Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@23:51:07 GMT

کاهش ۴۰ درصدی تولید بزرگترین ذخایر نفت و گاز هند

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۷۰۵۵۹

کاهش ۴۰ درصدی تولید بزرگترین ذخایر نفت و گاز هند

به گزارش ایسنا، علاوه بر تولید پایینتر نفت و گاز، راجستان که در شمال غربی هند قرار دارد با کاهش درآمد تولید هیدروکربن در سال ۲۰۲۰ روبرو شد.

منطقه اطراف بارمر پس از نفت و زغال سنگی که در سال ۲۰۰۴ در آنجا کشف شد، بزرگترین منبع نفت و گاز طبیعی برای هند بوده است.

یک مقام هندی به نشریه هندستان تایمز گفت: با وجود رکود ناشی از کووید ۱۹، شرکتهای هندی سرمایه گذاری در تولید جدید در منطقه بارمر را رها نکرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال شرکت دولتی اویل ایندیا در اکتشاف گاز طبیعی و نفت سرمایه گذاری خواهد کرد و بمحض شروع تولید، این ایالت درآمدی با نرخ ۱۲.۵ درصد از نفت و ۱۰ درصد از تولید گاز طبیعی خواهد داشت.

تقاضای هند برای سوخت که پس از آغاز موج کرونا در بهار آسیب دیده بود، رو به بهبود است و تا اواسط اوت با وجود تصویر تیره ای که از تقاضا در سایر نقاط آسیا وجود دارد، ادامه داشت.

احیای مصرف سوخت هند یک نقطه روشن امیدوارکننده در نیمه اول اوت بوده است در حالی که چین، ژاپن و منطقه جنوب شرقی آسیا برای مهار شیوع جدید کووید ۱۹ تلاش می کنند و به وضع قرنطینه و تدابیر اضطراری متوسل شده اند که تقاضا برای فرآورده های نفتی را متاثر خواهد کرد.

بر اساس گزارش اویل پرایس، فروش بنزین هند در دو هفته نخست اوت ۳.۷ درصد در مقایسه با مدت پیش از شیوع کرونا در سال ۲۰۱۹ رشد کرد. فروش دیزل که پرمصرف ترین سوخت در هند است، هشت درصد در مقایسه با سال ۲۰۱۹ کاهش یافت اما همچنان بالاتر از ژوییه سال ۲۰۲۱ بود که میزان مصرف ۱۱ درصد کاهش پیدا کرده بود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: محرم افغانستان اشرف غنی رای اعتماد کابینه پیشنهادی رئیسی طالبان پرویز کردوانی نفت و گاز هند کرونا محرم افغانستان اشرف غنی رای اعتماد کابینه پیشنهادی رئیسی طالبان پرویز کردوانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۰۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا ۸ اردیبهشت، به‌طور میانگین ۱۲.۸ درصد با کاهش بارش روبرو بوده و طی این مدت ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش دریافت کرده این در حالی است که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۲۰۵.۱ میلیمتر بوده است.   به گزارش ایسنا بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۱.۹ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلیمتر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.   از ابتدای ماه جاری منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه  در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلیمتر است. در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبرو بوده‌ایم.   از ابتدای سال جاری تا ۸ اردیبهشت‌ماه به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت(۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبرو هستیم.   جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش‌ استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه سال گذشته) نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، یسیتان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد  ۳۵.۹ درصد است.   بارندگی در سایر استان‌ها  کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه  قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کند چراکه ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.   استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبرو بوده است. در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلیمتر است ولی در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشاندهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.   به گزارش ایسنا شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از ۱ مهرماه شروع می‌شود و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه می یابد. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بحران آب در ۳ استان کشور افت ۱۶ درصدی بارش‌ ها نسبت به میانگین ۵۵ سال اخیر خشکسالی در کمین این استان‌ها

دیگر خبرها

  • کاهش ۲ درصدی حجم مخازن سد‌های لرستان
  • بزرگترین خدمت به عرصه تولید مدیریت مصرف انرژی است
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ |برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • رشد ۲.۴۳ درصدی موالید در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال
  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران