Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@20:48:26 GMT

اعطای مجوز دانش بنیانی نوع ۳ به شرکتهای مناطق محروم

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۶۶۵۶۶

اعطای مجوز دانش بنیانی نوع ۳ به شرکتهای مناطق محروم

دکتر محمدصادق خیاطیان یزدی به خبرنگار مهر در خصوص مجوز دانش بنیان نوع ۳ اشاره کرد و گفت: لازم بود تا در برخی از حوزه‌ها نگاه ویژه‌ای از لحاظ اعطای مجوز دانش بنیانی صورت گیرد؛ به همین منظور بر اساس مصوبه کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان، دسته دیگری از شرکت‌ها با عنوان «دانش‌بنیان نوع ۳» را در مرکز موسسات دانش بنیان معاونت علمی تعریف کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این بخش از نوع دانش بنیانی به مناطق کمتر برخوردار، شرکت‌های نقش‌آفرین در حل مسائل اساسی کشور، صنایع فرهنگی و خلاق و پارک‌ها و مراکز رشد علم و فناوری توجه ویژه‌ای شده است.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: زیرساخت راه‌اندازی یک کسب‌وکار در پایتخت با سایر استان‌ها متفاوت است از این رو درصدد برآمدیم تا معیارهای ساده‌تری برای ارزیابی و اخذ مجوز دانش‌بنیانی برای شرکت‌های مستقر در مناطق محروم و کم برخوردار در نظر بگیریم؛ بنابراین در برخی از شروط تائید محصول دانش‌بنیان برای شرکت‌های مستقر در این مناطق اغماض کردیم و دانش‌بنیان نوع ۳ را برای این شرکت‌ها مدنظر قرار دادیم.

به گفته خیاطیان، شرکت‌های دانش‌بنیان نوع ۳ با دارا بودن معیارهای ارزیابی و با تشخیص شورای تخصصی دبیرخانه کارگروه به مدت ۲ سال تائید می‌شوند.

اعطای مجوز دانش بنیانی به فعالان عرصه علوم انسانی در قالب شرکت دانش بنیان

رئیس مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان در خصوص صنایع خلاق و علوم انسانی و اعطای مجوز دانش‌بنیانی به این شرکت‌ها گفت: تاکنون معاونت علمی و فناوری برای علوم انسانی اقداماتی مدنظر نداشته از این‌رو نتوانستیم این مفهوم را در حوزه علوم انسانی جا بیندازیم زیرا شدیداً کار سختی است؛ به همین ‌منظور برای استفاده از ظرفیت شرکت‌ها، محققانی که در حوزه علوم انسانی فعالیت می‌کنند نیز می‌توانند مجوز دانش‌بنیان بگیرند.

خیاطیان افزود: اندیشمندان و محققان این حوزه که صاحب ایده هستند، می‌توانند ایده‌های خود را در حوزه علوم انسانی مطرح کنند تا مفهوم جدیدی در دانش‌بنیان ایجاد شود.

به گفته وی، جریان علوم انسانی که از تأکیدات مقام معظم رهبری است نیز باید به عرصه دانش‌بنیان‌ها ورود پیدا کند.

عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: محققانی در این حوزه فعالیت می‌کنند، می‌توانند طرح‌های خود را به معاونت علمی ارائه دهند تا طرح آن‌ها برای ارائه مجوز دانش‌بنیانی مورد بررسی و ارزیابی قرار بگیرد.

کد خبر 5284157 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری علوم انسانی مناطق محروم حاکمیت سایبری امنیت اطلاعات عیسی زارع پور نوآوری واکسن کرونا ناسا اینترنت همراه اول تولید دانش بنیان شبکه اجتماعی بیوتکنولوژی تحقیقات علمی امنیت سایبری دانش بنیان نوع ۳ علوم انسانی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۶۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین المللی فرصت های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

 امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: درحال حاضر، حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درخصوص گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: در حال حاضر به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

وی ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر در پایان گفت: درحال حاضر به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی