Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، به دنبال تصویب اسناد توسعه متوازن آموزش عالی علوم پزشکی در تمام ۱۰ کلان منطقه آمایشی کشور، توسعه رشته مقاطع بر اساس این اسناد صورت می گیرد.

بر مبنای سندهای توسعه متوازن که به امضا تمامی روسا و معاونین آموزشی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی هر کلان منطقه رسیده اند درون هر کلان منطقه یک شورای مشورتی تشکیل و توسعه رشته مقاطع مصوب در بازه زمانی ۱۴۰۸-۱۴۰۰ را اعلام کرده و مشخص می شود که در کدام سال از این بازه این رشته مقطع راه اندازی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲۹ رشته/ مقطع در سند توسعه کلان منطقه دیده شده بودند و همچنین راه اندازی آنها توسط شورای مشورتی کلان منطقه در سال ۱۴۰۰ مطرح و به تصویب شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی رسید.

«سند ملی متوازن آموزش عالی حوزه سلامت در ایران ۱۴۰۸» با مشارکت گسترده تمام دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور در قالب دبیرخانه‌های کلان مناطق آمایشی تدوین شد.

گام‌های سند ملی متوازن آموزش عالی حوزه سلامت شامل تعیین تعداد نیروی انسانی مورد نیاز نظام سلامت در ایران ۱۴۰۸ و ظرفیت پذیرش دانشجو در سطح ملی از طریق انجام مطالعات برآورد نیروی انسانی مورد نیاز نظام سلامت ایران ۱۴۰۸، توزیع ظرفیت ملی بین کلان مناطق آمایشی و در نهایت تعیین ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی در تمامی رشته مقاطع در هر یک از دانشگاه ها و دانشکده‌های هر کلان منطقه تا سال ۱۴۰۸ است.

کد خبر 5285451

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه های علوم پزشکی آمایش سرزمین سلامت توسعه منابع انسانی تصویب رشته وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه های علوم پزشکی مرکز سنجش آموزش پزشکی پذیرش بدون آزمون آزمون دکتری تخصصی سازمان سنجش دانشگاه پیام نور دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای وزارت علوم تحقیقات و فناوری ویروس کرونا آزمون گروه علوم پزشکی آزمون دکتری تخصصی گروه پزشکی دانشگاه خوارزمی متوازن آموزش عالی کلان منطقه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۸۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، علی نویدیان در این خصوص، افزود: ابلاغ چارت سازمانی مرکز بهداشت شهرستان تازه تأسیس گلشن پس از ماه‌ها تلاش و پی گیری توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان انجام شد.

وی ادامه داد: چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن، مهمترین کار زیربنایی حوزه سلامت در شهرستان گلشن است که باعث ایجاد و راه اندازی واحدهای مختلف بهداشتی و درمانی خواهد شد.

وی ضمن ابراز خرسندی از تصویب چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن در نقشه سلامت کشور گفت: تصویب این چارت علی رغم جذب اعتبارات اختصاصی برای این مرکز بهداشت، منجر به اختصاص ردیف استخدامی خواهد شد.

نویدیان ابراز امیدواری کرد که با فعالیت مرکز بهداشت گلشن، زمینه رشد و تعالی بهداشت و درمان آن منطقه را شاهد باشیم.

کد خبر 6095461

دیگر خبرها

  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از سال جاری اعمال می‌شود
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی