Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ حسین زارع کمالی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این افراد داوطلبانه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی (ره) و برخی نهادهای دیگر و خیران، وظایف محوله را در ارتباط با امور فرهنگی، کمک‌های مومنانه و واکسیناسیون گروه های هدف همکاری دارند.

وی ادامه داد: تهیه و توزیع بسته‌های فرهنگی، بهداشتی و معیشتی در یزد و تمامی مناطق با همراهی هیات امنای مساجد و اقشار مختلف به خصوص خیران جزو برنامه‌های محوری است که از سوی بسیجیان تاکنون اجرا و با قوت تمام تا مهار کامل کرونا ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول به راه‌اندازی تیم‌های موتوری و خودرویی در قرارگاه‌های شهید سلیمانی در محله های مختلف استان در ۱۱ شهرستان خبر داد و یادآور شد: اعضای این تیم‌ها به خانواده‌های درگیر با کرونا که نیاز به خرید و تامین دارو دارند  خدمت‌رسانی لازم را با دقت به موقع انجام می‌دهند.

به گفته زارع کمالی، اعضای این تیم‌های داوطلبانه طبق مقررات با همکاری و هماهنگی سایر بخش‌ها به بیمارانی که فرزند، همسر یا خانواده‌ای برای رسیدگی به آنها ندارند کمک می‌کنند و مایحتاج روزانه و اولیه زندگی و داروهای آنها را تا پایان دوره قرنطینه خانگی تهیه  و در اختیار آنها قرار می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه هدف اصلی طرح شهید سلیمانی به عنوان یک برنامه محوری طرح محله‌ محور و مسجدمحور است، گفت: این طرح در سه محور معیشت، سلامت و معنویت به ارایه خدمت به مردم می پردازد و همکاری خیران در اجرای طرح از جمله نیازهای اصلی است.

از ۲۱ مردادماه جاری مرحله پنجم طرح شهید قاسم سلیمانی با حضور ۱۵ هزار نفر از بسیجیان عضو پایگاه های مقاومت با هدف کمک به کارکنان شبکه بهداشت و درمان در راستای پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا در ۸۲۰ باب مسجد فعال استان آغاز شد.

تاکنون ۳۲۰ هزار نفر از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۱۱ شهرستان استان یزد در اقشار مختلف بسیج سازماندهی شده اند.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان جهانی بهداشت در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌ گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

این ویروس با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود و تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علایم  بیماری کووید ۱۹ است  و بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.

برچسب‌ها ویروس کرونا کووید-19 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قاسم سلیمانی بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ویروس کرونا کووید 19 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قاسم سلیمانی بهداشت و سلامت هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۵۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود

مژگان مینوسپهر رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت:با استفاده وسیع تراز واکسن‌های موجود، می‌توان سالیانه از دومیلیون مرگ دیگرجلوگیری کرد.

وی اظهار داشت: برنامه توسعه ایمن سازی کودکان از اولین و موفق‌ترین برنامه‌های ادغام شده در نظام ارائه خدمات بهداشتی درمانی کشور از سال ۱۳۶۳بوده است.

مینوسپهر خاطر نشان کرد: فراهم آوری امکانات و تجهیزات لازم برای توزیع و نگهداری واکسن، تامین به موقع واکسن و بکارگیری نیرو‌های آموزش دیده در رده‌های مختلف سبب شد که پوشش واکسیناسیون کودکان زیر یکسال از ۳۷ درصد در سال آغاز برنامه به سرعت به بالای ۹۰ درصد در سال ۱۳۶۸ برسد و طی ۱۵ سال گذشته همواره بالای ۹۵ درصد بوده است.

مینو سپهر ادامه داد: از جمله دستاورد‌های تلاش ۵۰ ساله در زمینه واکسیناسیون می‌توان به حذف کزاز نوزادی، کنترل بیماری‌های دیفتری و سیاه سرفه، کاهش چشمگیر موارد شدید بیماری سل در دوره کودکی، حذف سرخک و سندروم سرخجه مادرزادی و عاری شدن کشور از فلج اطفال اشاره کرد.

وی افزود: سالهاست که کشور عاری از فلج اطفال است، سرخک، سرخجه وکزازنوزادی حذف شده اند. بیماری‌های دیفتری، سیاه سرفه و اوریون کنترل شده اند و میزان شیوع حاملان مزمن هپاتیت B به کمتراز یک درصد کاهش یافته است.

مینوسپهر تصریح کرد: به خاطر داشته باشیم جمعیت اتباع، تردد غیر مجاز آنها و باور‌های غلط نسبت به واکسیناسیون و اینکه می‌توانیم با روش‌های مختلف مانند طب سنتی جایگزین مناسب برای واکسیناسیون پیدا کنیم از جمله تهدید‌های این برنامه می‌باشد و امکان بازگشت بیماری‌هایی مانند سرخک، دیفتری، سیاه سرفه و سایر بیماری‌هایی که در این چند دهه کنترل شده است وجود دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • مهم‌ترین قدمی که می‌توان برای سلامتی کبد برداشت
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • لزوم عزم همگانی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب و غذا
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور