Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@02:17:55 GMT

کرونا فرصت هم‌افزایی بین دستگاهها ایجاد کرده است

تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۸۳۵۲۲

کرونا فرصت هم‌افزایی بین دستگاهها ایجاد کرده است

به گزارش ایرنا، هدایت الله جمالی پور روز یکشنبه در ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا افزود: در تعطیلات اخیر،  اصناف همکاری قابل توجهی با ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا داشتند که جا دارد از اصناف تقدیر کرد.
وی با بیان اینکه اصناف به جز بخشی محدود مانند تالارهای پذیرایی از امروز اجازه بازگشایی مجدد دارند،تصریح کرد: نقش اصناف در کاهش و افزایش ویروس کرونا پوشیده نیست و این انتظار می رود که با بازگشایی مجدد فعالیت اصناف آنها همچون گذشته در رعایت دستورالعمل های ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا اهتمام لازم را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار قزوین با بیان اینکه هیات های مذهبی یک ساختار مردمی و بدون تشریفات اداری هستند، اظهار داشت: ۸۵ درصد از هیات های مذهبی استان در رعایت دستورالعمل های بهداشتی ستاد کرونا توجه لازم را داشتند و این همکاری نشان از آن دارد که  هیات ها نیز می توانند نظام مند باشند و باید از ظرفیت آن ها نیز در مهار کرونا بهره برد. 
وی همچنین افزود: فرمانداری ها و نیروی انتظامی نیز عملکرد خوبی در اعمال محدودیت ها داشتند و باید تعامل و هماهنگی بین این مجموعه ها بیشتر شود. 
 وی ادامه داد: به دلیل اینکه تعداد زیادی از تست های کرونا دلتا به شکل کاذب منفی هستند با نظر دانشگاه علوم پزشکی قزوین دستگاه های اجرایی با تصمیم پزشک موظف به پذیرش مرخصی درمانی افراد دارای علائم با تست منفی هستند.
وی همچنین با اشاره به در پیش بودن هفته دولت، اظهار داشت:  در آستانه هفته دولت هستیم و امیدواریم با پایان دولت دوازدهم و  روی کار آمدن دولت سیزدهم که دولتی مردمی است شرایط و اوضاع جامعه بهبود یابد.

برچسب‌ها کرونا هدایت الله جمالی پور استانداری قزوین محدودیت های کرونا علائم کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا استانداری قزوین کرونا استانداری قزوین محدودیت های کرونا علائم کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۳۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول

بر اساس تقسیم بندی بودجه حداقل به پنج دستگاه اعتبارات مختلف سالیانه مرتبط با رفع فقر تخصیص داده می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش  خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی ویژگی های فقر در ایران نشان می دهد که افزایش نرخ فقر در ایران طی سال های اخیر تا حد زیادی معلول شرایط کلان اقتصادی است از این رو برای مقابله با آن نیازمند رویکرد تقویت رشد اقتصادی همراه با سیاست های حمایتی قاعده مند هستیم. اگرچه نقش بالای شرایط اقتصاد کلان در گسترش فقر، ظرفیت های فقرزدایی بودجه عمومی را محدود کرده است، با توجه به اهمیت راهبردی مسأله فقر تحلیل بودجه عمومی از منظر فقرزدایی همچنان دارای اهمیت و یک موضوع کلیدی است.

ارزیابی مکانیزم های امحای فقر در لایحه بودجه سال 1403 نشان می دهد که لایحه به دو شیوه مستقیم و غیر مستقیم بر نرخ فقر اثرگذار است. اثرگذاری غیرمستقیم لایحه بودجه سال 1403 باید از طریق تقویت رشد اقتصادی و کاهش تورم باشد اما لایحه بودجه سال جاری به گونه ای تدوین شده که ادامه روند قوانین بودجه در سال های گذشته است و با توجه به ظرفیت ها و محدودیت های بودجه ای، از لایحه نمی توان انتظار چندانی در مورد هدایت و تقویت رشد اقتصادی و در نتیجه فقرزدایی بخصوص از کانال ظرفیت سازی برای ایجاد رشد اقتصادی پایدار داشت. با این حال، رویکرد نسبتاً انقباضی بودجه و حساسیت بالای آن به موضوع کسری که خود را در کاهش نسبت کسری ترازعملیاتی به کل بودجه عمومی نشان میدهد، می تواند از منظر کاهش اثرات منفی بودجه بر تورم و به تبع آن فقر، مثبت تلقی شود. در سمت دیگر اثرگذاری مستقیم لایحه بودجه بر روی نرخ فقر از طریق سیاست های حمایتی و تامین مالی مالیاتی نشان می دهد که بودجه ابتکار قابل توجهی برای تغییر رویکرد به منظور فقرزدایی از مجرای اثرگذاری مستقیم را پیش بینی نکرده و ظرفیت جدیدی را برای تخفیف فقر ایجاد نکرده است. در واقع در لایحه بودجه منابع یارانه ها و بودجه نهادهای حمایتی به عنوان مهمترین منابع مقابله با فقر درآمدی کمتر از تورم رشد کرده است.

در نمودار زیر ساختار توزیع اعتبارات سالیانه به دستگاهها در خصوص مقابله با فقر قابل مشاهده است. بر این اساس سازمان هدفمندی(جهت توزیع یارانه دارو، نان و یارانه نقدی)، وزارت کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی، کمیته امداد  و صندوق توسعه مسکن از این اعتبارات استفاده میکنند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • هشتمین دوره توانمندسازی و هم افزایی مدیران گام دوم انقلاب اسلامی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • ایجاد هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در لردگان
  • نقش موثر اصناف و بازاریان در تبیین فرهنگ حجاب