Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها، خداداد ابراهیمی*: از امروز ۳۰ مرداد فرآیند قانونی اخذ رأی اعتماد وزیران دولت جدید با دفاع رئیس‌جمهور از وزرای پیشنهادی آغاز شد. رئیس جمهور، دکتر محمدمهدی اسماعیلی را به عنوان گزینه پیشنهادی دولت سیزدهم، برای تصدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به مجلس معرفی کرده است.

وی امروز در بخشی از سخنان خود در دفاع از دکتر اسماعیلی گفت: «از مجموع بررسی‌ها کسی که دارای دانش در این امر بود، آقای دکتر اسماعیلی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای صفارهرندی گفتند آقای اسماعیلی گزینه خوبی برای وزارت فرهنگ و ارشاد است. اهالی فرهنگ و هنر بدانند آزادی را ما به شما ندادیم. آزادی را شما به ما دادید».

اسماعیلی در یک برنامه ۸۳ صفحه‌ای، با واکاوی وضع موجود در حوزه‌هایی همچون هنرهای نمایشی، موسیقی، سینما، کتاب، مطبوعات و فرهنگ عمومی راهبردها و راهکارهایی برای ارتقای سطح حوزه فرهنگ کشور طراحی کرده است.

وی با حضور در کمیسیون فرهنگی مجلس، ضمن ارائه بخشی از برنامه‌هایش، به سوالات اعضای این کمیسیون پاسخ داده است آنگونه که آقا تهرانی رئیس این کمسیون گفته است؛ «در جلسه با آقای اسماعیلی، وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی، ابتدا ایشان برنامه و کارنامه خود را ارائه دادند و بعد نمایندگان سوالات خود را از ایشان مطرح کردند وی نیز به خوبی پاسخ دادند و صحبت‌های ایشان قانع کننده بود و چنین به نظر رسید که مسلط بر کار هستند».

با نگاهی به برنامه‌های راهبردی محمدمهدی اسماعیلی، چنین به نظر می‌رسد که وی با طرح و برنامه‌ای جامع به مدد ایده‌های نوین، قصد دارد در راستای توسعه فرهنگی کشور و نیز هموار کردن راه پرفراز و نشیب حوزه فرهنگ، عزمش را جزم کند. چنانچه اسماعیلی رأی اعتماد مجلس را کسب کند، چهاردهمین وزیری خواهد بود که بر صندلی «فرهنگ بهارستان»، تکیه خواهد زد.

از آنجا که شغل و اقتصاد خانواده‌های هزاران فعال مطبوعاتی، نویسندگان، دبیران سرویس‌ها، سردبیران، خبرنگاران، عکاسان، چاپخانه داران، صنف کاغذ و لوازم چاپ و نشر، دکه‌های مطبوعاتی، اپراتورهای توزیع و … مستقیم و غیرمستقیم با ادامه حیات مطبوعات ارتباط مستقیم دارد، چنانچه وزیر پیشنهادی، برای احیای اقتصاد مطبوعات ایران و نیز پیگیری مطالبات آنان برنامه‌ای متفاوت از وزرای پیشین نداشته باشد، امیدهای اصحاب مطبوعات به یأس بدل گشته و در آینده نه چندان دور، نه تنها شاهد شکست و تعطیلی مطبوعات محلی بلکه شاهد اغمای تدریجی مطبوعات شاخص کشوری خواهیم بود و به تبع آن موجی از بیکاری بر خیل انبوه بیکاران کشور افزوده خواهد شد، لذا وزیر جدید باید با اهتمام مضاعف، هم چراغ نیم سوز مطبوعات محلی را مسئولانه روشن نگه دارد و هم مطبوعات کثیرالانتشار کشور را به گرانیگاه فرهنگی جمهوری اسلامی باز تعریف کند.

نظر به اینکه مطبوعات و رسانه‌های استانی نسبت به برنامه‌ها و راهبردهای وزیر پیشنهادی امیدوار هستند، لذا پیشنهاد می‌شود که اسماعیلی برای ترمیم و اعتلای حوزه رسانه چند نکته اساسی را مطمح نظر قرار بدهد.

نخست اینکه به طور کلی به حوزه رسانه نگاهی فرامرزی و عدالت‌محور داشته باشد. به عنوان مثال سال‌ها است وزیران پیشین نسبت به مطبوعات و رسانه‌های محلی نگاهی مدون داشته و آن‌ها را شهروندان درجه دوم رسانه‌های کشور تلقی کرده‌اند. اسماعیلی باید برای استیفای حقوق مغفول مطبوعات محلی، ضمن بازتعریف وضعیت کیفی و کمی آنان، بودجه یارانه رسانه‌های محلی را از یارانه‌های مطبوعات و رسانه‌های کشوری منفک و مستقل کند.

دوم اینکه در گذشته پُست‌های معاونت مطبوعاتی و مدیرکلی مطبوعات داخلی اغلب در تصاحب احزاب سیاسی و افرادی نامحرم به حوزه رسانه بوده و برنامه‌ها و راهبردهای این حوزه را منطبق با خواسته‌ها و منافع جناح سیاسی خود و نزدیک به دولت سیاستگذاری کرده‌اند، تا آنجا که رسانه‌های استانی و مطبوعات مستقل در هیچ‌کدام از کارگروه‌های مطبوعات داخلی هیچ نماینده‌ای نداشته‌اند.

انتظار می‌رود وزیر پیشنهادی فردی از خانواده بزرگ رسانه و البته فراجناحی را به عنوان معاون مطبوعاتی انتخاب کند. فردی از جامعه رسانه‌های غیردولتی که مورد وثوق و مقبول عموم رسانه‌های کشور باشد.

*رئیس اسبق خانه مطبوعات ایران

کد خبر 5285728

منبع: مهر

کلیدواژه: مطبوعات ایران محمد مهدی اسماعیلی محرم 1400 ویروس کرونا ماه محرم عاشورا مراسم عزاداری عکس استانها واکسن کرونا تاسوعا و عاشورا شیوع کرونا محدودیت های کرونایی آمار کرونا بوشهر رسانه هیئت نماز ظهر عاشورا وزیر پیشنهادی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۱۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسماعیلی: خلیج فارس از استوانه‌های هویتی جمهوری اسلامی است+ فیلم

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جشنواره فرهنگی هنری روز ملی خلیج فارس دقایقی پیش با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ، هنرمندانی چون داریوش ارجمند، هادی ارزم، هوشنگ جاویدی و... در محل برج آزادی تهران آغاز شد.

امیر شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، سید محمود اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ، محمود سالاری معاون امور هنری وزارت فرهنگ، شبیر فیروزیان سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ، سید مجید پوراحمد مدیر عامل صندوق هنر، محمد خراسانی زاده مدیرکل دفتر هنر‌های تجسمی و جمعی از هنرمندان در این مراسم شرکت دارند.

آغازگر این برنامه اجرای قطعه «ای ایران» توسط ارکستر نظامی بود.

خلیج فارس از استوانه های هویتی جمهوری اسلامی است

محمدمهدی اسماعیلی در این مراسم در سخنانی گفت: روز دهم اردیبهشت روز اخراج غربی های استعمارگر از پهنه خلیج فارس است. خلیج فارس بخشی از هویت و فرهنگ ما است و ما به این خطه  تنها نگاه جغرافیایی نداریم.

وی در ادامه افزود:‌ خلیج فارس از استوانه های هویتی جمهوری اسلامی است. در سفر به یکی از کشورها در بازدید از موزه‌های آن کشور هر آنچه توضیح می‌دادند جز تاریخ ما نبود. ایران فرهنگی ما اساسا نمی‌تواند در مرزهای جغرافیایی محسور باشد.

اسماعیلی اظهار داشت:‌ما به خلیج فارس افتخار می‌کنیم و آن را از حوزه های مهم تمدنی خود می‌دانیم.خلیج فارس را بستر اتفاقات غرور آفرین می‌دانیم و خداوند را برای این داشته ها شاکریم.خلیج فارس تا ابد خلیج فارس است و بخشی جداناپذیر از تاریخ فرهنگ کشورمان خواهد درخشید.

به گزارش آنا، ۱۰ اردیبهشت مصادف با سالروز اخراج پرتغالی‌ها از تنگه هرمز و خلیج فارس به عنوان روز ملی خلیج فارس نام گذاری شده است.

  دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • ‌بری: طرح پیشنهادی فرانسه را دریافت نکرده‌ایم/ نبرد ما تا توقف جنگ در غزه ادامه می‌یابد
  • بلینکن: پیشنهادی «سخاوتمندانه» به حماس داده شده است
  • خلیج فارس تا ابدخلیج فارس خواهد بود/یکی ازمهم‌ترین حوزه‌های تمدنی
  • اسماعیلی: خلیج فارس از استوانه‌های هویتی جمهوری اسلامی است+ فیلم
  • رادیو یعنی گرما صمیمیت و درک هستی
  • اجرای 30 برنامه ملی، منطقه ای و محلی هفته ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم