Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیستم عامل Harmony OS تنها در فاصله 15 روز از معرفی، توسط کاربران روی 18 میلیون دستگاه نصب شد. هواوی در روز 15 تیر اعلام کرد که تعداد نصب‌های مجزای هارمونی OS، از 50 میلیون دستگاه نیز عبور کرده است. این نکته را در نظر بگیرید که این آمارها تنها به کشور چین مربوط هستند و هنوز بسیاری از گوشی‌های هواوی این بروزرسانی را دریافت نکرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعداد کاربران فعال HarmonyOS را باید موفقیتی شگرف برای شرکت هواوی دانست، زیرا از پیش‌بینی‌های قبلی مدیران این شرکت نیز فراتر رفته است. سیستم عامل هارمونی پیش از این در بعضی از دستگاه‌های اینترنت اشیا و همچنین در سیستم اطلاعات خودروها به کار رفته بود، اما نسخه مخصوص گوشی‌های هوشمند آن یعنی HarmonyOS 2.0، امکانات جدیدی را برای کاربران این دستگاه‌ها فراهم کرده است.

در ابتدا برخی دارندگان گوشی‌های هواوی گمان می‌کردند که با آپدیت کردن گوشی‌های خود به سیستم عامل هارمونی، دسترسی به اپلیکیشن‌های اندرویدی را از دست خواهند داد. نادرستی این موضوع با گذر زمان اثبات شد و هر روز، افراد بیشتر گوشی‌های خود را به هارمونی OS بروزرسانی می‌کنند.

در ادامه، چهار دلیل برای ارتفای گوشی‌های هوشمند به HarmonyOS را با هم مرور می‌کنیم.

دلیل اول - روان بود سیستم

بلافاصله بعد از ارتقای گوشی هوشمند خود از رابط کاربری EMUI به سیستم عامل هارمونی، متوجه می‌شویم همه چیز به سمت بهتر شدن پیش رفته است.

هارمونی OS از یک رابط کاربری جدید برخوردار است که عملکرد گوشی‌های مجهز به خود را تا حد بالایی بهینه‌سازی می‌کند. برای مثال، افکت‌های گرافیکی به بهترین شکل نمایش داده می‌شوند و سرعت باز یا بسته شدن اپلیکیشن‌ها، از همیشه سریع‌تر است. مصرف باتری نیز به شکل قابل توجهی کاهش پیدا کرده و مدیریت حافظه رم گوشی نیز بهتر انجام می‌شود.

HarmonyOS از یک موتور حرکتی جدید استفاده می‌کند تا کاربران بتوانند بدون نگرانی از افت فریم یا بسته شدن ناگهانی اپلیکیشن‌ها هنگام کارهای سنگین و مولتی تسکینگ، تمام قابلیت‌های گوشی هوشمند خود را به کار گیرند. مولتی تسکینگ در پلتفرم اندروید چندان بهینه نیست و اغلب اوقات، حتی قدرتمندترین دستگاه‌های اندرویدی نیز به مشکلاتی در این زمینه مواجه می‌شوند.

پروتکل‌های مدیریت حافظه هارمونی OS به گوشی‌های قدیمی دارای مقادیر ظرفیت رم کوچک‌تر، تجربه کاربری روان‌تری ارائه می‌کنند. در سوی دیگر، سیستم عامل اندروید فایل‌های گاهی به درد نخور را در پس زمینه باز نگه می‌دارد که این موضوع، موجب کند شدن عملکرد دستگاه خواهد شد.

دلیل دوم – تجربه گیمینگ بهتر

گیمینگ در گوشی‌های هوشمند دیگر مانند قبل نیست و پیشرفت‌های سخت‌افزاری و نرم‌‌افزاری اخیر، امکان لذت بردن از بهترین بازی‌ها در تمام سبک‌ها را برای کاربران اسمارت فون‌ها فراهم کرده‌اند. سیستم عامل هارمونی بر اساس تست‌های مقایسه‌ای، بازی‌های محبوبی مانند PUBG و گلوری آف کینگز را به مراتب بهتر و روان‌تر از رابط کاربری EMUI که مبتنی بر اندروید است، اجرا می‌کند.

تست‌های رسمی نشان داده‌اند که هارمونی OS قادر است تا بازی‌ها را با نرخ فریم متوسط 90.17 فریم بر ثانیه و مصرف انرژی 3.77 وات اجرا کند، اما EMUI بازی‌ها را با نرخ فریم پایین‌تر 88.83 فریم بر ثانیه و مصرف بیشتر انرژی به میزان 3.86 وات به اجرا می‌گذارد.

دلیل سوم – بهبود کلی راندمان کاری

اصلی‌ترین هدف هواوی در طراحی رابط کاربری برای سیستم عامل Harmony را باید در افزایش سرعت کار و عملکرد سیستم خلاصه کرد. Harmony OS 2.0 تمامی اقدامات غیر ضروری قبل از ورود به یک نرم‌افزار را از میان برداشته است. برای مثال، قابلیت Service Widget به کاربران اجازه می‌دهد تا عملیات پرداخت برای یک خرید اینترنتی را سریع‌تر انجام دهید.

علاوه بر این، فناوری پیشرفته IPC هارمونی OS در همکاری با میکروکرونل سیستم، با دسته‌بندی مراحل اجرای یک نرم‌افزار بر اساس اولویت، بازده HarmonyOS را به طرز مطلوبی افزایش می‌دهد.

دلیل چهارم – قابلیت‌های یکپارچه

یکپارچه‌سازی تمامی پلتفرم‌ها و فراهم آوردن محیطی برای دستیابی به هدف اتصال همزمان دستگاه‌های مختلفی مانند گوشی‌های هوشمند، گجت‌های پوشیدنی، نمایشگرهای هوشمند، تبلت‌ها و لپ‌تاپ‌ها را باید ایده اصلی و باور هسته‌ای مهندسان هواوی در طراحی سیستم عامل هارمونی دانست.

باید گفته که این رویا اکنون بیشتر از همیشه به واقعیت نزدیک شده  تا  بتوان از طریق امکانات نرم‌افزاری و اپلیکیشن‌های گنجانده شده در سیستم عامل Harmony OS، دستگاه‌های مختلف را به یک واحد هماهنگ و یکپارچه تبدیل کرد. اتفاقی که بدون فوت وقت و جستجوی تمام نشدنی برای یافتن راه حل مناسب صورت می‌گیرد.

توانایی HarmonyOS در سازگاری با همه نمایشگرها در اندازه‌های مختلف، راه را برای ورود کاربران اکوسیستم هواوی به دنیای IoT یا اینترنت اشیا باز کرده تا زندگی دیجیتال آن‌ها برای همیشه به سمت هماهنگی بیشتر و آسان‌تر شدن حرکت کند.

جمع‌بندی

سیستم عامل Harmony OS برای توسعه‌دهندگان نرم‌افزاری نیز دریایی از امکانات و قابلیت‌های پیشرفته را در نظر گرفته تا آن‌ها نیز بتوانند زمان با ارزش خود را بیشتر به ارائه محصولی با کیفیت اختصاص دهند؛ به لطف ویژگی منبع باز هارمونی OS، امکان به وجود آوردن تغییرات در رابط کاربری فراهم شده و اکنون می‌توان یک اپلیکیشن را به طور همزمان برای همه دستگاه‌های هوشمند تولید کرد.

از Harmony OS می‌توان در دستگاه‌هایی با حتی 128 کیلوبایت حافظه رم نیز استفاده کرد. هواوی قول داده تا کاربران همه انواع محصولات سازگار با اکوسیستم اختصایی این شرکت بتوانند با توجه به ویژگی‌های دستگاه خود، تجربه روان و لذت‌ بخشی را در هنگام مرور وب، بازی کردن یا تماشای ویدئو تجربه کنند.

امکانات یکپارچه و مصرف انرژی کمتر نیز هر کدام می‌توانند به صورت جداگانه، دلایل قانع‌ کننده‌ای برای ارتقای گوشی‌ها یا تبلت‌هایمان به هارمونی OS باشند.

پربیننده ترین تلفن همراه؛ صدرنشین واردات شد / ارزش کل واردات به بیش از ۱۴میلیارد دلار رسید خیز جدید تسلا با روبات انسان نما دامنه های فارسی به یک میلیون و ۴۹۶هزار رسید نسخه جدید وب اپلیکیشن «اوانو» در دسترس کاربران قرار گرفت معامله گران بزرگ صنعت تکنولوژی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: هواوی سیستم عامل هارمونی گوشی های هوشمند سیستم عامل Harmony هارمونی OS

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۳۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم‌اندیشی با مدیران مسئول و مدیران عامل رسانه‌های جمعی کشور به دعوت حسین امیرعبدالهیان، وزیر امور خارجه کشورمان عصر امروز یکشنبه با هدف گفتگو و تبادل‌نظر پیرامون مهم‌ترین محورهای مرتبط با روابط خارجی و بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران، تحولات منطقه‌ و جهان در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

در آغاز این نشست مدیران مسئول و مدیران عامل رسانه‌های گروهی کشور ارتباط رسانه و دستگاه دیپلماسی در روشنگری افکار عمومی به‌ویژه در تصویرسازی واقع‌گرایانه را با اهمیت توصیف کردند.

همچنین رویکرد و عملکرد وزارت امور خارجه در جریان عملیات طوفان الاقصی به‌ویژه هماهنگی و تعامل هم‌افزا با نیروهای مسلح کشور در جریان‌ عملیات وعده صادق علیه رژیم صهیونیستی را در ابعاد مختلف سیاسی و بین‌المللی در راستای دفاع از امنیت و منافع ملی، مدبرانه و قابل‌تقدیر دانستند.

مدیران رسانه‌های کشور از طیف‌های مختلف سیاسی، دیدگاه‌های خود را در خصوص موضوعات متنوعی از مسائل سیاست خارجی در حوزه منطقه‌ای و بین‌المللی، روابط اقتصادی، تجاری و فرهنگی بین‌المللی مطرح کردند.

در ادامه این نشست امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تأکید بر اهمیت پیوند و همکاری مکمل میان دستگاه دیپلماسی و رسانه‌ها و تشکر از نقش رسانه‌های عمومی کشور در حمایت از سیاست خارجی و تبیین و روشنگری سیاست‌های نظام برای افکار عمومی داخلی و خارجی، بر اهمیت ارتقای این همکاری‌های مشترک و سازنده در راستای منافع ملی تأکید کرد.

 امیرعبداللهیان ضمن تجلیل از نقش محوری و حکیمانه مقام معظم رهبری در عبور کشور از گذرگاه‌های سخت و دشوار، رویکرد دولت جناب آقای دکتر رئیسی در پیگیری و تحقق منافع ملی در چارچوب روابط متوازن و دیپلماسی پویا با حوزه‌های مختلف جغرافیایی را مورد اشاره قرار داد.

وزیر امور خارجه همچنین با مروری بر مهم‌ترین تحولات فراروی کشور در عرصه سیاست و روابط خارجی از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم، ابعادی از نحوه مدیریت این مسائل و چالش‌ها و نتایج حاصله را برشمرد.

 امیرعبداللهیان با اشاره به بحران غزه، برخی از ابعاد نقش‌آفرینی جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماتیک در حمایت از ملت مظلوم فلسطین در هفت‌ماهه جنگ اخیر علیه غزه را تشریح کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی در ادامه این نشست ضمن با اهمیت خواندن نقش کنشگری رسانه‌ها همپای دولت و دستگاه دیپلماسی، به سؤالات حاضران پاسخ گفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • مجهز بودن ۹۷ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد به سیستم سرمایشی
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • به‌روزرسانی این گوشی‌ها دیگر در دسترس نخواهد بود!
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • پس از A54، گوشی گلکسی A35 هم آپدیت غیرمنتظره دریافت کرد