Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ایذه در مجلس گفت:ممکن است از میان وزرای پیشنهادی، برخی نتوانند رأی اعتماد بگیرند اما بررسی کلی نشان می‌دهد کلیات وزرا افرادی فسادستیز، خوش‌فکر، جهادی و با برنامه هستند که تلاش دارند با تعامل سازنده با مجلس، مشکلات کشور را حل کنند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، عبدالله ایزدپناه نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز و در جریان بررسی کلیات برنامه‌های دولت سیزدهم، گفت:دولت در حالی پا به عرصه خدمتگذاری گذاشته است که جنگ اقتصادی و تحریم‌های ظالمانه و سوءمدیریت در ادوار گذشته عرصه را بر مردم تنگ نموده و دهک‌های پایین جامعه در شرایط بد اقتصادی با تورم، گرانی و بیکاری دست و پنجه نرم می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مولوی: بهبود معیشت و احیای سرمایه اجتماعی اولویت اساسی دولت سیزدهم استحسینی: جوانی، تخصص و سلامت نفس 3 شاخصه متبلور در کابینه پیشنهادی استحسین‌زاده: دولت باید برنامه جامع ارائه بدهد/ آقای رئیس‌جمهور مراقب باشید بانک‌ها زمین‌تان نزنند

وی افزود: امروز در چنین شرایط سخت و دشواری باید همه مردم و نخبگان جامعه و  مجلس انقلابی همدل و همراه با دولت مردمی در جهت رفع مشکلات اساسی کشور و تحقق شعار ایرانی قوی گام بردارند.

نماینده ایذه در مجلس در ادامه خطاب به نمایندگان، گفت:مشکلات کشور زیاد و فرصت خدمت بسیار کوتاه و ما امروز این فرصت را در اختیار داریم که با کمک به برنامه‌های دولت از رنج‌ها و مشکلات مردم بکاهیم.

ایزدپناه ادامه داد: با بررسی کلیات برنامه‌های دولت سیزدهم مشخص می‌شود که رویکرد اصلی دولت اجرای سند تحول دولت مردمی است که با نگاه به محورهای بنیادین این سند یعنی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، رشد و تعالی فرهنگ اسلامی ایرانی، اقتصاد مقاومتی، بهبود معیشت خانوارهای کم‌درآمد جامعه و توسعه روابط بین‌الملل بر اساس 3 اصل عزت، حکمت و مصلحت می‌توان به ایرانی قوی امیدوار بود.

وی بیان کرد: در تمام برنامه‌های دولت و وزرای پیشنهادی عدالت به همراه پیشرفت کانون برنامه‌ریزی قرار گرفته و برایند این برنامه‌ها رونق تولید داخلی و تعالی ایران اسلامی خواهد بود. نکته اساسی در برنامه‌های دولت این است که بر مبنای تحلیل واقع‌بینانه از وضع موجود دولت و کشور و دلیل ایجاد آن با توجه ظرفیت‌های واقعی ساختاری، مالی و انسانی این برنامه‌ها تهیه و برای آینده‌ای مطلوب هدف‌گذاری شده است.

نماینده ایذه در مجلس اضافه کرد:در بررسی برنامه‌های وزرای پیشنهادی نکات برجسته و مشترکی وجود دارد که نشان از اهمیت آنها از نگاه دولت و انسجاف مجموعه هیئت دولت برای تحقق آنها دارد؛ عدالت‌محوری، مبارزه با فساد، تحول‌گرایی، اقدام جهادی برای حل مشکلات کشور، کاهش تصدی‌گری و به صحنه‌آوردن بسیج گسترده مردمی به ویژه جوانان و نخبگان و توجه ویژه به علم و مراکز دانش بنیان، توزیع امکانات و منابع کشور بر اساس آمایش سرزمین نمونه‌ای از مشترکات برنامه‌های اعضای دولت است.

ایزدپناه تصریح کرد: با مطالعه کارنامه وزرا مشخص می‌شود، رئیس‌جمهور برای انتخاب افراد متعهد تلاش فراوانی انجام داده است. ممکن است از میان وزرای پیشنهادی، برخی نتوانند رأی اعتماد بگیرند اما بررسی کلی نشان می‌دهد کلیات وزرا افرادی فسادستیز، خوش‌فکر، جهادی و با برنامه هستند که تلاش دارند با تعامل سازنده با مجلس، مشکلات کشور را حل کنند.

وی شاخص‌های کلان اقتصادی را نگران‌کننده خواند و گفت: تورم، بدهی دولت به بانک‌ها، کسری 450 هزار میلیارد تومانی بودجه، ضریب جینی 40 درصدی، شیوع کرونا و نرخ بالای بیکاری شرایط ویژه‌ای را برای دولت ایجاد کرده و کار اداره کشور را سخت کرده است اما می‌توان به آینده امیدوار بود و با برنامه‌ریزی دقیق مشکلات کشور را کاهش داد.

نماینده مردم ایذه در پایان از وکلای ملت خواست به کلیات وزرا و برنامه‌های دولت رأی مثبت دهند و گفت: وزرای پیشنهادی در فراکسیون مناطق محروم حضور یافتند و قول دادند به توسعه این مناطق توجه ویژه داشته باشند.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس مجلس برنامه های دولت وزرای پیشنهادی مشکلات کشور برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۸۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اژدهای زرد در مسیر صلح‌سازی / بررسی نوع بازیگری چین در حوزه میانجیگری میان گروه های فلسطینی

 طی روزهای گذشته چین، میزبان «عزام الاحمد» و «سمیر الرفاعی» به عنوان نمایندگان جنبش فتح و «موسی ابو مرزوق» و «حسام بدران» به عنوان نمایندگان جنبش حماس در پکن بود. در این نشست طرفین بر لزوم احیای کمیته‌های مشترک خود و حل و فصل اختلافات و  حملات رسانه‌ای به یکدیگر به توافق رسیده‌اند. در همین راستا شبکه المیادین در خبری اعلام کرد، هیأت‌های حماس و فتح در پکن بر وحدت میان  فلسطینیان با یکدیگر تاکید داشته اند بطوریکه دو گروه بر لزوم تشکیل دولت وفاق ملی موقت حین جنگ و پس از آن تاکید داشتند.

همزمان لین جیان سخنگوی وزارت خارجه چین دیروز در نشست خبری خود در پکن در جمع خبرنگاران با بیان جزئیاتی در این باره گفت: نمایندگان جنبش‌های فلسطینی در پکن  با یکدیگر رایزنی کردند و دو طرف بر ادامه روند گفتگو و تلاش برای دستیابی به وحدت در اسرع وقت توافق کردند.  

دیپلماسی میانجیگری چین با فرایند صلح در خاورمیانه

چین اخیرا نقش فعال تری در بحران های بین المللی بر عهده گرفته  و تا حدودی گوی سبقت را از کشورهای غربی در حوزه میانجیگری در بحران های بین المللی ربوده است. نمونه آن را می توان میانجیگری میان تهران و ریاض در سال گذشته میلادی عنوان کرد.

فاطمه محروق، کارشناس مسائل شرق آسیا و عضو هیئت علمی دانشگاه، در گفت وگو با قدس با اشاره به سابقه نقش آفرینی و میانجیگری  چین در تحولات خاورمیانه به ویژه مسئله اختلاف و تنش  اعراب و رژیم صهیونیستی، گفت: رفتاری که پکن طی ماه های اخیر به خصوص پس از عملیات طوفان الاقصی برای کاهش تنش در منطقه خاورمیانه در پیش گرفته جدید نمی باشد بطوریکه همواره دیپلماسی میانجی‌گری به‌عنوان یکی از ارکان اصلی اهداف و اعمال سیاست خارجی چین در غرب آسیا مطرح بوده است و پکن خود را به‌ عنوان یک نیروی صلح‌ساز در معارضات و بحران‌های منطقه‌ای همچون بحران افغانستان، سوریه، سودان، یمن، ایران و فرایند صلح اعراب ـ اسرائیل  از سال 2004 مطرح ساخته است.

وی با بیان اینکه نیـاز روزافـزون چیـن بـه منابـع انـرژی و سـرمایه گذاری ها و مبـادلات بازرگانـی با کشـورهای ( غرب آسیا)، حاکـی از اهمیـت اقتصـادی این منطقـه در سیاسـت خارجی پکـن اسـت، افزود: چین به کشورهای خاورمیانه  از گذشته نگاهی گسترده تری داشته و این کشور مناسبات اقتصـادی دو جانبـه، معـادلات چندجانبه در خصـوص حـل مسـایل سیاسـی ارائـه نقـش میانجی گـری را در منازعـات کشـورهای خاورمیانـه پیگیـری می کنـد. تا جایی که استراتژی صلح جویانه و میانجیگری چین منجر شده کشورهای منطقه نگاه مثبت و سازنده ای به حضور این کشور در منطقه داشته باشندو مناسبات گسترده ای با این کشور برقرار نمایند.

او با اشاره به میزبانی چین  از نمایندگان جنبش اسلامی فتح و حماس در پکن، و نیز پیگیری این کشور برای آشتی نیروهای فلسطین بایکدیگر، گفت:  رفتار پکن سابقه طولانی دارد چراکه همواره چین به دنبال نقش آفرینی بیشتر در خاورمیانه می باشد و برگزاری نشست نمایندگان جنبش های فلسطینی در پکن، در چارچوب سیاست خارجی چین محسوب می شود.

تغییر رویکرد پکن از انفعالی به فعالانه در منطقه

این استاد دانشکاه تاکید کرد: هم اکنـون چین به عنـوان یـک قدرت بـزرگ از راهبـرد انفعالی سـنتی خود به سـمت درگیـری فعالانه در بحران هـا و مناقشـات منطقه ای حرکت کرده اسـت و دسـت بـه سیاسـت های عملگرایانه می زنـد.رفتار این کشور در حل تنش های خاورمیانه به خصوص بحران غزه منجر شده حتی بیشتر کشورهای اروپایی از پکن حمایت نمایند.

محروق اظهار داشت: طی یک دهه گذشته چین دیپلماسی فعالی جدا از مسئله اقتصادی در منطقه خاورمیانه را دنبال می کند بطوریکه به پلتفرم های امنیتی و سیاسی جدیدی وارد شده است. گفتگوهایی مانند میانجیگری بین ایران و عربستان در سال گذشته، مدیریت چالش میان رژیم صهیونیستی و اعراب را می توان نام برد.

وی درپاسخ به این پرسش که ایالات متحده آمریکا به دلیل حمایت از رژیم صهیونیستی در جنگ غزه  به شدت در جامعه بین المللی در تنگنا قرار گرفته، با توجه به این موضوع، آیا چین می تواند در مسئله غزه نقش آفرینی کند، گفت: باتوجه به  گذشت بیش از 207 روز از جنگ غزه، واشنگتن حمایت های مالی، نظامی، تسلیحاتی و اطلاعاتی گسترده ای را از اسرائیل انجام داده است و همین مسئله منجر به تعارض میان این کشور و گروه های فلسطینی شده است اما چین با توجه به سابقه حضور خود در میانجیگری های منطقه، توانسته نه تنها میزبان نشست سران فتح و حماس در پکن باشد بلکه کشورهای اروپایی و منطقه نیز از نقش آفرینی چین برای برقراری صلح میان گروه های فلسطینی حمایت کنند.

او در پایان اظهار کرد: رابطه چین با طرفین درگیر در جنگ غزه خوب است و می تواند این کشور نقش خودش را در برقراری آتش بس تا حدودی ایفا نماید، این رفتار چین نشان دهنده تغییر رویکرد دیپلماسی اقتصادی به مسائل امنیتی و سیاسی می باشد.

سید حسین حسینی

دیگر خبرها

  • اژدهای زرد در مسیر صلح‌سازی / بررسی نوع بازیگری چین در حوزه میانجیگری میان گروه های فلسطینی
  • دعوای مجلس و دولت بالا گرفت؛ ماجرا چیست؟
  • کودکان هم در اصفهان فهمیدند شهر در خطر فرونشست است/ مسوولان هنوز نفهمیدند یا نمی‌توانند جلوی برداشت‌های بی‌رویه آب را بگیرند (فیلم)
  • بهشتی از ۱۶۱ هزار یار مهربان/ اینجا ملک رفاقت و اعتماد است
  • مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • تجربه تازه مجلس برای بررسی «سند دخل و خرج کشور»
  • ضبط برنامه تلویزیونی نامزد‌های انتخابات میان دوره‌ای مجلس
  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • حل مشکلات در گرو ارتباط تنگاتنگ مجلس و دولت است/ هرگونه اختلاف افکنی بازی در پازل دشمن است