Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، ساخت پل ارتباطی در داخل مخزن سد گلورد به رغم بالا بودن هزینه های سرمایه گذاری  از این جهت مورد تاکید است که در صورت ایجاد مسیر دسترسی از بالای مخزن سد ،نیاز به تخریب چندین هکتار از عرصه های جنگلی است ،اما دولت با تخصیص اعتبار بیشتر برای ساخت پل روی مخزن از این تخریب زیست محیطی جلوگیری کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرخوش آبگیری کامل سد گلورد از این جهت مورد توجه قرار گرفت که طبق اعلام رسمی معاونت برنامه ریزی شرکت آب منطقه ای مازندران ،برای اجرای طرح ساخت پل ارتباطی که بزرگترین پل شمال کشور به طول ۲۰۰ متر و ارتفاع ۸۰ متر در زیر مخزن سد گلورد با هدف تردد اهالی ۶۰ روستای بالادست سد در دست ساخته است،اعتباری حدود ۲هزار میلیارد ریال نیاز دارد که با پیگیری استاندار از محل مدیریت بحران و حوادث غیر مترقبه یکهزار میلیارد ریال و ۵۰۰ میلیارد ریال نیز از سوی وزارت نیرو برای این طرح اختصاص داده شده است.

سد گلورد در شهرستان نکا در شرق مازندران واقع است ، منطقه ای که از یک سو همواره اراضی کشاورزی آن با کمبود آب مواجه بود و از سوی دیگر جاری شدن سیلاب های متعدد در فصول پربارش جان و مال مردمان را به خطر می انداخت . با کامل شدن این سد طی چهار سال اخیر مشکلات ناشی از سیلاب منطقه مرتفع شد ، اما به دلیل کمبود اعتبار مشکل تردد روستائیان و تامین آب دشت شرق مازندران  برای ساخت پل ارتباطی و آبگیری کامل سد همچنان پابرجا است.

معاون برنامه ریزی شرکت آب منطقه ای مازندران روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن تایید ابلاغ هیات دولت مبنی بر اختصاص یکهزار میلیارد ریال اعتبار ازمحل تملک دارایی های سرمایه ای به وزارت نیرو برای آبگیری سد گلورد نکا در راستای مدیریت هرچه بهتر بحران در مازندران ،گفت: این اعتبار فقط برای طرح عمرانی ساخت  پل ارتباطی در محل سد هزینه می شود.

قاسم اسلامی با توضیح این نکته که وزارت نیرو در بودجه امسال نیز ۵۰۰میلیارد ریال اعتبار برای ساخت این پل در قالب اعتبار تکمیل سد گلورد اختصاص داده است، بیان داشت: طبق برآورد برای تکمیل این پل ۵۰۰میلیارد ریال اعتبار دیگر نیاز است که شرکت آب منطقه استان به همراه دیگر مسئولان درحال رایزینی برای دریافت این اعتبار است.

وی تصریح کرد: اهمیت و ضرورت نقش این پروژه در پیشگیری از سیل های آتی و حوادث غیرمترقبه، احداث راه و پل جایگزین ( راه روستایی واقع شده در پایین تر از آب دریاچه سد گلورد نکا) و برقراری ارتباط جاده ای روستاهای بالادست به درستی در وزارت نیرو و ستاد مدیریت بحران وزارت کشور تبیین شده است و امیدواریم این طرح مهم هر چه زودتر  به اتمام برسد.

معاون برنامه ریزی شرکت آب منطقه ای مازندران همچنین گفت: یکی دیگر از طرح هایی که پس از آبگیری کامل سد گلورد مورد بهره برداری قرار می گیرد  نیروگاه برق  آبی با ظرفیت پنج مگاواتی است ،  نیروگاهی که به عنوان نیروگاه در مقیاس کوچک به مرحله فراخوان جذب سرمایه گذار نیز رسیده است.

قاسمی با بیان این که از چهار سال گذشته با بهره برداری از این سد کانال های اصلی و فرعی برای هدایت آب به ۲۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی پایین دست سد اجرا شده است ، گفت:  با آبگیری کامل  سد گلورد ، رها سازی آب به سمت  تالاب بین المللی میانکاله نیز دوچندان خواهد شد.

موافقت سازمان برنامه و بودجه از اختصاص ۲۵هزار میلیارد ریال از فایناس داخلی برای سد هراز 

معاون برنامه ریزی شرکت آب منطقه ای مازندران از اختصاص ۲۵هزار میلیارد ریال  برای ادامه پروژه های سد هراز، شبکه آبیاری و زهکشی هراز و نیز طرح آبرسانی به شهرهای گروه الف از محل فایناس داخلی خبر داد و گفت: سازمان برنامه و بودجه با استفاده از ظرفیت ماده ۵۶ (فایناس داخلی) با  تامین مالی پروژه های نیمه تمام سد هراز موافقت کرده است.

قاسمی با توضیح این که در فایناس داخلی اعتبار مورد تایید سازمان برنامه و بودجه به همراه سود ۱۸ درصدی پس از مدت مورد توافق به تامین کننده این سرمایه پرداخت می شود، ادامه داد: با پیگیری های بعمل توسط شرکت آب منطقه ای مازندران و مساعدت مجمع نمایندگان استان مقرر شد مبلغ ۹هزار  میلیارد ریال  از چهار بانک صادرات، سپه، تجارت و ملت تامین شود. 

وی با بیان این که فراخون اعتبار مورد تایید سازمان برنامه و بودجه منتشر شده است ،بیان داشت: امیدواریم سرمایه گذاران به این فراخوان توجه کرده و اعتبار مورد نیاز این پروژه مهم تامین شود.

وی تصریح کرد: با اختصاص این اعتبار و عملیاتی شدن طرح های سد هراز ، آب کشاورزی بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از اراضی دشت هراز تامین می شود و علاوه بر آن آب شرب شهرستان های آمل ،نور،محمود آباد، فریدونکنار و روستاهای مسیر فراهم شده  و نیروگاه برقابی ۲۵ مگاواتی نیز به بهره برداری می رسد.

سد مخزنی هراز برروی رودخانه ای با همین نام درآمل در حال ساخت است.این سد از نوع خاکی با هسته رسی است که  قرار است به ارتفاع ۱۵۰ متر با طول تاج ۳۷۳ متر ساخته شود. 

ظرفیت نهایی پیش بینی شده برای این سد ۶۵۰ میلیون مترمکعب است و به تنهایی می تواند برابر با هشت سد بزرگ و کوچک موجود در مازندران و ۸۰۰ قطعه آببندان فعلی استان ذخیره سازی آب انجام دهد.

برچسب‌ها ساری شرکت آب منطقه ای مازندران مازندران نکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساری شرکت آب منطقه ای مازندران مازندران ساری شرکت آب منطقه ای مازندران مازندران نکا سازمان برنامه و بودجه میلیارد ریال فایناس داخلی آبگیری کامل وزارت نیرو پل ارتباطی سد گلورد سد هراز ساخت پل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۸۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی

مسئول بسیج سازندگی استان کهگیلویه و بویراحمد از اجرای ۷۰ برنامه فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی و همچنین محرومیت زدایی در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو، سرهنگ حسن رضایی،مسئول بسیج سازندگی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه از سال گذشته تاکنون به ۱۲۰ روستا آبرسانی شده است ادامه داد: هم اکنون آبرسانی به دو دهستان باشت و بهمئی نیز توسط بسیج سازندگی در حال انجام است.

رضایی گفت:اهداء دو هزار جهیزیه به نوعروسان، اعزام پنج گروه جهادی به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان، خدمات رسانی ۸۵ گروه جهادی، ساخت ۳۰۰ باب خانه عالم، برپایی سفره افطاری برای ۲۰۰ هزار نفر، توانمند سازی ۵۰ مدرسه در طرح شهید عجمیان، توزیع ۳۰۰ تبلت بین دانش آموزان مناطق محروم، توزیع دو هزار و ۱۱۵ لوازم نوشت افزار، توزیع ۱۶ هزار بسته معیشتی، آزادی ۳۰ زندانی غیرعمد، غرس ۵۷ هزار درخت مثمر و غیر مثمر، تشکیل ۷۰۸ صندوق خرد خانگی، اهداء ۷ هزار فقره تسهیلات در زمینه جهاد روشنایی، تکمیل ۱۰ مصلی، تکمیل فاز دوم کتابخانه بهمئی، زمین چمن مصنوعی، تکمیل فاز نخست اورژانس بین جاده‌ای موشمی زیلایی، خاکبرداری فرهنگسرای لنده، ساخت پایگاه سلامت مادوان، تکمیل و تجهیز مسکن و ابنیه مدیریت بحران در بهمئی، یاسوج و توزیع هزار تن قیر رایگان بین شهرداری ها، راهداری و نیری انتظامی را از مهمترین اقدامات بسیج سازندگی در سال گذشته در استان عنوان کرد. 

مسئول بسیج سازندگی استان کهگیلویه و بویراحمد همچنین از انعقاد تفاهم نامه برای ساخت و نصب ۵۰۰ تابلوی شهید استان در مناطق مختلف استان اشاره کرد و گفت: این طرح به مناسبت دومین کنگره ملی شهدای استان انجام می‌شود.

رضایی از تهیه شناسنامه شهدای روستا‌های استان خبر داد و افزود: در این شناسنامه مشخصات روستا‌ها با تعداد شهدای آن دیده شده است. 

مسئول بسیج سازندگی استان کهگیلویه و بویراحمد همچنین از ارائه خدمت به روستای سیوکی جلیل خبر داد و گفت: این روستا در هشت سال دفاع مقدس بیشترین تعداد شهید نسبت به جمعیت را داشته است. 

 رضایی افزود: زمین چمن مصنوعی و آبرسانی به این روستا نیز انجام شده است.

دیگر خبرها

  • اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • ۷۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ۲ طرح آبرسانی مرکزی هزینه شده است
  • آب با صرف بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار به روستای توانه در نهاوند رسید
  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد/ اجرای20  هزار میلیارد ریال طرح عمرانی در آبادان و خرمشهر 
  • تدوین برنامه‌های اجرایی شعار امسال در کار‌های عمرانی مازندران
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • تخصیص ۵۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای سدهای مازندران
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای طرح تغذیه مصنوعی بندان