Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس گروه واکنش سریع COVID-۱۹ با اشاره به وضعیت پیک پنجم کرونا در خراسان رضوی و شهر نیشابور، گفت: با انتقال تجربیاتی که در مناطق مختلف کشور از سوی تیم واکنش سریع ایجاد شده، اینجا حاضر شدیم تا بتوانیم کمک کنیم اپیدمی بهتر کنترل شود و این پیک زودتر در این منطقه کنترل شود.

به گزارش ایسنا، دکتر حمید سوری در بازدید از مراکز ارائه خدمت مرتبط با کووید ۱۹ در نیشابور، گفت: خوشبختانه عملکرد این مجموعه چه در حوزه بهداشت و چه در حوزه درمان، طی ۱۸ ماه گذشته که اپیدمی در کشور رخ داده، عملکرد خوب و مناسبی بوده و پیک‌های با ارتفاع بالا در آن نسبت به کشور نداشتیم که این موضوع نشان می‌دهد که با عملکردها و مدیریت مجموعه عملکرد مناسبی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این پیک بالاترین پیک موجود نسبت به پیک‌های قبلی است، ارتفاع بالاتری دارد و به سرعت پیش رفته است. نگرانی هایی در زمینه تداوم این پیک وجود دارد و اینکه هنوز به نوک قله پیک پنجم نرسیده ایم. در عین حال این خطر هم وجود دارد که بعد از اینکه پیک پنجم را در این استان تمام کردیم، پیک بعدی بلافاصله آغاز شود. بنابراین لازم است که حتما تمهیدات لازم برای پیشگیری از بروز پیک اندیشیده شود.

سوری ادامه داد: عواملی که در این پیک در مرکز استان یعنی خراسان رضوی، موثر بوده است، برگرفته از مسافران و زوار بوده است که به ویژه در مرکز استان که ترددهای زیادی وجود دارد. طبیعتا زیرساخت های درمانی این استان تا حد زیادی تحت تاثیر کرونا قرار گرفته است و بسیاری از تخت‌های بیمارستانی بخش‌های دیگر را برای کرونا اختصاص داده‌اند.

وی گفت: در عین حال درمان بیماران سرپایی هم با داروهایی مانند رمدسیویر وجود دارد و تا حد زیادی توانسته بار بستری را کم کند، اما هنوز هم مساله جدی است. در این استان پوشش واکسیناسیون نسبت به میانگین کشور، قابل قبول است. هرچند که هنوز ناکافی است و اشکال سر تامین واکسن است که سعی می کنیم به این شهرستان واکسن کافی برسانیم. رعایت پروتکل ها هم در نیشابور نسبتا خوب به نظر می آید، هرچند که هنوز با شرایط مطلوب فاصله دارد.

بنابر اعلام کانال تلگرامی وبدا، سوری گفت: عمده‌ترین مساله در نیشابور این است که با توجه به اینکه محل جذب توریست است و هم از این نظر که در مسیر زوار امام رضا (ع) قرار دارد، همیشه در معرض خطر اپیدمی و پیک‌های بعدی است. شاید موثرترین راهکار این است که واکسیناسیون را به حداکثر برسانیم. هرچند که واکسن به تنهایی نمی‌تواند جمعیت را مصون نگه دارد. بنابراین باید تغییر شیوه زندگی به سمت حفظ سلامتی داشته باشیم. با انتقال تجربیاتی که در مناطق مختلف کشور از سوی تیم واکنش سریع ایجاد شده، اینجا حاضر شدیم تا بتوانیم کمک کنیم تا اپیدمی بهتر کنترل شود و این پیک زودتر در این منطقه کنترل شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس وزارت بهداشت خیز پنجم کرونا همه باهم علیه کرونا واکنش سریع کنترل شود پیک پنجم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۰۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • وقت آن نرسیده آمریکا به رفتار دوگانه در قبال غزه و اوکراین پایان دهد؟
  • فیلم| واکنش شهید سردار سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت
  • واکنش حاج قاسم سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت : مگر ما مرده باشیم که خانواده ایرانی سالم به ایران برنگردد (فیلم)
  • ویرانی، آوارگی و فاجعه؛ سودان یک سال پس از جنگ
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تشدید اختلاف میان انگلیس و امارات بر سر سودان
  • نبرد دیپلماتیک میان سودان و امارات
  • واکنش دبیرکل فدراسیون فوتبال به قرارداد سرمربی تیم ملی و تعیین پاداش‌ها
  • پیگیر اصلاح قانون شوراها در کشور هستیم