Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی ایجاد پایگاه های واکسیناسیون در شهرک های صنعتی را اقدامی موثر در جهت حفظ سلامت نیروهای کار و جلوگیری از تلفات نیروهای انسانی دانست و از کارخانه ها و شرکت‌های بزرگ تولیدی و صنعتی خواست تا با در اختیار داشتن انبارها و سوله های خود پایگاههای تزریق واکسن به کارگرانشان را با هماهنگی وزارت بهداشت ایجاد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتح اله بیات در گفت و گو با ایسنا، در باره ایجاد پایگاه های تجمیعی واکسیناسیون کارگران در شهرکهای صنعتی اظهار کرد:این طرح، اقدام بسیار خوب و مطلوبی است و باید  از کسانی که به دنبال اجرای چنین حرکتهای جهادی هستند و کار واکسیناسیون را با هدف صیانت و حفاظت از سلامت نیروهای کار در دستور کار قرار داده اند تشکر کرد.
وی افزود: یکی از بهترین برنامه هایی که می‌تواند  به واکسیناسیون هر چه سریعتر کارگران در شرایط موجود کمک کند، شهرک‌های صنعتی هستند و امیدواریم با مدیریت و نظارت دقیقتر وزارت بهداشت این طرح در تمام شهرک‌های صنعتی کشور عملیاتی و پایگاه‌های واکسیناسیون به جهت ایمنی و سلامت نیروی کار راه اندازی شود تا تلفات جانی در بخش کارگری به حداقل برسد و کارگری نداشته باشیم که واکسن نزده باشد.
بیات تصریح کرد: با توجه به آنکه کارگران جزو اقشاری بودند که در دوران کرونا مثل کادردرمان سنگر خود را ترک نکردند و در حالی که بسیاری از گروهها تعطیل یا دور کار بودند همچنان به فعالیت خود ادامه دادند شایسته نیست که در شرایط کرونا مورد آسیب قرار بگیرند، بی تردید در برخی صنوف و بخشها تلفاتی هم وجود داشته و ممکن است عده ای جان خود را ازدست داده باشند ولی آمار دقیقی از آن در دست نیست با این وجود تأکید داریم که واکسیناسیون کارگران سریعتر انجام شود.
این مقام مسئول کارگری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اکثر کارفرماها برای واکسیناسیون کارگران اعلام آمادگی کردند و تمایل دارند که این کار اتفاق بیفتد از این رو معتقدم کارخانه ها و شرکت های بزرگ که تعداد نیروی کار در آنها زیاد است می توانند این طرح را در درون خود اجرا کنند. از زیرساخت‌ها، انبارها، سالنها و سوله هایی که در اختیار دارند به این منظور استفاده و با هماهنگی و تایید وزارت بهداشت و اطلاع رسانی مناسب، کار واکسیناسیون نیروهای کار خود را عملیاتی کنند و منتظر اعلام زمان ثبت نام نباشند.
بیات ابراز امیدواری کرد: با ایجاد پایگاه های واکسیناسیون در شهرکهای صنعتی همه استانها و همچنین کارخانه ها و شرکتهای بزرگ تولیدی و صنعتی، تمام کارگران و نیروهای کار واکسینه شوند و تلفات انسانی و افزایش آمار فوتی های کرونا و مرگ و میرها در کشور را شاهد نباشیم.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واکسیناسیون وزارت بهداشت کروناویروس شهرک های صنعتی کارگران واکسن کرونا کارفرمایان صنوف خدماتی کادر درمانی اشتغال کارخانه های صنعتی ایجاد پایگاه نیروهای کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۱۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگر ماهر هم امنیت شغلی ندارد

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و و پیمانی با تأکید بر ضرورت داشتن امنیت شغلی گفت:با کارگر ماهر و تحصیلکرده ما بخاطر فقدان امنیت شغلی مانند کارگر ساده و بدون تحصیل پس از بیست سال برخورد می‌شود و شان جامعه کارگری با نبود امنیت شغلی زیرسوال است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، یکی از مشکلات فعلی بازار کار عدم امنیت شغلی و عدم سامان دهی قراردادهای کار در بازار کار است. مسئله ای که تقریباٌ‌ بخش زیادی از کارگران را درگیر کرده است.

 به روایت آمار در حال حاضر حدود 96 درصد قراردادهای کار به صورت موقت هستند و مشکلات مانند عدم بیمه, عدم دریافت دستمزد قانونی دارند. کارگاه های کمتر از 10نفر نیز از این مشکلات به شکل دیگری رنج می برند,چرا که بخشی از موارد قانون کار مشمول آنها نمی شود.

طبق آمار ارائه شده  بیش از 96 درصد قراردادهای کار موقت است. حتی در قالب کارهای با ماهیت مستمر، به دلیل عدم اجرای قانون در بخش تفکیک کارهای دائم و موقت با قراردادهای کوتاه مدت مشغول به کار هستند و امنیت شغلی به عنوان یکی از اساسی‌ترین مولفه‌های رضایتمندی کارگران و تاکید شده توسط سازمان بین‌المللی کار، قانون کار جمهوری اسلامی ایران و سند ملی کار شایسته، در ارتباط با اقشار کارگری مغفول مانده و بیشترین آسیب از این بخش متوجه نیروی کار است.

بر مبنای قوانین حوزه کار، یکی از شرایطی که می‌تواند مانع از انعقاد قرارداد موقت کار شود، اجرای ماده 7قانون کار است. در تبصره2 ماده7 قانون کار از سال 1369 دولت مکلف شده است که ماهیت مشاغل مستمر و غیر مستمر را مشخص کند.

مقام معظم رهبری در تبیین وظایف قوا و دستگاه‌ها در قبال جامعه کارگران، تضمین امنیت شغلی را از مهمترین مسائل دانستند و افزودند: کارگری که با قناعت و نجابت مشغول کار است باید به آینده شغلی خود اطمینان داشته باشد.

فتح الله بیات ، رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و و پیمانی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات ما بحث عدم اجرای امنیت شغلی است گفت: بر اساس پیگیری اتحادیه  بحث مطالبه اجرای ماده هفتم قانون کار و امنیت شغلی بوده است. از سال‌های دور در ما در مجلس و حتی در صحن علنی مجلس موضوع امنیت شغلی کارگران را مطرح کردیم که رای نیاورد.

وی تاکید کرد: اساس و پایه کار تشکیلاتی ما کارگران در حوزه تشکلی و روابط کار وابسته به امنیت شغلی است. بیش از96 درصد کارگران ما فاقد قرارداد دائمی و دارای قرارداد یکساله یا کمتر است. وقتی نماینده کارگری نیروی دائمی نباشد، جسارت لازم برای ایستادن مقابل کارفرما را نداشته و نخواهد داشت. 

بیات افزود: در بهمن 98 آقای ربیعی وزیر وقت کار بحث سقف قرارداد موقت برای 4سال را مطرح کرد که این سقف از بهمن سال 1402 با این رای هیات وزیران باید رعایت شود. با استناد به این رای باید ادارات کار حکم به بازگشت به کار کارگران اخراجی بدهند، اما این کافی نیست. 

این فعال کارگری تصریح کرد: کارگر ماهر و تحصیلکرده ما بخاطر فقدان امنیت شغلی مانند کارگر ساده و بدون تحصیل پس از بیست سال برخورد می‌شود و شان جامعه کارگری ما بخاطر فقدان امنیت شغلی کاملا زیر سوال است. 

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی با اشاره به دادنامه 179 دیوان عدالت گفت: بیش از30 سال از تصویب قانون کار و دادنامه 179دیوان عدالت می گذرد، ولی می بینیم که کارگران قرارداد دائم ندارند و در کارهای با ماهیت مستمر قرارداد موقت بسته می شود.

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی  با بیان اینکه باید نقدینگی ها و سرمایه ها به سمت تولید هدایت شوند، اظهار کرد: بانک‌ها باید بخش تولید را در اولویت پرداخت تسهیلات و سرمایه‌گذاری خود قرار بدهند، زیرا پایه و اساس اقتصاد و رشد اقتصادی هر کشور تولید آن است و اگر حرکت سرمایه‌ها به سمت تولید باشد، موجب شکوفایی و بهره‌وری اقتصادی می شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری استان
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • فصلنامه ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم اسکوپوس شد
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • کارگر ماهر هم امنیت شغلی ندارد
  • واکنش عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: تورم ۱۲۶ درصد بالا رفت، حقوق ۱۱۹ درصد
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید
  • عملکرد بخش تعاون در کاشان موفقیت‌آمیز نبوده است
  • میان افزایش حقوق کارگران و قیمت کالاها، توازن برقرار شود