Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدرضا میرتاج الدینی  نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در جلسه علنی امروز شنبه ۳۰ مرداد مجلس شورای اسلامی در موافقت با کلیات برنامه دولت رئیسی گفت: ابتدا از برخی نمایندگان که به عنوان مخالف در صحن علنی مجلس سخن گفتند گلایه دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نباید حرفی بگوییم که رسانه های بیگانه بخواهند از آن استفاده کنند. 

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نباید صحبتی در صحن علنی شود که رسانه‌های بیگانه از آن سوءاستفاده کنند! خدمات نظام جمهوری اسلامی را نباید نادیده بگیریم. واژه‌هایی مانند قبرسکونتی، قبرخوابی، فروش اعضای بدن و... این‌ها باعث سوءاستفاده رسانه‌ها از این مسائل می‌شوند و این روا نیست که در پشت تریبون مجلس این سخنان گفته شود.

وی تاکید کرد: دولت سیزدهم در شرایط سختی کار خود را آغاز کرده است، هم از جهت وخامت پاندمی کرونا و از جهت اقتصادی و تورم بیش از ۴۴ درصد و سخت شدن معیشت مردم. بدهی دولت بیش از یک و نیم برابر بودجه سالانه است و کسری بودجه قابل توجه، نمای این شرایط اقتصادی است. برای برون رفت از این وضعیت حرکتی جهادی، عالمانه و شجاعانه می‌طلبد.

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت آقای رئیسی براساس شایستگی ها، مردمی بودن، مدیریت جهادی و انقلابی، پاک دستی و فسادستیزی شکل گرفته است. جوان گرایی به همراه نیرو‌های صاحب تجربه و ارزشمند، نخبه و مجموع این‌ها در این دولت وجود دارد. امیدواریم دولت در شأن گام دوم انقلاب اسلامی با پشتیبانی مجلس تحقق یافته و کار خود را آغاز کند.

میرتاج الدینی تصریح کرد: در این دولت با امور مهمی که ضرورت امروز جامعه است، تاکید شده؛ اشتغالزایی، بهبود معیشت مردم، رونق تولید، خودکفایی و خوداتکایی در کالا‌های اساسی، اصلاح نظام بانکی، حل مشکلات حاشیه نشینان، ساخت یک میلیون مسکن همراه با ایجاد یک میلیون شغل در طول سال از نکات ارزنده برنامه‌های دولت است.

نایب رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی ادامه داد: آقای رئیسی، علاوه بر این موارد من نکاتی نیز اضافه می‌کنم؛ اصلاح نظام یارانه ای، اصلاح نظام گمرکی، رفع موانع تولید و رفع خودتحریمی‌ها در برنامه دولت باید مورد توجه قرار گیرد.

این نماینده مردم در مجلس سیزدهم با اشاره به روابط بین المللی تاکید کرد: تعامل و همکاری با کشور‌های منطقه و جهان به ویژه همسایگان، داشتن رویکرد اقتصادی و ایجاد پیمان‌های منطقه‌ای با اولویت اقتصادی و بازرگانی و جذب سرمایه گذاران خارجی و توجه به حقوق و ظرفیت ایرانیان خارج از کشور از نقاط قوت برنامه‌های دولت سیزدهم است و این موضوع را اضافه می‌کنم که رفع تحریم‌های ظالمانه باید در اولویت اول وزارت امور خارجه باشد.

وی بیان کرد: در موضوع رفع تحریم‌ها باید با تغییر رویکرد انفعالی در مذاکرات برجامی به رویکرد اقتدار، ان شالله این دولت بتواند چک وصول نشده برجام را وصول کند. یعنی همه تحریم‌ها برداشته شود، در عین حال به سیاست اقتدار تاکید شود و هرگز مسائل داخلی مخصوصاً اقتصاد را به مذاکرات پیوند نخواهند زد.

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: توجه به موضوعات اقتصادی در حوزه کشاورزی، کشت فرامرزی و فراسرزمینی، امنیت غذایی، توجه به انرژی، حمل و نقل با تاکید بر ترانزیت در خط ابریشم و شرق به غرب از جمله سرخس- مشهد-تبریز و به سمت اروپا از امتیازات دولت سیزدهم است.

میرتاج الدینی ادامه داد: دولت همچنان که در برنامه‌های خود اعلام کرده است، ایجاد ثبات اقتصادی، تقویت ارزش پول ملی، حمایت از تولید و اشتغال در حوزه نفت، ایجاد قرارداد‌های تهاتری نفتی برای پروژه‌های زیرساختی کشور از نکات قوت این دولت است که امیدواریم با حمایت مجلس این موضوعات تحقق یابد. به مواردی دیگر از جمله صنایع پایین دستی نفت در ایجاد پتروپالایشگاه‌ها و مشارکت دادن بخش خصوصی باید اهمیت بدهیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی نماینده مجلس مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم نایب رئیس تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۰۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن و نتانیاهو تلفنی گفت وگو کردند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، کاخ سفید اعلام کرد جو بایدن رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه امروز یکشنبه تلفنی گفت و گو کردند.

در بیانیه کاخ سفید آمده که بایدن در این مکالمه تلفنی بر پایبندی کامل آمریکا به حمایت از امنیت رژیم صهیونیستی تاکید کرده است.

بایدن همچنین بر ضرروت افزایش ورود کمک‌ها به غزه با هماهنگی نهادهای فعال در زمینه بشردوستانه تاکید کرده است.

کاخ سفید تاکید کرد که بایدن و نتانیاهو در مورد عملیات نظامی در رفح گفتگو کردند و بایدن بار دیگر بر موضع صریح خود در این زمینه تاکید کرده است.

در بیانیه کاخ سفید آمده که بایدن و نتانیاهو در مورد افزایش کمک‌ها به غزه و آمادگی برای بازگشایی گذرگاه‌های شمالی از این هفته گفت و گو کردند.

مذاکرات جاری برای دستیابی به توافق آتش‌بس و مبادله اسرا از درگیری محورهای گفت و گوی بایدن و نتانیاهو بوده است.

از سوی دیگر، «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا روز شنبه در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) در اقدامی عوام فریبانه با به تصویر کشیدن یکی از آزادشدگان از سوی گروه‌های مقاومت فلسطینی ادعا کرد: تا زمانی که همه گروگان‌ها (اسیران) مانند «ابیگل» (Abigail) که توسط (مقاومت اسلامی فلسطین) حماس از خانواده‌های خود جدا و نگهداری شده‌اند، به آغوش خانواده‌های خود باز گردند، آرام نخواهم گرفت!

رئیس جمهور آمریکا با نادیده گرفتن شرایط طاقت فرسای هزاران اسیر مظلوم فلسطینی در بند اشغالگران قدس در این خصوص مدعی شد: به آنها قول می‌دهم. به خانواده‌های آنها قول می‌دهم.

از سوی دیگر، «جان کربی» هماهنگ کننده امور راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا امروز یکشنبه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی اِی بی سی اعلام کرد که اشغالگران قدس پیش از آغاز حمله به رفح دیدگاه‌ها و نگرانی‌های واشنگتن را دریافت خواهد کرد.

هماهنگ کننده امور راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا در این گفتگوی تلویزیونی ادامه داد: آنها به ما اطمینان داده‌اند که تا وقتی درباره چشم اندازها و نگرانی‌های خود گفتگو نکرده‌ایم، به رفح حمله نکنند.

«جان کربی» در این مصاحبه اضافه کرد که «در صدر برنامه سفر آتی بلینکن (وزیر خارجه آمریکا)» به منطقه، «تلاش برای حصول آتش بس موقت ۶ هفته‌ای ادامه خواهد داشت».

این مقام آمریکایی در ادامه افزود که در صورت موافقت حماس با توافق تبادل اسرا، ممکن است این آتش بس برقرار شده و طرح حمله نظامی به رفح منتفی اعلام شود.

رویترز پیشتر اعلام کرده بود که وزیر امور خارجه آمریکا قرار است طی سفری دو روز به عربستان با شرکت در نشست اقتصادی به میزبانی ریاض با شرکای منطقه‌ای خود درباره تحولات منطقه و آتش بس در غزه رایزنی کند.

وزارت خارجه آمریکا دیروز شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه این کشور در یک سفر دو روزه طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری به عربستان سعودی سفر خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که قرار است وزیر امور خارجه آمریکا در سقر دو روزه قریب الوقوع به عربستان سعودی طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری با شرکت در نشستی با شرکای منطقه‌ای خود مسئله آتش بس در نوار غزه و مذاکرات بر سر آزادی اسرای اسرائیلی را از نزدیک رایزنی و بررسی کند.

کد خبر 6091519

دیگر خبرها

  • سخنگوی وزارت امور خارجه: بیانیه‌ های تکراری، هیچ حقی برای دولت کویت در مورد میدان آرش ایجاد نخواهد کرد
  • آشنایی کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با توانمندی‌های صادراتی دانش‌بنیان‌ها
  • چاپلوسی فرانسه برای تل آویو: به دنبال تحریم‌های جدید علیه ایران هستیم
  • صنعا: سرکوب دانشجویان موید دروغ بودن شعار دموکراسی آمریکاست
  • صنعا: واشنگتن مانع صلح در یمن و توقف کشتار در غزه است
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • ایران به توسعه اقتصادی مبتنی بر منافع کشورهای منطقه اهتمام دارد
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت
  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفت وگو کردند
  • برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳