Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@13:40:53 GMT

مشکل نفت آبادان با دعا و ثنا درست نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۷۰۲۳۹

مشکل نفت آبادان با دعا و ثنا درست نمی‌شود

ایسنا/خوزستان کاپیتان سابق نفت آبادان با بیان اینکه به نظرم با دعا و ثنا و امیدوارم، مشکل نفت آبادان درست و شرایط آن بهتر نمی‌شود، گفت: اگر نمی‌خواهند تیم‌داری کنند خیلی شفاف این موضوع را بگویند و اگر می‌خواهند با این نوع تیم‌داری فقط دهان مردم را ببندند، بهتر است تیم‌داری نشود زیرا تنها احساسات مردم تحت تاثیر قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباس مرداسی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره بلاتکلیفی نفت آبادان برای حضور در فصل بیست و یکم لیگ برتر، اظهار کرد: هر سال همین اتفاقات، شرایط و داستان های تکراری برای نفت آبادان رخ می دهد و هر ساله برای این تیم، بودجه ای برای حضور در لیگ برتر وجود ندارد. در حالی که هر کسی که قرار است در نفت آبادان کار کند، طبیعتا به این شرایط آگاه است و باید هر کسی که می تواند کار کند، پا پیش بگذارد و به صورتی نشود که عده ای مسئولیت قبول کنند و بعد بگویند بودجه نبود و نشد که کار کنیم. 

وی ادامه داد: اکنون نفت آبادان در حال از دست دادن زمان لازم برای جذب بازیکن و برگزاری به موقع تمرینات و اردو است و مسئولان باید به این موضوع توجه داشته باشند و بعد نگویند که بودجه نبود یا زمان لازم را نداشتیم. من نمی دانم بودجه نفت آبادان  قرار است کی و توسط چه کسی تامین شود. اصلاً چه دلیلی دارد وقتی اسم نفت روی این تیم است این همه مشکلات داشته باشد؟ مردم این شهر کلی زجر و بدبختی حاصل از آلایندگی‌های پالایشگاه و شرکت های مربوط در این شهر را می کشند و  بعد نیز برای داشتن یک تیم با بودجه مشخص باید التماس کنند و در نهایت برای تیم، بودجه بسیار پایین در نظر می گیرند. آن هم در حدی که فقط یک تیم در لیگ برتر باشد و به نوعی با این نوع تیم داری می خواهند فقط دهان مردم را ببندند.

کاپیتان سابق تیم فوتبال نفت آبادان گفت: نمی دانم این چه داستان و شرایطی است که هر سال باید برای تامین بودجه نفت آبادان التماس شود. من به هیچ عنوان به این شرایط و آینده نفت آبادان خوش بین نیستم و با این شرایط تا ۵۰ سال دیگر هم نفت از رده هشتم یا دهم بالاتر نمی رود. فصل قبل هم که مقطعی نفت آبادان به رده های بالایی جدول رسید، به شرایط موجود خوش بین نبودم و می دانستم که چه شرایطی در پایان فصل پیدا می کند.

وی خاطرنشان‌کرد: به هر حال بازیکن پول می خواهد تا انگیزه بگیرد و تمرین و بازی کند تا در نهایت تیمش نتیجه بگیرد. بازیکن هم خانواده و زندگی دارد. ضمن این که با شرایطی که نفت آبادان دارد، هر بازیکنی به این تیم نمی آید و مطمئنا تیم های دیگر را ترجیح می دهند. واقعا نفت شرایط مبهمی دارد و باید هر کسی که می تواند بودجه تامین کند، پای کار بیاید. 

مرداسی بیان کرد: باید دلیل این که سطح بودجه نفت آبادان را این قدر پایین می بندند به صورت شفاف برای مردم آبادان توضیح دهند. اگر بخواهند با توجه به اسم نفت برای آن هزینه کنند این تیم می تواند جزو دو سه تیم بالایی جدول باشد. ضمن این که نفت آبادان یکی از تیم های قدیمی و با بهترین تماشاگر است و من نمی دانم دیگر چه دلیلی برای حمایت از این تیم باید باشد که در آبادان وجود ندارد. 

وی گفت: امیدوارم هر کسی قرار است مسئولیت باشگاه نفت آبادان را برعهده بگیرد، ابتدا شرایط را ارزیابی کند زیرا بعد از این نیز دیگر هیچ عذر و بهانه ای قابل پذیرش نیست. اکنون همه تیم ها در حال جذب بهترین بازیکنان هستند و در آبادان خبری نیست و بعد هم عنوان می شود که شرایطی که تیم دچار آن شده است به این دلیل است که نتوانستیم بازیکن جذب کنیم و چرا باید هر فصل همین حرف ها برای تیم نفت آبادان تکرار شود؟ باز هم تاکید می‌کنم نفت آبادان به هیچ عنوان آینده خوبی ندارد و نمی تواند هیچ مقام خوبی کسب کند زیرا باید اصول کار را رعایت کنیم تا به نتیجه برسیم. 

مرداسی با بیان اینکه به نظرم دیگر با دعا و ثنا و امیدوارم، مشکل نفت آبادان درست و شرایط آن بهتر نمی شود، خاطرنشان کرد: تا پول نباشد نمی توانیم بازیکن خوب بگیریم. حتی اگر استعدادهای خوبی هم در  شهر باشد باز هم یک سری امکانات برای نتیجه گیری لازم است که  در آبادان وجود ندارد. برای من سوال است که چرا نباید پول به آبادان برسد اما تیمی مثل گل گهر سیرجان پیشنهاد مالی ۱۵ تا ۲۰ میلیاردی به بازیکنان می دهد و می تواند بهترین بازیکنان را جذب کند و نتیجه بگیرد. نمی دانم گل گهر بیشتر پول دارد یا نفت آبادان اما گویا متاسفانه تیم آبادان تنها اسم نفت را به یدک می‌کشد. 

وی افزود: واقعا شرایط برای نفت آبادان سخت است و به نظرم مردم باید بخواهند تا تکلیف این تیم مشخص شود. به هر حال اگر نمی خواهند تیم داری کنند خیلی شفاف این موضوع را بگویند و اگر می‌خواهند با این نوع تیم داری فقط دهان مردم را ببندند که بهتر است تیم داری نشود زیرا تنها احساسات مردم تحت تاثیر قرار می گیرد. نمی دانم نمایندگان آبادان، مسجدسلیمان و  کلا خوزستان چه کار می کنند و چرا نباید مشکل تیم های نفتی حل شود؟ چرا باید پیکان و گل گهر بتوانند در لیگ هزینه کنند اما برای نفت آبادان نمی توانند کاری کنند؟ این که به طور مثال گل گهر ۱۰ برابر این ها هم هزینه می کند من را خوشحال می کند زیرا لیگ حرفه ای است و تیم هایی باید حضور داشته باشند که بتوانند هزینه کنند و کیفیت لیگ را بالا ببرند اما من می گویم این شرایط چرا نباید برای تیم نفت آبادان که نام نفت را به یدک می کشد، وجود داشته باشد؟ چرا باید در تهران برای نفت آبادان تصمیم‌گیری کنند و چرا باید اول بودجه در تهران باشد و بعد مسئول تهرانی با منت بخواهد این بودجه خیلی کم را به آبادان بدهد آن هم با تاخیر؟

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی اخبار ورزشی خوزستان تیم فوتبال نفت آبادان استانی شهرستانها برای نفت آبادان تیم داری گل گهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۰۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات عادت اشتباه پا گذاشتن روی داشبورد!

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به عادت قرار دادن پا روی داشبورد گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رضا معمارزاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه برخی عادت دارند هنگام نشستن در خودرو پای خود را روی داشبورد بگذارند، اظهار کرد: قرار دادن پا روی داشبورد می‌تواند در صورت فعال شدن کیسه هوا خودرو (ایربگ)، به شدت و میزان صدمه آن بیفزاید.

وی افزود: کیسه هوا برای سرنشینان خودرو البته در صورتی که درست نشسته باشند، طراحی شده است، در غیراین صورت نه تنها کیسه هوا از فرد یا افراد محافظت نمی‌کند، بلکه منجر به ایجاد صدمات جدی‌تری می‌شود. اگر پاها روی داشبور خودرو باشند و تصادفی رخ دهد، فشار ناشی از باز شدن کیسه هوا موجب می‌شود پاها به سمت بالا یا شیشه جلو پرتاب شوند در نتیجه آسیب جدی یا شاید غیرقابل‌جبرانی وارد شود.

معمارزاده با بیان اینکه پرتاب شدن پاها می‌تواند منجر به ایجاد شکستگی در ناحیه صورت و بینی نیز شود، گفت: اگر شدت تصادف زیاد باشد، کیسه هوا ممکن است با سرعت ۳۲۲ کیلومتر بر ساعت هم باز شود. در چنین شرایطی اگر سرنشینان به طرز صحیحی در خودرو نشسته باشند فشار ناشی از چنین سرعتی آسیب جزیی وارد می‌کند اما کیسه هوا از ایجاد صدمات بزرگ‌تر جلوگیری می‌کند.

وی افزود: باید توجه شود که کیسه هوا در شرایطی غیر از تصادف و بر اثر نقص فنی هم ممکن است باز شود یا احتمال دارد فرد به طور ناگهانی خیلی محکم به داشبورد ضربه بزند و زمینه باز شدن کیسه هوا را فراهم کند، بنابراین همیشه باید احتیاط شود و از قراردادن پاها روی داشبور پرهیز کرد.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: هر چند کمربند ایمنی برای محافظت از جان سرنشینان طراحی شده است اما سرنشین خودرو باید درست بنشیند تا کمربند ایمنی بدون آسیب زدن به اندام‌های حیاتی از او محافظت کند. با قراردادن پاها روی داشبورد، وضعیت نشستن تغییر می‌کند و کمربند ایمنی به درستی روی بدن فرد قرار نمی‌گیرد و دچار آسیب می شود.

معمارزاده گفت: اگر سرنشین خودرو درست روی صندلی ننشیند و خودرو واژگون شود، هیچ چیزی برای محافظت از او وجود نخواهد داشت زیرا در صورت واژگونی خودرو، کیسه هوا وظیفه محافظت از قسمت‌های پایینی بدن را دارد و اگر پاها روی داشبور باشند، کیسه هوا نمی‌تواند کار خود را درست انجام دهد و از زانو یا سینه محافظت کند.

وی افزود: بنابراین تجهیزات ایمنی خودرو زمانی می‌توانند کار خود را درست انجام دهند که درست از آن‌ها استفاده شود.

وی به خطرناک بودن این عادت در موارد غیر تصادفی اشاره کرد و افزود: قرار دادن پا روی داشبورد حتی وقتی که ترمز ناگهانی گرفته می‌شود نیز بسیار خطرناک است، زیرا در این شرایط، فاصله بین پا و داشبورد به سرعت کاهش می‌یابد و پاها قفل می‌شوند و ممکن است فرد از روی صندلی به سمت پایین سُر بخورد.

معمارزاده با اشاره به رواج این عادت خطرناک بین سرنشینان گفت: متاسفانه این عادت خطرناک علاوه بر سرنشین کنار راننده، بین خود رانندگان نیز مشاهده می‌شود که موجب کاهش توجه و تمرکز آنان از مسئولیت‌های رانندگی به ویژه در شرایط اضطراری می‌شود.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دزفول بیان کرد: این کار حتی در سرعت پایین بسیار خطرناک است بنابراین بهترین راه حل این است که همیشه از قرار دادن پاهابر روی داشبورد پرهیز شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خطرات عادت اشتباه پا گذاشتن روی داشبورد!
  • خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!
  • ۸ سانتیمتری که نگذاشت رفیعی، بیرانوند باشد!
  • 8 سانتیمتری که نگذاشت رفیعی، بیرانوند باشد!
  • وقتی هوش مصنوعی از هر چیزی توپ درست کنه! (عکس)
  • کارشناس داوری: بازیکن پرسپولیس قبل از زدن گل اول خطا کرد
  • (ویدئو) نحوه درست کردن برنج پف کرده در خیابان‌های هند
  • آدینه با داستان/ چی از آسمان افتاد؟!
  • بردلی بارکولا: می‌دانستم که آرائوخو مرتکب اشتباه می‌شود
  • نحوه درست کردن لیوان‌های سرامیکی + فیلم