Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از فوربز، ایالات متحده در حالی استفاده از دز تقویت کننده را پیشنهاد می‌کند و تصمیم به اجرای آن دارد که هنوز تعداد زیادی از کشورها با بحران کمبود واکسن دست و پنجه نرم می‌کنند.

مقام‌های حوزه بهداشت ایالات متحده روز چهارشنبه توصیه کردند که با توجه ضعیف شدن میزان کارایی واکسن‌های تزریق شده کرونا پس از گذشت چند ماه، همه مردم آمریکا دوز تقویتی واکسن را برای مقابله با شیوع سویه دلتای ویروس کووید ۱۹ دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌طور که مدیر مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا و دیگر مسئولان ذیربط اشاره کرده‌اند، تزریق دوز سوم طبق برنامه تعیین شده پس از گذشت هشت ماه از تزریق دوز دوم واکسن‌های فایزر یا مدرنا انجام خواهد شد.

این تصمیم توسط برخی از کارشناسان بهداشت عمومی در مورد کشورهایی که سومین دز واکسن را پیشنهاد می‌دهند، در شرایطی که برخی از کشورها به سختی قادر به انجام نخستین دز واکسیناسیون هستند، مورد انتقاد قرار گرفته است. ارزیابی که توسط بلومبرگ انجام شده  بیانگر آن است،  ۵۲ کشور و مناطق کم ثروت جهان تنها حدود ۲.۷ درصد از واکسیناسیون سهم برده‌اند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد ۱۳ کشور و سرزمین وجود دارد که کمتر از ۱ درصد از جمعیت آنها واکسینه شده است و در ۴۱ کشور دیگر نرخ واکسیناسیون به کمتر از ۱۰ درصد می‌رسد. تانزانیا، جمهوری دموکراتیک کنگو، هائیتی، چاد، بورکینافاسو، سودان جنوبی، بنین، ترکمنستان و ماداگاسکار  از کشورهای دارای پایین‌ترین میزان واکسیناسیون در جهان هستند؛ همگی کمتر از ۰.۷ درصد از جمعیت خود را واکسینه کرده‌اند.

اگرچه کشورهای خاورمیانه و آسیا نیز در این لیست قرار دارند، اما فهرست کشورهای کم واکسینه شده تحت سلطه مناطق آفریقایی است؛ جایی که کمتر از ۲ درصد از ۱.۳ میلیارد جمعیت این قاره به طور کامل واکسینه شده است، بسیاری از کشورهای این قاره از آخرین کشورهایی بودند که به واکسن دسترسی پیدا کردند. 

در نیمکره غربی نیز  نابرابری در توزیع و دریافت  واکسن وجود دارد؛ هائیتی، فقیرترین کشور منطقه، اولین محموله واکسن خود را در ۱۵ ژوئیه دریافت کرد و از آن زمان تاکنون کمتر از ۲۰ هزار دز  تزریق کرده است. اما نکته قابل ملاحظه این است که بسیاری از کشورهای کم واکسینه شده در جهان به اندازه مناطق غنی مانند ایالات متحده دچار شیوع ویروس و مرگ و میر ناشی از آن نبوده‌اند، با این حال، کارشناسان هشدار می‌دهند با توجه به اینکه  این کشورها زیرساخت‌های لازم برای تشخیص همه افراد مبتلا به کرونا را ندارند ممکن است آمارهای موجود در این کشورها با خطاهایی مواجه باشد.

هماهنگ‌کننده طرح کواکس در یونیسف نیز درباره همین معضل به آسوشیتدپرس گفت، کشورهایی با نرخ پایین واکسیناسیون امکان ایجاد انواع جدید ویروس کرونا را فراهم می‌کنند و ما باید نگران عدم پوشش واکسیناسیون در هر نقطه از جهان باشیم.

کواکس که برنامه جهانی برای خرید و ارائه واکسن به کشورهای فقیر و با درآمد متوسط ​​ و تحت حمایت سازمان ملل متحد است نیز  از اهداف خود بسیار دور شده و حدود نیم میلیارد دز کمتر از آنچه که برای آن در نظر گرفته شده را به دست آورده و تنها ۱۶۳ میلیون از ۶۴۰ میلیون دز موردنظر خود را به کشورهای نیازمند به واکسن تحویل داده است. 

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: ایالات متحده فوربز دز سوم واکسینه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۸۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عرب علیدوستی، صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش موارد ابتلاء به سرخک در این شهرستان گفت: با توجه به نزدیکی استان کرمان به استان سیستان و بلوچستان و مرزهای جنوبی و شرقی، واکسن سرخک ۶ ماهگی به واکسیناسیون روتین کودکان اضافه شده است.

وی افزود: خانواده‌هایی که فرزند زیر پنج سال دارند و به هر دلیل واکسن سرخک را دریافت نکرده‌اند، تزریق آن را به تعویق انداخته‌اند یا حتی از دریافت آن مطمئن نیستند، باید به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه و از واکسیناسیون فرزندشان اطمینان حاصل کنند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان رفسنجان با بیان اینکه بیماری سرخک سرایت‌پذیری بالایی دارد و واکسینه نکردن به‌موقع فرزندان، سلامت آنان را به خطر جدی می‌اندازد از شهروندان تقاضا کرده اهمیت واکسیناسیون فرزندان خود را جدی بگیرند و آن را به تعویق نیاندازند.

وی افزود: خانواده‌های رفسنجانی واکسیناسیون فرزندان خود علیه این بیماری را در ۱۲ و ۱۸ ماهگی با واکسن MMR انجام داده و در صورت مواجهه فرد بیمار و مشکوک به سرخک، جهت انجام نمونه‌گیری فوراً به مرکز خدمات جامع سلامت امام علی (ع) مراجعه کنند.

.

کد خبر 6094301

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی