Web Analytics Made Easy - Statcounter

نائب رئیس بنیاد ملی گندم کاران کشور گفت: با توجه به اینکه قیمت گندم نیز افزایش پیداکرده و اگر دولت با ارز نیمایی گندم وارد کند تقریباً ۶ هزارو ۸۰۰ تومان می‌شود همچنین اگر سود بازرگانی و حمل داخل کشور را حساب کنیم گندم حدود ۷ هزار تومان برای دولت تمام می‌شود. علی‌قلی ایمانی در گفت‌وگو با میزان، درباره وضعیت جبران کسری گندم در کشور گفت: با توجه به اینکه امسال حدود شش میلیون هکتار از اراضی کشاورزی زیر کشت گندم است همچنین چهار میلیون هکتار از این اراضی کشاورزی دیمی است و امسال در اکثر نقاط کشور شرایط خشکسالی شدید و بسیار شدید را داشته‌ایم و مناطق دیم آسیب‌دیده‌اند بنابراین باعث کاهش عملکرد شده و کاهش عملکرد نیز باعث کاهش تولید ملی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نائب رئیس بنیاد ملی گندم کاران کشور گفت: در ابتدای فصل کاشت شوکی به بخش گندم کشور وارد شد و آن‌هم افزایش ناگهانی قیمت نهاده‌های تولید بوده است، زیرا نهاده‌های تولید تا هفت برابر افزایش پیداکرده و علت دیگر عدم اعلام قیمت گندم بوده است.

وی افزود: مصرف داخلی گندم در بحث نان که مردم مصرف می‌کنند حدود ۹ میلیون تن است و ۲ میلیون تن نیز در صنف و صنعت گندم مصرف می‌شود بنابراین حدود ۱۱ میلیون تن گندم نیاز داریم.   ایمانی اظهار کرد: ذخایر استراتژیک نیز پُر است و مشکلی در این زمینه نداریم همچنین بخشی از گندم توسط کارخانه‌های آرد خریداری‌شده و بخشی از گندم نیز نزد کشاورزان است و بخشی دیگر در دست محتکرین است تا در فاصله زمانی باقیمت بالاتر به بازار عرضه کنند.   وی اذعان کرد: هنوز هم برداشت گندم به‌پایان نرسیده است و یک سری از کشاورزان گندم را در پیک برداشت به علت هزینه‌های بالای حمل‌ونقل تحویل نمی‌دهند و صبر می‌کنند؛ بنابراین مراکز خرید گندم دولتی تا آبان ماه باز است که کشاورزان گندم خود را تحویل دهند و بعد می‌توانیم اعلام کنیم موجودی و میزان مصرف چه مقدار است تا دولت در خصوص مابه‌التفاوت تصمیم بگیرد و واردات کند البته دولت دست‌به‌کار شده است و در این شرایط گندم وارد کشور می‌شود، ولی هنوز میزان دقیق از اینکه چه مقدار باید واردات شود مشخص نیست.   نائب رئیس بنیاد ملی گندم کاران کشور در خصوص اینکه گندم وارداتی با چه نرخی خریداری می‌شود، بیان کرد: نوع گندم متفاوت است و ممکن است از آلمان، اکراین، آرژانتین و ... خریداری کنیم و در حال حاضر گندم در دنیا بر اساس کیفیت و نوع گندم و شرایط روز گندم بین ۲۲۰ دلار تا ۲۵۰ دلار است.   وی تأکید کرد:  با توجه به اینکه قیمت گندم نیز افزایش پیداکرده و اگر دولت با ارز نیمایی گندم وارد کند تقریباً ۶ هزارو ۸۰۰ تومان می‌شود همچنین اگر سود بازرگانی و حمل داخل کشور را حساب کنیم گندم حدود ۷ هزار تومان برای دولت تمام می‌شود امسال با توجه به شرایطی که قانون‌گذار در قانون تعیین کرده است و چهار فاکتور را برای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی در نظر گرفته که شامل هزینه تولید، نرخ تورم، نرخ مبادله کالای درون بخش و برون بخش و بازار جهانی است که این فاکتورها را لحاظ کردیم و تقریباً به نرخ هفت هزارو ۵۰۰ تومان رسیده است.   گفت: خرید گندم از پنج میلیون تومان بیشتر نمی‌شود و یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار تومان نیز به‌عنوان بذر در دست کشاورزان و دولت است یعنی تولید امسال فقط حدود ۳۰ درصد کاهش پیداکرده، ولی خرید گندم با چالش مواجه شده است.   نائب رئیس بنیاد ملی گندم کاران کشور گفت:د ولت حدود پنج میلیون تن واردات گندم را باید در نظر داشته باشد تا نیاز داخلی را تأمین کند، زیرا ذخایر استراتژیک تأمین شده است، ولی برای مصرف روزانه نیاز است که واردات صورت گیرد.   بیشتر بخوانید: پرداخت یارانه به تولیدکننده خارجی/ کمبود تولید محصولات کشاورزی به بهانه کم‌آبی قابل‌قبول نیست/ ضایعات بخش کشاورزی می‌تواند ۱۰ میلیون نفر را سیر کند!

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی گندم کسری گندم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی گندم کسری گندم خرید گندم گندم وارد کشور گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۸۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ واردات لوکوموتیو آری یا خیر؟

تین نیوز

تولیدکنندگان لوکوموتیو داخلی می گویند قادر به تامین لوکوموتیو مورد نیاز کشور هستند و نیازی به واردات لوکوموتیو نیست.

به گزارش تین نیوز، در مناظره ای تلویزیونی که بین مهدی اسلامی مدیرعامل مپنا لکوموتیو و رضا  رستمی رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی ایران و دبیر  کانون شرکت های حمل و نقل کالای کشور صورت گرفت، موضوع واردات لوکوموتیو بررسی شد.

مهدی اسلامی در این گفت و گو عنوان کرد که در حال حاضر نیاز کشور به لوکوموتیو از طریق تولیدکنندگان داخلی برطرف می شود.

وی گفت: ما در دو سال گذشته حدود ۵۰ دستگاه لوکوموتیو به ناوگان ریلی کشور اضافه کردیم و این اقدام ادامه دار نیز است.

اسلامی نیاز فعلی کشور را به لوکوموتیو جدید در بخش حمل و نقل ریلی در صورت تعمیر و نگهداری لوکوموتیوهای موجود ۲۵ تا ۳۰ دستگاه دانست که ظرفیت تولیدکنندگان داخلی برای تولید این تعداد لوکوموتیو کفایت می کند. 

به گفته وی در بخش مسافری نیز فعلا لوکوموتیوهای موجود در صورتی که همه لوکوموتیوها به ناوگان وارد شود، کافی است.

اسلامی در مورد اظهارات دولتمردان به نیاز کشور به واردات ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ دستگاه لوکوموتیو گفت: در حال حاضر تعداد کل لوکوموتیوهای بخش خصوصی و دولتی ۵۰۶ دستگاه است که با همین تعداد طبق گفته مدیرعامل راه آهن رکورد ترانزیت بار ریلی شکسته شده است.

او افزود: اکنون ما می خواهیم این تعداد را دو برابر کنیم که این سوال مطرح است آیا برا این تعداد لوکوموتیو بار موجود است.

اسلامی تاکید کرد: برای این تعداد لوکوموتیو حتی لوکوموتیوران هم موجود نیست. برای هر لوکوموتیو چندین نیروی انسانی نیاز هست که هریک از آنها هم باید حداقل پنج سال آموزش ببینند.

برای دیدن فیلم کامل مناظره اینجا کلیک کنید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • سخنگوی دولت: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر خریداری شد
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • خرید ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر
  • ◄ واردات لوکوموتیو آری یا خیر؟
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • تمهیدات لازم برای نگهداری دسترنج کشاورزان خوزستانی درنظر گرفته شد
  • بازدید مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از مراکز خرید گندم در خوزستان
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان