Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-29@19:53:13 GMT

اولویت بندی واکسیناسیون مادران باردار

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۶۷۵۳۲

 

واکسیناسیون مادران باردار آغاز شد. واکسیناسیون مادران باردار بر اساس الویت بندی انجام می شود. برای انجام واکسیناسیون مادران باردار باید در سامانه سیب ثبت نام کنند.

علیرضا دلاوری گفت:بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت واکسیناسیون مادران باردار واجد شرایط تلقیح واکسن در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت این گروه بیشتر از سایرین به بیماری کرونا مبتلا نمی شوند، اما در صورت ابتلا به بیماری در مقایسه با زنان غیر باردار در سن مشابه، شدیدتر خواهد بود.

دلاوری گفت:واکسیناسیون مادران باردار در پایگاه های سلامت مراکز ارائه دهنده خدمات جامع سلامت انجام خواهد شد و مادران باردار با سن حاملگی 12 هفته و بیشتر پس از انجام مشاوره توسط ماما در پایگاه سلامت، با صدور گواهی مجوز تلقیح واکسن به مراکز منتخب واکسیناسیون این گروه معرفی خواهند شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد:به علت خطرات ابتلاء به بیماری کووید 19 در سه ماهه سوم بارداری ، واکسیناسیون مادران واجد شرایط با سن بارداری 28 هفته و بیشتر در اولویت خواهند بود. البته واکسیناسیون به معنای ایجاد ایمنی قطعی نیست و تداوم اقدامات پیشگیری از ابتلاء به کرونا برای مادر باردار و اعضای خانواده الزامی است.

دلاوری در ادامه گفت:برای مادران بارداری که صرفاً تحت مراقبت بخش خصوصی هستند، برای صدور مجوز واکسیناسیون حداقل ثبت یک بار مراقبت در سامانه سیب ضروری است.

وی، مادران باردار گروه هدف را همه مادران باردار با سن 35 سال و بالاتر، مادران شاغل در بهداشت و درمان، مادران باردار دارای همسر شاغل در بخش های کرونا و یا مراکز بهداشتی مدیریت کرونا، مادران شاغل در گروه های شغلی اولویت دریافت واکسن مطابق دستورالعمل های واکسیناسیون کشوری بیان کرد.

به گزارش مهر:دلاوری افزود:طبق دستورالعمل وزارت بهداشت مادران باردار با نمایه توده بدنی 35 یا بالاتر، مادران با بارداری های دوقلویی و چند قلویی، بارداری با IVF، مادران باردار با بیماری زمینه ای شامل بیماری دیابت، دیابت بارداری، قلبی، فشارخون بالا، مصرف داروهای ایمونو ساپرسیو تضعیف کننده سیستم ایمنی، بیماری های مزمن کلیوی، آنمی سیکل سل، پیوند اعضا، سیروز کبدی و آسم واجد شرایط برای دریافت واکسن کرونا هستند.

وی در پایان گفت:مادران باردار پس از واکسینه شدن در صورت بروز علائم احتمالی ابتلا به بیماری کرونا، باید با اطلاع رسانی به مراکز بهداشتی و درمانی یا کد 4 سامانه 4030 (مادران باردار)، برای دریافت راهنمایی های لازم یا حتی تعیین محل مراجعه بررسی وضعیت اقدام کنند.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ابتلا به بیماری زنان سلامت علوم پزشکی تهران بارداری خانواده بخش خصوصی بهداشتی و درمانی ابتلا به بیماری بارداری دانشگاه علوم پزشکی تهران معاون واکسیناسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۷۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد