Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، سید علی جعفری رئیس بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر مشهد بدون اشاره به آمار کودکان بستری شده در بیمارستان اکبر گفت: افزایش جمعیت کودکان کرونایی و یا دارای علائم ویروس کرونا در موج پنجم کرونا در بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر مشهد نشان می‌دهد که طغیان سویه دلتا ویروس در مقایسه با موارد پیشین طغیان ویروس کرونا افزایش قابل توجهی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: موارد شدید ابتلا به ویروس کرونا در پیک‌های پیشین تنها مربوط به کودکان مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای بود، اما در پنجمین موج طغیان کرونا کودکان بدون هیچ بیماری زمینه‌ای نیز به شکلی شدید کرونایی شده‌اند، یک بخش دیگر از بیمارستان کودکان اکبر مشهد بخاطر افزایش تعداد کودکان بیمار کرونایی به مجموع بخش‌های بستری بیماران کرونایی افزوده شد.

بیشتر بخوانید

ابتلای کودکان به کرونا در موج پنجم بیشتر شده است

رئیس بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر مشهد ادامه داد: کودکان مبتلا به ویروس کرونا می‌توانند منبع و منشاء انتشار بیماری به دیگران باشند بنابراین والدین آن‌ها می‌بایست در وضعیت فعلی توجه و مراقبت بیشتری از فرزندان خود داشته باشند.

جعفری بیان کرد: بیشتر کودکان اخیرا مبتلا به کرونا به دنبال حضور در جمع‌های خانوادگی و دورهمی‌ها به این ویروس آلوده شده‌اند، بسیاری از والدین با تصور اینکه در دورهمی‌های خانوادگی در برابر بیماری کرونا امنیت دارند مراقبتی از فرزندان خود نمی‌کنند.

او تصریح کرد: استفاده از ماسک بهداشتی صورت، رعایت دستورالعمل های بهداشتی پیشگیرانه، حفظ فاصله فیزیک در اجتماع و اجتناب جدی از حضور در هرگونه دورهمی از موثرترین راهکار‌ها برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا است.

انتهای پیام//ص.ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا دستورالعمل های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان اکبر مشهد کودکان اکبر مشهد ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۶۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • نماینده همدان در مجلس خبرگان رهبری به علت عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد
  • حس خوب حمایت
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • حال خوب پدر و مادرها با اقدام خوب وزارت بهداشت
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور