبی رنگ در کودکتان خیلی سریع به پزشک متخصص و یا اورژانس مراجعه کنید.   علائم ویروس دلتا در بزرگسالان و کودکان تفاوت چندانی ندارد، اما تب و سرفه بارزترین علامت‌هایی هستند که در کودکان بروز می‌کنند. از دیگر علائم ابتلای کودکان به دلتا، لرز، سرفه، گرفتگی بینی، گلودرد و تنگی نفس، تهوع و استفراغ، دل درد، سردرد، گردن درد و درد‌های عضلانی و کاهش اشتهاست.   بعضی از کودکان زیر یک سال و کودکانی که مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای مثل دیابت و یا سی اف، بیماری‌های قلبی یا مادرزاد، بیماری‌های ژنتیکی و انواع بیماری‌های مزمن پزشکی بیشتر در معرض ابتلای شدیدتر دلتا هستند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ویروس دلتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۶۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت با اعلام این خبر گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به 27هزار و  298خانوار، تعداد 37هزار و 692 کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.   

به گفته بیات نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر پنج سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

وی هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد.

بیات افزود: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران(افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان پنج سال(صفر تا 59) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از 95 درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرارگرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از 30 اردیبهشت تا یکم خردادماه سال جاری اجرا خواهد شد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • رضا شیخی درگذشت
  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت