Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عنایت الله رحیمی در جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا طی ارتباط ویدئو کنفرانسی با این ستاد که به ریاست آیت الله رئیسی، ریاست محترم جمهور برگزار شد، به تشریح وضعیت استان فارس و همچنین ارائه پیشنهاداتی در راستای کنترل و مدیریت بیماری کرونا پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بر اساس گزارش ارائه شده از سوی استاندار فارس، هم اکنون از ۳۶ شهرستان استان، ۳۲ شهرستان در وضعیت قرمز و ۴ شهرستان در وضعیت نارنجی قرار دارند.

رحیمی با اشاره به اینکه آمار تجمعی تست در استان فارس ۱۳۳۵۲۴۷ است، آمار تجمعی تست مثبت را ۳۶۲۳۵۱ مورد دانست و افزود: بر اساس این آمار ۳۰ درصد از تست‌های انجام شده مثبت است که در هفته آخر شاهد رشد ۴۰ درصدی تست‌های مثبت در استان بوده‌ایم.

رحیمی بهبودی بیماران مبتلا به کرونا در فارس را ۹۴ درصد اعلام کرد و گفت: متاسفانه تا کنون ۵۸۳۷ نفر از مردم استان فارس را در اثر ابتلا به این ویروس از دست داده‌ایم.

او درباره وضعیت اشغال تخت‌های بیمارستانی نیز عنوان کرد: ظرفیت تخت‌های بستری عادی در استان ۲۵۰۴ تخت است و درحال حاضر ۲۶۳۵ بیمار بستری هستند که این آمار نشان دهنده اشغال ۱۰۵ درصدی تخت‌های بستری عادی است.

به گفته استاندار فارس ظرفیت تخت‌های بستری ویژه در استان ۴۵۴ تخت است که هم اکنون ۹۵ درصد این تخت‌ها با بستری ۴۳۱ بیمار اشغال شده است.

او در ادامه تعداد کل بیماران موجود در استان را ۵۳۱۸ نفر شامل ۳۰۶۶ بستری دائم و ۲۲۵۲ بستری موقت دانست و گفت: تعداد بستری جدید روزانه در فارس نیز ۶۰۰ نفر است.

رئیس ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان فارس همچنین به ارائه آمار واکسیناسیون در استان پرداخت و عنوان کرد: کل واکسن تزریق شده تا کنون ۱۳۱۰۶۴۷ دز بوده که از این تعداد ۸۹۲۷۰۸ دز در نوبت اول و ۴۱۷۹۳۹ دز در نوبت دوم تزریق شده است.

استاندار فارس همچنین به اقدامات انجام شده در استان به منظور پیشگیری و مدیریت بیماری کرونا اشاره کرد و افزود: بازدید ۳ بیمارستان پشتیبان با ظرفیت ۱۵۵ تخت و بیش از ۲۵۰۰ تخت سرپایی یا بستری موقت در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی استان، استفاده از ظرفیت بیمارستان‌های بخش خصوصی، بازدید از بیمارستان‌های سنترال کرونا و پیگیری مشکلات بیمارستان‌ها و کادر درمان، اقناع سازی جامعه برای همراهی با محدودیت‌های اعمال شده، همکاری ۹۰ درصدی اصناف و مشاغل در اجرای طرح تعطیلی ۶ روزه، اجرای مناسب طرح ممنوعیت تردد سراسری بین استانی در تعطیلات اخیر که با کاهش ۷۱ درصدی تردد در محور‌های ورودی و خروجی استان و کاهش ۵۵ درصدی تردد در ورودی و خروجی‌های مهم شیراز همراه بود از جمله این اقدامات به شمار می‌رود.

رحیمی در بخش پایانی این ارتباط به ارائه پیشنهادات ستاد استانی مدیریت کرونا در فارس و همچنین بیان نیاز‌های استان پرداخت.

او با اشاره به تاکید رئیس جمهور در تامین واکسن به آمادگی بخش خصوصی استان فارس برای واردات واکسن مورد تایید وزارت بهداشت اشاره کرد و خواهان دستورریاست محترم جمهوری برای صدور مجوز این واردات شد.

رحیمی همچنین به آماده افتتاح بودن بیمارستان ۳۳۰ تخت خوابی جهرم، بیمارستان ۱۶۰ تخت خوابی نیریز و بیمارستان ۱۲۰ تخت خوابی کازرون اشاره کرد و از رئیس جمهور درخواست صدور دستور افتتاح این بیمارستان‌ها با حضور مقامات ارشد دولت را کرد.

به اعتقاد استاندار فارس افتتاح این بیمارستان‌ها بخش درخور توجهی از فشار موجود بر سیستم درمان استان در این همه گیری را کاهش خواهد داد.

نماینده عالی دولت در استان فارس همچنین بیان کرد: در صورت وجود مشکل در تامین اعتبار برای مدیریت و کنترل همه گیری کرونا می‌توان از سر جمع اعتبارات عمرانی کشور کسر و به سر فصل بهداشت و درمان صرفا برای پیشگیری و درمان کرونا افزود: چرا که این موضوع امروز به مهمترین مسئله در کشور تبدیل شده است.

پرداخت فوری مطالبات کادر درمان از جمله سختی کار کارکنان بیمارستان‌های کرونایی و تبدیل وضعیت نیرو‌های قراردادی ۸۹ روز با هدف ایجاد انگیزه بیشتر، لزوم تامین تجهیزات ضروری بیمارستان‌های مرجع کرونایی از قبیل دستگاه اکسیژن ساز، ونتیلاتور، مانیتور، سی تی اسکن و تفویض اختیار به استان‌ها در رابطه با اعمال محدودیت‌های هوشمند در بخش‌های مختلف از دیگر پیشنهادات و موضوعاتی بود که از سوی استاندار فارس در این جلسه مطرح شد.

بر اساس این گزارش پیشنهادات ارائه شده از سوی استاندار فارس مورد توجه رئیس محترم جمهور قرار گرفت و بنا بر دستور مستقیم وی مقرر شد موضوع واردات واکسن از طریق بخش خصوصی استان فارس در اسرع وقت از سوی وزیر بهداشت بررسی و نتیجه اعلام شود.

آیت الله رئیسی همچنین از پیشنهاد استاندار فارس برای تفویض اختیار به استان‌ها استقبال و تأکید کرد: بی تردید مسئولان استانی راهکار‌های اثربخش تری بر اساس شرایط هر منطقه برای کنترل بحران دارند.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استاندار فارس بخش خصوصی واردات واکسن کرونا مدیریت بیماری کرونا استاندار فارس بیمارستان ها استان فارس بخش خصوصی بر اساس تخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۸۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • پیگیری طلب میلیاردی مردم از یک شرکت خصوصی
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • فیلم | تجربه واگذاری لکوموتیوهای آلستوم به مپنا، برای مدعیان خصوصی سازی کافی است
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است