Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی عصر امروز (شنبه) در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، گفت: برای بازگشایی مدارس ضروری است ضمن برنامه ریزی برای تداوم آموزشهای مجازی، وزارت آموزش و پرورش با همکاری وزارت بهداشت و درمان پروتکل‌های بهداشتی لازم برای آموزشهای حضوری را نیز تدوین کنند تا در صورت تمهید مقدمات لازم، به صورت تدریجی امکان آموزشهای حضوری نیز فراهم گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛ دکتر رییسی تاکید کرد: برای آغاز آموزش حضوری دانش آموزان لازم است واکسیناسیون کلیه مرتبطان نظام آموزشی در مدارس اعم از معلمان، مدیران، رانندگان سرویسهای مدارس و والدین دانش آموزان نیز به سرعت واکسینه شوند و امکان واکسیناسیون دانش آموزان نیز توسط وزارت بهداشت بررسی گردد.

آیت الله رئیسی درخصوص بازگشایی مدارس تصریح کرد: باید با زدن واکسن به معلمان،‌ دانش آموزان و حتی والدین آنان، زمینه را برای بازگشایی مدارس آماده کرد و در این راستا باید آموزش و پرورش زیر ساخت های لازم را فراهم سازد و با همکاری وزارت بهداشت و درمان، اصول بهداشتی مربوط به بازگشایی مدارس را تدوین کند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود، با قدردانی از عموم مردم، اصناف، هیأت‌های عزاداری و نیروی انتظامی در اجرای تصمیم اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا، اظهار داشت: موفقیت تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا از دفعات قبلی بیشتر بوده است و موفقیت ۷۰ تا ۸۰ درصدی این طرح براساس گزارش ناجا و وزارت راه و شهرسازی در جلوگیری و ممنوعیت از ترددها قابل توجه است و نشان می‌دهد که بنای مردم بر همکاری جدی در رعایت پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی است و این محدودیتها در حوزه تردد و برخی از مشاغل تا۵ شهریور ادامه خواهد داشت.

رئیس جمهور تاکید کرد: سامانه شاد، امکان بسیار خوبی است که باید همچنان در کنار آموزش حضوری دانش آموزان وجود داشته باشد و آموزش حضوری در کنار آموزش مجازی مکمل یکدیگر هستند.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به طرح وزارت بهداشت و درمان نسبت به اعمال محدودیت تجمع در برخی از مراکز غیر از بازار و پاساژها، اظهار داشت: در اعمال این محدودیت‌ها باید مراقبت کرد که کسب و کار مردم دچار مشکل نشود.

دکتر رئیسی با اشاره به گزارش استاندار فارس درخصوص موانع موجود در واردات واکسن، تأکید کرد: واردات واکسن نباید با تأخیر مواجه شود و باید از هر امکانی برای واردات واکسن استفاده کرد و امکان واردات واکسن توسط بخش خصوصی در چارچوب استانداردهای وزارت بهداشت از این جمله است که باید تسهیل شود.

رئیس جمهور ضرورت واکسیناسیون زندانیان را مورد تأکید قرار داد و گفت: برای بخشی از زندانیانی که واکسن نزدند باید زودتر اقدام شود تا روند واکسیناسیون شتاب بگیرد، ضمن اینکه دادستان کل کشور نیز پیگیری کنند تا زندانی‌ها هر میزان که امکان دارد، بتوانند از مرخصی استفاده کنند.

آیت‌الله رئیسی با تأکید بر اهمیت قرنطینه در مرزها بخصوص مرزهای شرقی کشور، اظهار داشت: استانداران مرزی، اقدامات لازم در این زمینه را با فوریت انجام دهند تا مدیریت بهتر و برتری در کنترل مرزها ایجاد شود.

دکتر رئیسی با قدردانی از تلاش همه استان‌ها، بویژه دانشگاه‌های علوم پزشکی و بخش کادر درمان، اظهار داشت: امیدوارم اقدامات متفاوتی در تولید و واردات واکسن و همچنین تسریع در واکسینه کردن انجام بگیرد تا زندگی مردم به روال عادی باز گردد.

آیت‌الله رئیسی با تأکید بر اینکه هیچگونه تأخیری در مسیر واردات واکسن معتبر مورد قبول نیست، افزود: مشکلات احتمالی که منجر به کند شدن واردات واکسن شده باید بررسی و در صورت وجود مشکل به سرعت برطرف شود.

رئیس جمهور با اشاره به اعلام آمادگی وزارت راه، تاکید کرد: واردات واکسن باید بدون محدودیت ترابری به صورت مستمر صورت گیرد.

در این جلسه با موافقت ستاد ملی مقابله با کرونا بدلیل تعطیلات اخیر، مهلت تسلیم اظهار نامه مالیاتی یک هفته تمدید شد‌.

پیش از این روز یکشنبه ۳۱ مردادماه، آخرین مهلت برای تسلیم اظهارنامه مالیاتی تعیین شده بود. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: واکسیناسیون والدین دانش آموزان وزارت بهداشت آموزش و پرورش عزاداری نیروی انتظامی وزارت راه و شهرسازی آموزش مجازی وزارت بهداشت و درمان کسب و کار واردات بخش خصوصی علوم پزشکی مشکلات تعطیلات ستاد ملی آیت الله رئیسی ستاد ملی کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا بازگشایی مدارس آیت الله رئیسی آموزش و پرورش واردات واکسن وزارت بهداشت آموزش حضوری دانش آموزان رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۴۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ستادهای ثبت‌نام برای محدوده‌بندی جغرافیایی مدارس با خانواده‌ها همراهی خواهند کرد، گفت: مهر امسال چالش کمبود معلم نداریم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی فرهادی امروز در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به اینکه 980 هزار نفر از کارکنان آموزش و پرورش رتبه‌بندی شدند، اظهار کرد: 92 درصد کارکنان در بخش آموزش فعال هستند.

وی افزود: معلمان نمونه هر سال در هفته معلم انتخاب می‌شوند و امسال تلاش شد نحوه شناسایی اینگونه نباشد که معلم خود را برای نمونه بودن کاندیدا کند بلکه آموزش و پرورش از طریق نظرخواهی از سایر معلمان، دانش‌آموزان و والدین، معلمان نمونه را شناسایی کرد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: 93 هزار معلم در سطح مدارس به عنوان نمونه شناسایی شدند، 2317 معلم نمونه در سطح مناطق معرفی شدند و 159 نفر در دوره‌های تحصیلی مختلف در گروه معلم و 160 نفر در گروه کیفیت‌بخشی به عنوان نمونه در بخش استانی معرفی شدند. در بخش کشوری 20 نفر به عنوان معلم نمونه شناسایی شدند که 15 نفر معلم و 5 نفر در گروه‌های کیفیت‌بخشی یعنی مشاور، مربی تربیت بدنی و امور تربیتی هستند.

فرهادی بیان کرد: معلمان نمونه روز دوشنبه با رئیس جمهور دیدار دارند همچنین با رهبر انقلاب دیدار خواهند داشت.

وی ادامه داد: با شناسایی معلمان نمونه به دنبال تقویت خلاقیت هستیم همچنین آنها را به عنوان افراد برتر در عرصه تعلیم و تربیت معرفی می‌کنیم و برای نخستین بار این افراد در کانون‌های ارزیابی در معرض بررسی قرار گرفتند.

رشد 35 درصدی ساخت مدرسه

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در سال 1402، در ساخت مدارس 35 درصد رشد داشتیم، 6768 مدرسه ساختیم، گفت: به طور میانگین هر 8 روز یک مدرسه ساخته شد و 192 هنرستان ساخته شد همچنین مشارکت خیران در بحث مدرسه‌سازی 300 درصد افزایش داشت و 11هزار  میلیارد تومان مشارکت مالی داشتند.

فرهادی ادامه داد: بعد از 10 سال وقفه در توزیع شیر مدارس شاهد توزیع شیر رایگان بودیم و 200 نوبت شیر رایگان برای 8 میلیون دانش‌آموز دوره ابتدایی توزیع شد.

185 هزار استخدام در 2 سال

وی با اشاره به اینکه در سال تحصیلی فعلی و سال گذشته، 185 هزار ردیف استخدامی در قالب دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان و رجایی و آزمون استخدامی ماده 28 صادر شد، افزود: مهر امسال 32 هزار دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان و رجایی تحصیل خواهند کرد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: 6 هزار سند مالکیت برای مدارس و املاک آموزش و پرورش دریافت کردیم که بیشترین سند مربوط به استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و کردستان است.

فرهادی افزود: مهر امسال چالش کمبود معلم را که به واسطه جذب نامناسب از سال 92 تا 97 رخ داده بود را نخواهیم داشت و به جای کمبود معلم باید به فکر تامین کیفیت در مدارس باشیم.

وی درباره تراکم دانش‌آموزان در کلاس‌های درس دوره ابتدایی گفت: 47 درصد مدارس ابتدایی تراکم کمتر از 26 نفر دارند،  38 درصد مدارس از 26 تا 35 نفر دانش‌آموز دارند و کمتر از 2 درصد در مرز تراکم 40 نفر و بالاتر هستند‌.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره ایجاد سازمان رفاهی و اقتصادی فرهنگیان گفت: آیین‌نامه آن در دولت تصویب شد و اکنون در حال بررسی است و به دنبال ایجاد رفاه در معیشت معلمان هستیم و به محض تصویب جزئیات آن اعلام خواهد شد.

فرهادی درباره بررسی سلامت روان معلمان تازه استخدام شده، بیان کرد: در حال حاضر تنبیه بدنی دانش‌آموزان بسیار اندک است، در پذیرش معلمان جدید به صورت کانون‌های ارزیابی، معلمان را بررسی کردیم و مهارت گفتاری، رفتاری، روحیات مورد نیازبرای معلمی، شخصیت و... بررسی می‌شود تا  با شخصیت آرام و صبور وارد آموزش و پرورش شوند.

همراهی ستادهای ثبت‌نام در بحث محدوده‌بندی مدارس

وی درباره ثبت‌نام دانش‌آموزان عنوان کرد: مدارس به جز آنهایی که برایشان مشخص است مانند سمپاد یا نمونه دولتی، اجازه برگزاری آزمون ندارند، سال گذشته ثبت‌نام الکترونیکی داشتیم که بسیاری از خانواده‌ها اینگونه اقدام کردند در بحث محدوده بندی جغرافیایی مدارس هم تلاش شده است تا حداکثر همکاری با خانواده‌ها انجام شود و قرار شد در برخی نقاط که محدوده به حدی است که خانواده‌ها در شعاع مدرسه قرار می‌‌گیرند، همراهی لازم انجام شود.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه به دنبال تقویت مدارس دولتی هستیم تا ثبت‌نام در مدارس غیردولتی به دلیل ترس از نبود کیفیت در مدارس دولتی نباشد، افزود: در تلاش هستیم تا مدارس دولتی را تقویت و در مدارس غیردولتی، نظارت را افزایش دهیم.

فرهادی درباره اینکه آیا انتخاب معلمان نمونه از مدارس غیردولتی هم انجام می‌شود، گفت: انتخاب معلمان نمونه فقط از مدارس دولتی است چون ما نماینده دولت هستیم همچنان انتظار داریم مدارس دولتی در رقابت با مدارس غیردولتی با کیفیت بتوانند اولیا را اقناع کنند که در این مدارس ثبت‌نام کنند.

وی با اشاره به اینکه رتبه‌بندی برای تمام معلمانی که مدارک خود را بارگذاری کردند، انجام شد، بیان کرد: رتبه‌بندی برای دولت بار مالی جدی دارد و نشان می‌دهد دولت به معیشت معلمان توجه دارد و معتقدیم با تقویت معیشت به طور مستقیم کیفیت آموزش و پرورش را خواهیم داشت.

تامین مسکن فرهنگیان

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره تامین مسکن فرهنگیان عنوان کرد: چند مسیر جود داشت از جمله ثبت‌نام در نهضت ملی مسکن که با نهادهای مربوطه صحبت کردیم تا معلمان در اولویت باشند همچنین در تمام استان‌ها معمان فاقد مسکن را شناسایی کردیم که بیش از 100 هزارنفر هستند همچنین در تفاهم‌نامه با وزارت راه و شهرسازی در 18 استان برای ساخت 50 تا 80 هزار واحد مسکونی اقدامات لازم  انجام شده است و آموزش و پرورش زمین‌های مازاد خود را برای این کار اختصاص داده است در استان‌هایی که ظرفیت نداشتیم، وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد که معلمان را برای تامین مسکن در اولویت قرار می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • توجه به معلمان در اولویت امور قرار گیرد
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد