Web Analytics Made Easy - Statcounter

سارا فلاحی روز شنبه در خصوص محمدمهدی اسماعیلی وزیر پیشنهادی وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: گزینه پیشنهادی برای این وزارتخانه دارای پیشینه و سوابقی مرتبط و همسو با نفس فعالیت‌های این وزارتخانه است.

وی ادامه داد: هرچند سوابق کاری اسماعیلی جدا از وزارت ارشاد نیست ولی باید وی برای پیشبرد و تقویت وزارتخانه متبوع خود در صورت نظر مثبت مجلس از افراد و مشاورانی متخصص، متعهد، کارآمد و اشنا به حوزه خطیر فرهنگ بکارگیری کند در حالی که در گذشته شاهد بوده ایم افرادی خارج از وادی فرهنگ به بدنه این وزارتخانه حساس به کارگیری شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فلاحی یادآور شد: اسماعیلی با ارائه برنامه های خود به کمیسیون ها و فراکسیون های مجلس توانسته است تا حدود زیادی نظر مثبت آنها را جلب کند و با توجه به تعداد نمایندگان موافق وی در مقابل نمایندگان مخالف، می توان به اعلام نظر مساعد و تایید اسماعیلی از سوی مجلس شورای اسلامی به انتصاب برای وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی خوشبین بود.

این نماینده مجلس تاکید کرد: وزیر پیشنهادی رییس جمهوری برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در صورت تایید توسط مجلس باید منشاء تحولات استراتژیک و چند صدایی در این وزارتخانه باشد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برنامه های پیشنهادی اسماعیلی تا حدود زیادی منطبق بر فعالیت های ذاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در برنامه های وی ایجاد تحولات استراتژیک فرهنگی و ساختاری، گفتمان سازی اسلامی، پرهیز از لجام گسیختگی و اقتدار گرایی و ایجاد تعادل بین این ۲ مقوله به چشم می خورد.

وی توضیح داد: در گذشته شاهد افراط و تفریط های زیادی در عملکرد مسوولان این وزارتخانه بودیم و در مقاطعی لجام گسیختگی و در برهه ای اقتدارگرایی حاکم بود که امیدواریم وزیر پیشنهادی بین این ۲ تعادل ایجاد کند و همچنین چند صدایی اما در ذیل آرمان های انقلاب اسلامی همسو با سلایق مختلف جامعه را در این وزارتخانه حاکم کند.

نایب رییس فراکسیون ورزش و جوانان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشکلات و چالش های عدیده ای روبرو است، ادامه داد: نقصان تولید محتوا و سوژه یایی مناسب در حوزه های سینما، تلویزیون، فضای مجازی و رسانه های مکتوب از مهمترین چالش ها در این وزارتخانه است و ایران با وجود پیشینه طولانی در انتشار رسانه های مکتوب اما هنوز هیچ نشریه یا روزنامه معتبری در سطح بین المللی با بُرد جهانی ندارد.

وی تاکید کرد: وزیر پیشنهادی در صورت تایید توسط مجلس شورای اسلامی باید بتواند با تمام بخش های مختلف حوزه فرهنگ و هنر ارتباط موثری برقرار کند و مشاورانی مسلط به امور این وزارتخانه را بکارگیری کند.

به گزارش ایرنا، رییس جمهوری روز چهارشنبه (۲۰ مرداد) فهرست وزیران پیشنهادی دولت سیزدهم را تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد که محمد مهدی اسماعیلی به عنوان گزینه پیشنهادی تصدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به قوه مقننه معرفی شده است.

محمدمهدی اسماعیلی متولد ۱۳۵۴ و از طلاب دانش‌آموخته مدرسه عالی شهید مطهری و دارای مدرک دکترای علوم سیاسی از پژوهشگاه علوم‌انسانی و مطالعات فرهنگی است.

عضو هیات علمی و مدیر گروه جامعه‌شناسی سیاسی موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران، مدیرکل ارزیابی برنامه‌های تولیدی سیما و مؤسس قرارگاه رسانه سازمان صدا وسیما، معاون فرهنگی‌ و اجتماعی مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری، معاون سیاسی، امنیتی، فرهنگی و اجتماعی استاندار اصفهان، عضویت در کارگروه تحول فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس دفتر تحقیقات اجتماعی آستان قدس رضوی، مشاور فرهنگی و اجتماعی رئیس قوه قضاییه و معاون پژوهشی مرکز اسناد انقلاب اسلامی بخشی از سوابق اجرایی اسماعیلی است.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی محمد مهدی اسماعیلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی محمد مهدی اسماعیلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجلس شورای اسلامی محمد مهدی اسماعیلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجلس شورای اسلامی وزیر پیشنهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۶۹۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکیم در دیدار معاون وزیر ارشاد: تبادل تجارب فرهنگی، هنری و آرشیوی میان ایران و عراق ضروری است

سیدعمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق، در دیدار فرشاد مهدی‌پور، معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران، و هیئت همراه وی، وضعیت فرهنگ و ارتباطات دو کشور و چشم‌اندازهای گسترش همکاری‌های عراق و جمهوری اسلامی ایران را بررسی کرد.

به گزارش ایسنا، در این دیدار که در دفتر رهبر جریان حکمت ملی عراق در بغداد انجام شد، حکیم بر ضرورت تبادل تجارب در بخش‌های فرهنگی، هنری و آرشیوی تأکید کرد.

وی با اشاره به نیازهای جوامع اسلامی به برنامه‌های فرهنگی که آنان را در برابر هجمه فرهنگی و اندیشه‌های منحرف مصون نگه دارد، بر ضرورت حمایت از برنامه‌های هنری و تولید فیلم و سریال و استفاده از فناوری‌های نوین برای رساندن آن به مخاطبان تأکید کرد.

رهبر جریان حکمت ملی عراق همچنین بر ضرورت توقف جنگ در غزه تأکید کرد و جامعه جهانی را در قبال پیامدهای آنچه در غزه می‌گذرد و سکوت در برابر کشتار و گرسنه نگه‌داشتن و نسل‌کشی مسئول دانست.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه
  • شمسایی: منفعت برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه است
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • مطلبی از حواریون امام(ره) بود
  • موافقت حماس با توافق پیشنهادی آتش‌بس
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب
  • حکیم در دیدار معاون وزیر ارشاد: تبادل تجارب فرهنگی، هنری و آرشیوی میان ایران و عراق ضروری است