Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@23:37:58 GMT

سوء مدیریت در بحران آب قابل حل است

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۷۹۷۳۸

سوء مدیریت در بحران آب قابل حل است

نماینده مردم قائنات در مجلس گفت: چالش آب در وزارت نیرو به دلیل سوء مدیریت است من اعتقاددارم این توانمندی در محرابیان وجود دارد که با مدیریت صحیح مشکل آب حل شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش تسنیم، سلمان اسحاقی نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی در مورد کابینه معرفی‌شده به مجلس اظهار کرد: کابینه آقای رئیسی به‌مثابه همان‌که مقام معظم رهبری در مورد مجلس فرمودند جوانان در کنار پیشکسوتان و منظور از پیشکسوتان همان مدیران و انسان‌های مجرب، کاربرد و مدبری است که در یک بازده زمانی در حوزه مدیریتی خود موفق بودند و نامشان را توانسته‌اند به نیکی در تاریخ ثبت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 وی با اشاره به حضور جوانان در کابینه بیان کرد: در کابینه معرفی‌شده به مجلس نکاتی وجود دارد؛ چند تن از وزرا بنا به اقتضای تجربه و حوزه مدیریتی‌شان انتخاب‌نشده‌اند، قطعاً در مجلس در مورد آنان تبادل‌نظر خواهد شد و اگر اتفاق آرا بر این باشد که سکان دست این عزیزان باشد در خدمتشان هستیم وگرنه بعضی از نامزدهای پست‌های وزارتخانه‌ها، حوزه مدیریتی که به آن‌ها قرار است داده شود را تجربه نکرده‌اند، نه‌تنها در میدان خودش بلکه در میدان‌های مشابه نیز تجربه نکرده‌اند. با توجه به اینکه ما وارد حوزه مدیریتی دولتی می‌شویم کسی در این حوزه می‌تواند موفق باشد که سیستم‌های دولتی، ساختارهای دولتی را قبلاً امتحان کرده باشد و خودش را ارزیابی کرده باشد.
اسحاقی آب را یک از چالش‌های مهم وزارت نیرو برشمرد و گفت: یکی از چالش‌هایی که در آینده وزارت نیرو دارد، بحث آب هست، کشور در بحث آب روزبه‌روز با بحران‌های بیشتری مواجه می‌شود، اگر امروز در خوزستان مشکل‌داریم بحث آب هست چالش در حوزه آب بخشی به خشک‌سالی و بخشی به سوء مدیریت‌ها مربوط می‌شود که درگذشته بوده است. من اعتقاددارم باوجود محرابیان آن خلل سوء مدیریت پُر و جبران خواهد شد.
نماینده قائنات در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: محرابیان در برهه‌ای که وزارت صمت را تجربه کرد، مدیر جوانی بود که از خودش خاطرات خوبی برجا گذاشت. یکی از اتفاقات مبارک در زمان او مشورت با کارشناسان بود. او به نظرات کارشناسی و بحث مشورتی اعتقاد و باور قلبی داشت و این اتفاق در وزارت صمت افتاد.
 اسحاقی در پایان تصریح کرد: با توجه به وسعت وزارت نیرو به دلیل فعالیت در حوزه‌های مختلف، برای جبران خلأ و کاستی‌ها در وزارتخانه باید از نظرات صاحب‌نظران و کارشناسان بهره برد و این پتانسیل بسیار ارزشمند یعنی اعتقاد به مشورت و توجه به نظرات کارشناسی در وجود علی‌اکبر محرابیان وجود دارد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حوزه مدیریتی وزارت نیرو سوء مدیریت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۹۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: ضرورت دارد در هر یک از دستگاه‌های اجرای استان بخش مدیریت بحران ایجاد شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی، علیرضا عباس‌زاده امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت _در ستاد مدیریت بحران استان اظهار کرد: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان وقوع بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام دهیم و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به تخلیه به‌موقع روستای نوده شهرستان زیرکوه و انتقال اهالی به دلیل شکسته شدن سد، افزود: با توجه به اینکه خسارت وارده از سیل به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه زیاد است، باید با تشکیل تیم‌های تخصصی و بررسی‌های لازم در این خصوص، میزان خسارات وارده مشخص شود.

معاون استاندار خراسان‌جنوبی گفت: با توجه به احتمال بارش باران در روزهای آینده، لازم است با هدف جلوگیری از بحران، نسبت به تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند، اقدام شود.

وی با اشاره به خسارت‌های وارده به راه‌های عشایری تأکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

علی آخوندی، مدیرکل مدیریت بحران استان خراسان جنوبی هم در ادامه گفت: با توجه به خسارت‌های وارده به قنوات شهرستان زیرکوه باید آب مورد نیاز مردم از طریق لوله‌کشی از مادر چاه‌ها تأمین شود.

وی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص پیدا نکرده است.

نیاز به تداوم کمک‌رسانی دستگاه‌ها برای رفع مشکلات مناطق تحت تأثیر سیل

محمدرضا غیرتی، فرماندار زیرکوه هم در این جلسه گفت: در شروع کار همه دستگاه‌های اجرایی برای تأمین ماشین‌آلات مورد نیاز اعلام آمادگی کردند که جای تقدیر دارد.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط اضطراری شهرستان، نیاز است تا زمان اعلام وضعیت سفید همه دستگاه‌ها پای کار باشند و امدادرسانی‌ها تداوم داشته باشد.

فرماندار شهرستان زیرکوه افزود: ارتش با تجهیزات به کمک مردم آمد و ماشین‌آلات راهداری هم در شهرستان زیرکوه مستقر هستند.

وی متذکر شد: با توجه به حجم خسارت‌های وارده به دو حوزه راه و کشاورزی، بیشترین نیاز تأمین تجهیزات برای بازسازی هم مربوط به همین دو حوزه است.

غیرتی با اشاره به وجود چند بند خاکی خطرساز در شهرستان گفت: انتظار می‌رود برای ترمیم این بندهای خاکی اقدام فوری انجام شود تا در بارندگی‌های بعدی روستاهای پایین دست دچار مشکل نشوند.

وی تأکید کرد: با عزیمت تیم ارزیابی مشترک آب منطقه‌ای و منابع طبیعی به شهرستان، وضعیت بندهای خاکی بررسیو نسبت به مقاوم سازی آنها اقدام شود.

کد خبر 748737

دیگر خبرها

  • اعلام آماده‌باش در اصفهان در پی صدور هشدار نارنجی
  • فردا مدارس خوزستان تعطیل شد
  • اتمام عملیات بازسازی و تعویض خط لوله در خیابان علامه مجلسی
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور