Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی شورای سلامت کیش از ابلاغ مصوبات جدید ستاد مقابله با کرونا منطقه آزاد کیش با هدف کنترل پیک پنجم این بیمار خبر داد.  
به گزارش پول نیوز، به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، دکتر محمدرضا رضانیا رئیس مرکز توسعه سلامت و سخنگوی شورای سلامت کیش از دورکاری ۷۰درصدی کارکنان در منطقه آزاد کیش خبر داد و گفت: از یکم تا ۳۱شهریور "سازمان منطقه آزاد کیش، شرکت‌های تابعه، ادارت، نهادها، دانشگاه ها، بانک ها، بیمه ها، موسسات مالی و اعتباری، جوامع، تالار بورس و شرکت‌های خصوصی" ملزم به رعایت دور کاری ۷۰ درصدی کارکنان خود هستند و در صورت عدم رعایت، مسئولیت حقوقی بر عهده مدیران مجموعه‌های مربوطه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رضانیا تاکید کرد: یگان‌های نظامی و انتظامی، امنیتی، بهداشت و درمان، امدادی، آب و برق، آتش نشانی و اورژانس از این مصوبه مستثنی هستند.

وی در خصوص ساعت کاری کارکنان این منطقه، اظهار داشت: از یکم شهریور ساعت کاری سازمان، شرکت‌های تابعه، ادارت، نهادها، دانشگاه ها، بانک ها، بیمه ها، موسسات مالی و اعتباری، جوامع، تالار بورس و شرکت‌های خصوصی از ساعت ۸ صبح تا ۱۴:۳۰ خواهد بود.

سخنگوی شورای سلامت کیش در رابطه با اطلاع رسانی قبلی به ساکنان کیش جهت اجتناب از مسافرت و خارج شدن از جزیره، بیان داشت: کارکنانی که به مسافرت رفتند در هنگام بازگشت به جزیره با استفاده از مرخصی استحقاقی باید دوره قرنطینه خانگی را به مدت ۵ روز رعایت کنند و در صورت عدم ابتلا به بیماری و نداشتن علائم می‌توانند در محل کار خود حاضر شوند.

دکتر محمدرضا رضانیا در خصوص ساعت کاری مراکز تجاری، اظهار داشت: ساعت کاری بازار‌ها از ۳۰ مرداد ساعت ۱۸ تا ۲۲ بوده و در صورتی که غرفه‌ای نسبت به رعایت پروتکل‌ها بهداشتی بی توجهی کند برابر مقررات نسبت به پملپ غرفه اقدام می‌شود.

رضانیا در ادامه سخنان خود تصریح کرد: در صورت افزایش موارد عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی طبق تشخیص مرکز توسعه سلامت کیش نسب به اعمال محدودیت‌های شدید برای مجموعه متخلف اقدام خواهد شد.

به گفته رضانیا جامعه بازاریان و بازرگانان کیش باید نسبت به تعیین یک نفر ناظر بهداشت پروتکل‌ها برای هر بازار و مجموعه خدماتی اقدام کند.

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش گفت: با توجه به هدف گذاری تعیین شده برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی به میزان ۸۵ درصد، در صورت عدم رعایت توسط جوامع و مشاغل کیش اعمال محدودیت‌های شدیدتر در دستور کار ستاد مقابله با کرونا جزیره کیش قرار خواهد گرفت.

دکتر محمدرضا رضانیا خاطر نشان کرد: مدیریت بازرگانی سازمان منطقه آزاد کیش با همکاری جامعه بازاریان و بازرگانان کیش نسبت به تعیین تعداد حضور مشتری در هر غرفه بر اساس متراژ غرفه‌ها نظارت می‌کند.

رضانیا فعالیت رستوران‌ها و کافی شاپ‌ها را تا چهارم شهریور به صورت بیرون بر اعلام کرد و افزود: فعالیت رستوران‌ها و کافی شاپ‌ها از پنجم شهریور با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و تعیین فاصله هر میز به میزان ۴ متر و حداکثر ۴ نفر در هر میز و تعیین ظرفیت هر کدام از رستوران‌ها و کافی شاپ‌ها طبق ابلاغ ظرفیت پذیرش تعیین شده در درب ورودی مراکز نصب خواهد شد و فعالیت آن‌ها تا ساعت ۲۳ خواهد بود.

به گفته رضانیا محدودیت‌های قبلی اعلام شده مبنی بر توقف فعالیت‌های مشاغل حوزه گردشگری تا ششم شهریور تمدید شده است.

سخنگوی شورای سلامت کیش افزود: منع تردد شبانه به استثنای خودور‌های یگان‌های نظامی و انتظامی و بخش‌های عملیاتی، امنیتی، بخش درمان، امدادی، آب و برق، آتش نشانی، اورژانس، مخابرات، و عوامل ستاد پیشگیرانه از کرونا تا ۴ شهریور از ساعت ۲۳ تا ۴ بامداد و از پنجم شهریور تا اطلاع ثانوی از ساعت ۲۴ تا ۴ بامداد است.

وی در رابطه با کاهش پرواز‌های ورودی و خروجی جزیره کیش، گفت: کاهش پرواز‌های ورودی و خروجی به کمتر از ۲۰ پرواز در روز و با رعایت ظرفیت ۶۰درصد و فاصله گذاری اجتماعی در پروازها، اتوبوس حمل مسافر و سالن‌های فرودگاه ادامه خواهد داشت.

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش دسترسی به سواحل را تا ششم شهریور ممنوع اعلام کرد و افزود: محدودیت‌های قبلی اعلام شده مبنی بر توقف تمام اماکن ورزشی تا ششم شهریور تمدید می‌شود و کاهش شناور‌های مسافری و منع ورود مسافر از مسیر دریایی به کیش به استثنای کیشوندان با احراز هویت تا اطلاع ثانوی ادامه دارد.

رضانیا گفت: هتل‌ها با ظرفیت پذیرش ۳۰درصدی مسافر به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: مصوبات جدید ستاد مقابله با کرونا مقابله با کرونا کرونا کرونا ویروس سخنگوی شورای سلامت کیش مرکز توسعه سلامت پروتکل ها ساعت کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۵۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه دیدارهای سال جدید با معاونت‌ها و مراکز سازمان مرکزی، صبح امروز با حضور در معاونت علوم پزشکی، با معاون، مدیران و کارکنان این حوزه دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در این نشست با قدردانی از زحمات و خدمات دکتر نفر در معاونت علوم پزشکی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تنها مؤسسه غیردولتی کشور است که در آموزش پزشکی فعالیت دارد و ان‌شاءالله در سال جاری شاهد یک جهش در این حوزه باشیم. افزایش دوبرابری تخت‌های بیمارستانی در تهران، یکی از بخش‌های جدی برنامه پنج ساله این معاونت است که نشان از اهمیت حوزه بهداشت و درمان در دانشگاه آزاد اسلامی دارد.

دکتر طهرانچی با اشاره به قرار گرفتن رشته روانشناسی بالینی و دامپزشکی ذیل معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: حوزه سلامت دانشگاه آزاد اسلامی یک مدیریت جامع دارد و می‌تواند کارهایی انجام دهد که نظام گسسته قادر به آن نیست. ویژگی دانشگاه آزاد اسلامی این است که از هر دو وزارت علوم و بهداشت، رشته و دانشجو دارد. این موضوع باعث شده از حوزه علوم پزشکی برای دیگر حوزه‌ها الگو بگیریم. به عنوان نمونه؛ امروز مفهوم عرصه و پایه در حوزه مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته و این مدارس عرصه تعلیم و تربیت هستند. بدین ترتیب معاونت علوم تربیتی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی به صورت همزمان امور مربوط به حوزه آموزش و پرورش و وزارت علوم را پیگیری می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: این اتفاق باید با شتاب بیشتری در حوزه روانشناسی بالینی، دامپزشکی و مهندسی پزشکی رخ دهد و اساتید این رشته‌ها به دو گروه عرصه و پایه تقسیم شوند. در مرحله بعدی نیز با تقویت رشته زیست‌شناسی باید بخشی از این رشته که مربوط به حوزه علوم پزشکی است، در این قالب قرار گیرد. نگاه ما در دانشگاه آزاد اسلامی این است که برای رشته‌های تحصیلی پیشران‌های موضوعی داشته باشیم.

وی با اشاره به ویژگی‌های رشته روانشناسی گفت: بخشی از اعضای هیأت علمی روانشناسی مأمور به حوزه علوم پزشکی هستند. بخشی از روانشناسی که مربوط به حوزه دانش آموزان و مدارس می‌شود نیز ذیل دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و بخش دیگر نیز ذیل معاونت علوم انسانی و هنر قرار دارد اما نباید خط و مرزی بین آنها باشد.

وی افزود: امسال باید تحرکات جدی در حوزه علوم پزشکی داشته باشیم چرا که هزینه‌های این حوزه افزایش یافته و برای جبران آن، باید تدبیر کرد. به همین دلیل، موضوع «عرصه و پایه» یک برنامه جدی در دانشگاه آزاد اسلامی است. این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاهی که جامع رفتار می‌کند، می‌تواند برای کشور فرصتی به وجود آورد که بتوانیم از این الگو در جاهای دیگر استفاده کنیم.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: تجربه دانشگاه آزاد اسلامی نشان داد که دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌توانند از وزارت علوم رشته بگیرند تا ضعف‌های جدی نظام آموزشی در تربیت نیروی انسانی رفع شود. واقعیت این است که سبد حوزه علوم پزشکی باید اقتصادی شود چرا که برخی رشته‌های این حوزه بسیار پرهزینه است و می‌توان از طریق رشته‌های دیگر، درآمدزایی کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه آنچه مسائل اقتصادی را حل می‌کند، برنامه داشتن و حرکت رو به جلوست، گفت: یکی از موضوعات مهم در دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به حوزه معیشتی است. معیشت کارکنان تصویری از ارزش‌آفرینی آنان است و به همین دلیل هرچه ارزش‌آفرینی بیشتر باشد، پاسخ آن نیز در معیشت دیده می‌شود. به عنوان مثال؛ باغ کشاورزی که قنات خود را لایروبی نکند، بعد از چند سال خشک خواهد شد. باید به ارزش‌آفرینی سیستم ازجمله برخورد با دانشجو، کیفیت امور، بیمارستان‌ها و... توجه داشت. اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی یک اقتصاد دولتی و یارانه‌ای نیست؛ بلکه اقتصاد تلاش و تدبیر است.

وی ادامه داد: همه اجزای سیستم باید ارزش‌آفرینی کنند. در این صورت، می‌توان بازخورد آن را در بهبود معیشت دید. ارتقای معیشت در دانشگاه «به فرموده» نیست بلکه بازتاب عمل فردی مجموعه مدیران و کارکنان است. به عنوان نمونه؛ اجرای طرح پویش اشتغال بعد از چهار سال تصویر جدیدی از دانشگاه آزاد اسلامی را در جامعه شکل داده و جوانان فضای این دانشگاه را فضای اشتغال، نوآوری، کارآفرینی و... می‌دانند. در ایجاد فضای جدید تلاش‌های شبانه روزی و زحمات زیادی کشیده شده و این اقدام باعث شد هرساله بر تعداد دانشجویان ورودی دانشگاه آزاد اسلامی افزوده شود.

دکتر طهرانچی خاطرنشان کرد: در دهه گذشته، 5 سالی را تجربه کردیم که سالانه 150 هزار دانشجو کاهش می‌یافت اما در 5 سال بعدی که در آن قرار داریم، به همان اندازه به جمعیت دانشجویی اضافه می‌شود. این امر نتیجه همت مجموعه کارکنان و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی است. تغییر سخت است اما باید محکم پای آن بایستیم. این تغییر رویه‌ها باعث افزایش اعتماد مردم به دانشگاه آزاد اسلامی شده است. افزایش اعتماد نیز منجر به رونق دانشگاه و رونق دانشگاه نیز منجر به بهبود و ارتقای معیشت می‌شود. بنابراین موضوع معیشت، کنش خودمان است.

لازم به ذکر است در ابتدای این نشست، محسن نفر معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی گزارشی از وضعیت این حوزه ارائه کرد و گفت: برنامه جدی معاونت علوم پزشکی دانشگاه، ارتقای کیفیت آموزش و خدمات‌رسانی بهداشتی و سلامتی است.

همچنین فرهاد ادهمی مدیرکل توسعه آموزش و امور دانشجویان، خانم دکتر وحدت مدیر خدمات سلامت و بیمارستان‌ها، خانم شریعتمدار رئیس اداره تجهیزات پزشکی، مرجانی مشاور حوزه دامپزشکی و خانم هاشمی مشاور حوزه روانشناسی معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه گزارش‌هایی درخصوص فعالیت‌ها و اقدامات حوزه‌های متبوع خود پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش بینی ۴۹۱ شعبه ثابت و سیار در ۲ حوزه انتخابیه استان زنجان
  • سرلشکر باقری مصوبات کارگروه پدافند غیرعامل را ابلاغ کرد
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • دعوت از حکومت برای دیدن یک مناظره | گره خوردن سرنوشت مردم به ذهنیت‌ ساده‌انگارانه | پس‌موضوع حجاب دقیقا چه می‌گذرد؟
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • مناظره‌ای در مورد حجاب
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزادی ۷ زندانی جرائم غیر عمد استان سمنان در سال جدید
  • دانش‌آموزان ۳ زندانی جرایم غیر عمد را آزاد کردند
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند