Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار شهرستان قوچان با تأکید بر لازم‌الاجرا دانستن مصوبات ستاد مقابله با کرونا گفت: مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان به‌ جای اینکه ببینند چه نیازی داریم، در مقابل مصوبات ستاد کرونا مقابله کرد که با ورود دادستانی و نیروی انتظامی اقلام مورد نیاز شبکه بهداشت و درمان از این واحد تأمین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امین رضا مرآتی عصر دیروز، ۳۰ مرداد، در جلسه ستاد مدیریت کرونا در قوچان که در سالن اجتماعات شهدای دولت این شهرستان برگزار شد، با بیان اینکه همکاری همه دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با کرونا امری ضروری است‌، با تأکید بر لازم‌الاجرا دانستن مصوبات ستاد مقابله با کرونا گفت: در شرایطی که همه پای‌ کار آمده‌اند، درمانگاه تأمین اجتماعی این شهرستان در زمینه تأمین دارو و اقلام مورد نیاز درمانی مقاومت کرده که امیدواریم پس‌ از این مدیریت درمان تأمین اجتماعی در دیگر شهرهای خراسان رضوی مرتکب این کم‌کاری‌ها نشود.

رئیس ستاد کرونای شهرستان قوچان اظهار کرد: تفاوت شیوع کرونا با بحرانی همچون سیل و زلزله در این است که در آن شرایط فقط یک منطقه درگیر بحران شده و می‌توان از توان بقیه مناطق برای حل مشکل استفاده کرد اما در شرایط فعلی همه کشور درگیر این بحران هستند و نمی‌توان از استان‌های دیگر کمک گرفت چون تمام کشور در شرایط سخت و بحرانی به سر می‌برد.

وی با اشاره به تأمین بخش عمده نیازهای شهرستان قوچان در حوزه تجهیزات درمانی گفت: با مساعدت نماینده مردم قوچان در مجلس شورای اسلامی، استاندار خراسان رضوی و کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی هم‌اکنون می‌توان به ۴۰ بیمار دیگر در بیمارستان موسی بن جعفر خدمات درمانی ارائه داد اما در حوزه نیروی انسانی همچنان با کمبود مواجهیم.

جلوگیری از ورود ۱۷۹۶ خودروی پلاک غیربومی به خراسان رضوی از محور قوچان

مرآتی با اشاره به استقرار ۲۴ ساعته نیروهای فرماندهی انتظامی شهرستان قوچان طی یک هفته اخیر در ورودی استان خراسان رضوی، گفت: بر این اساس از ورود ۱۷۹۶ خودروی پلاک غیربومی به خراسان رضوی جلوگیری شده و ۵۸۱ خودرو غیربومی به دلیل عدم رعایت محدودیت‌های ترددی جریمه و به ۵۵۵ دستگاه نیز تذکر لسانی داده‌اند.

وی با اشاره به همراهی بازاریان در زمینهٔ رعایت پروتکل‌های بهداشتی و کمک به تجهیز بیمارستان و تعطیلی‌ها گفت: تخلف مشهود در میان برخی از اصناف عدم استفاده از ماسک بوده که بر اساس قانون از این‌ پس واحدهایی که از ماسک استفاده نکنند برای بار اول ۳۰۰ هزار تومان و بار دوم ۷۵۰ هزار تومان جریمه می‌شوند.

ابتلاء نوزاد ۱۷ روزه به کرونا در قوچان

سلیمان صادقی معاون درمان شبکه بهداشت و درمان شهرستان قوچان با تاکید بر استفاده از تمام ظرفیت‌های بیمارستان موسی بن جعفر قوچان برای درمان بیماران کرونایی گفت: در بیمارستان تخصصی زنان و زایمان شهدا هم درگیری با این بیماری دیده‌ شده به‌ طوری‌ که متأسفانه نوزادی ۱۷ روزه به این بیماری مبتلا شد.

وی با بیان اینکه با پیگیری‌های استاندار خراسان رضوی و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی تا کنون دو محموله تجهیزات پزشکی به ارزش یک میلیارد و ۸۷۵ میلیون تومان به این شهرستان اختصاص‌یافته است، تصریح کرد: ۲ محموله نیز مجموعاً به ارزش یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان فردا از تهران برای قوچان بارگیری می‌شود.

صادقی افزود: در حال حاضر برای تأمین دارو ویژه بیماران بستری در بیمارستان مشکلی وجود ندارد، اما به دلیل اینکه شرکت‌ها تأمین دارو را در مقابل پرداخت نقدی پول ارسال می‌کنند شاید در روزهای آینده با مشکل روبه‌رو شویم.

ثبت میانگین روزانه ۲ فوتی در پیک پنجم کرونا در قوچان

پرویز دلاور معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان قوچان از بستری ۱۳۸ بیمار در بیمارستان موسی بن جعفر (ع) این شهرستان خبر داد و عنوان کرد: تعداد بستری‌های کرونایی در قوچان از ابتداء مرداد ماه تا کنون رو به افزایش بوده به‌ گونه‌ای که این میزان در اوایل ماه ۴۴ نفر بود اما از ۹ مرداد ماه روند تصاعدی داشته است.

وی افزود:  میانگین فوتی‌ها در مدت جاری روزانه حدود ۲ نفر بوده و حتی ثبت ۶ مورد فوتی در یک روز را نیز داشته‌ایم و هم‌ اکنون ۱۸ نفر در وضعیت بحرانی قرار دارند.

دلاور با اشاره به فعالیت مراکز خدمات روستایی و تجمیعی واکسیناسیون در شهرستان قوچان بیان کرد: تا کنون ۵۲ هزار و ۶۴۴ واکسن مختلف از دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای این شهرستان دریافت شده که ۳۰ هزار نفر از جامعه هدف و گروه‌های سنی نوبت اول و ۱۶ هزار و ۷۳ نفر هم نوبت دوم واکسن خود را دریافت کرده‌اند.

وی از نظارت و بازدید از هیأت مذهبی در شهرستان قوچان طی ایام محرم خبر داد و گفت: ۸۱ هیأت برنامه‌های خود را در فضای باز برگزار کردند که ۹۰ درصد هیئات، حسینیه‌ها، مساجد و تکایا ظرفیت پذیرش مخاطب و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کردند، همچنین میزان استفاده از ماسک توسط خادمان و مسئولان هیأت‌های مذهبی این شهرستان نیز ۹۸ درصد و توسط مردم عزادار حدود ۸۰ درصد اعلام‌ شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها کروناویروس قوچان شهرستان قوچان تأمین اجتماعی خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۷۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی

معاون قضایی رئیس دادگستری در امور اجتماعی و پیشگیری از جرم خراسان رضوی از کاهش برخی جرایم در حوزه های قضایی در پی اقدامات پیشگیرانه و حمایتی خبر داد و گفت: شاهد سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق بودیم که از تشکیل ۴۵۰۰ مورد پرونده، پیشگیری شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سیدامیر مرتضوی امروز در نشست مدیران حوزه پیشگیری  از جرم در مشهد اظهار داشت: با تلاش مسئولان، قضات و کارمندان مجموعه قضایی خراسان رضوی در سال 1402 و اهتمام بر اجرای محورهای سند تحول قضایی از جمله در زمینه پیشگیری از وقوع جرایم، شاهد اتفاقات خوبی در زمینه کاهش جرایم بودیم.

وی با تشریح برخی اقدامات صورت پذیرفته توسط این حوزه در سال گذشته بیان کرد: طرح ها و برنامه‌های متعدد ومتنوعی با رویکرد اجتماعی و با استفاده از ظرفیت های مردمی، با محوریت این معاونت به مرحله اجرا در آمد که نتیجه آن در نهایت به ارتقاء رضایت‌مندی اقشار مختلف اجتماعی انجامید.

معاون قضایی رئیس دادگستری خراسان رضوی گفت: اقدامات گسترده‌ای توسط دستگاه قضایی با همیاری سایر سازمان‌ها در زمینه صیانت و تحکیم بنیان خانواده به انجام رسید که ماحصل آن کاهش پرونده‌ها در زمینه طلاق و افزایش ایجاد سازش در این‌گونه پرونده‌ها و سایر پرونده‌های مرتبط  از جمله حضانت و ملاقات طفل بود، به نحوی که با اقدامات جمعی پیشگیرانه و حمایتی، شاهد سازش 25 درصدی در پرونده‌های طلاق بودیم که از تشکیل 4500 مورد پرونده، پیشگیری شد.

مرتضوی افزود: در پی اقدامات مؤثر پیشگیرانه در زمینه پرونده های حضانت و ملاقات طفل نیز بیش از 50 درصد سازش داشتیم. از جمله اقدامات دیگر، اجرای طرح قاضی مدرسه در تعداد زیادی از مدارس بود که جلسات متعددی با رویکرد ارتقای آگاهی‌های حقوقی برای دانش آموزان، والدین و مربیان در مناطق مختلف شهری توسط قضات برگزار شد.

وی عنوان کرد: از دیگر برنامه‌های موفق این معاونت در سال گذشته، راهبری قرارگاه اجتماعی زندان بود که با محوریت مجموعه قضایی و همیاری و همکاری سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف شکل گرفت و سیاست‌های اصولی دستگاه قضایی در زمینه کاهش جمعیت کیفری، توانمند سازی مددجویان، باز اجتماعی کردن آنها و حمایت از خانواده‌ها و مراقبت پس از خروج زندانیان به نحو مطلوب دنبال شد که علاوه بر آزادی تعداد قابل توجی از مددجویان، زمینه‌های اشتغال تعدادی از این افراد نیز فراهم شد به صورتی که در بهار امسال بیش از 3600 نمادهای شهری و فلاور باکس برای تزئین شهر توسط این افراد ساخته و در معرض دید شهروندان قرار گرفت.

مرتضوی گفت: در پاسخ به مطالبات عمومی، اقدامات منسجمی نیز در زمینه برخورد با جرایم مربوط به سرقت صورت گرفت که در نتیجه این اقدامات، شاهد کاهش جرایم مربوطه در 15 حوزه قضایی بودیم.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • پلمب ۱۳ مرکز مداخله‌گر دندانپزشکی در خراسان رضوی
  • ضریب اشغال بیمارستان سبلان اردبیل به ۸۵ درصد رسید
  • سالانه بیش از ۱۵۰۰ قطعه پرنده وحشی در خراسان رضوی تیمار می‌شود
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها
  • کددار شدن درمانگاه تامین اجتماعی بردسکن