Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-30@00:17:39 GMT

اتریوم چیست و چه آینده‌ای در پیش دارد؟

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۹۱۰۸۶

اتریوم چیست و چه آینده‌ای در پیش دارد؟

اتریوم نام پروژه ای است که رمزارز "اتر" را وارد بازار کریپتوکارنسی کرده و یکی از بهترین پروژه های حال حاضر در بستر بلاک چین محسوب می‌شود.

به گزارش برنا، دنیای ارزهای دیجیتال در حال بزرگ شدن و محبوبیت است و افراد بیشتری هر روز وارد این بازار شده و به خرید و فروش رمزارزهای مختلف می‌پردازند. اتریوم نام پروژه ای است که رمزارز "اتر" را وارد بازار کریپتوکارنسی کرده و یکی از بهترین پروژه های حال حاضر در بستر بلاک چین محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پلتفورم متن باز و غیرمتمرکز بوده و به توسعه دهندگان مختلف در سراسر دنیا این امکان را می‌دهد که کدهای خود را باز هم به صورت غیر متمرکز پیاده سازی کنند.

بنابراین اگر قصد دارید سازوکار این پروژه را به طور کامل درک کنید، در اولین قدم لازم است تا مفهوم غیرمتمرکز بودن امروز در بلاک چین را متوجه شویم. هدف اصلی شکل گیری بلاک چین از میان بردن واسطه ها و متمرکز بودن امور مالی است. بنابراین پروژه هایی مثل اتریوم (ethereum) که به صورت غیرمتمرکز مشغول به کار هستند، توسط هیچ دولت، شخص و یا حتی قدرتی اداره نمی‌شوند؛ بلکه به وسیله تعداد بسیار زیادی رایانه در سراسر دنیا مورد استفاده قرار گرفته و کنترل می‌شوند.

اتریوم چیست؟

همانطور که گفته شد، اتریوم یک پلتفورم متن باز و غیرمتمرکز بر بستر بلاک چین بوده که امکان استفاده از خدماتی مثل قرادادهای هوشمند، توسعه نرم افزارهای DApp و امور مالی غیرمتمرکز با همان دیفای را فراهم کرده است. کلیه برنامه های اجرا شده در بستر این پروژه در سراسر جهان قابل دسترس همگانی است و در واقع استفاده از رمزارز این پروژه به نوعی دسترسی آزاد به پول دیجیتال محسوب می‌شود.

اِتِر (Ether | ETh) توکن رسمی این پروژه بوده و در حال حاضر به عنوان دومین کوین برتر بازار ارزهای دیجیتال شناخته می‌شود. قیمت آن نیز در یکی دو سال اخیر رشد چشم گیری داشته و می‌توان گفت که اتریوم گران ترین آلت کوین بازار رمزارزهاست.

خالق اتریوم

فردی به نام ویتالیک بوترین (Vitalik Buterin) که یک نابغه ریاضی، نویسنده و برنامه نویس روسی و کانادایی است در سال 2013 و در سن 19 سالگی خود پروژه غیرمتمرکز اتریوم را خلق کرد. وی در ابتدا به عنوان یک نویسنده و علاقه مند به حوزه رمزارز در انجمن بیت کوین مشغول به کار بود و بعد از مدتی با مقالات خود توانست چند بیت کوین را به دست آورد. در رابطه با انتخاب نام پروژه اتریوم، ویتالیک بوترین این گونه نوشته است که:

«فورا فهمیدم که این نام را از سایر اسامی موجود بیشتر دوست دارم. من فکر می‌کنم اتریوم حقیقتاً تلفظ خوبی دارد و کلمه «اتر» را نیز در دل خود دارد که به یک مدیوم نامرئی فرضی اشاره دارد که به جهان نفوذ می‌کند و به نور امکان سفر می‌دهد.»

از کجا اتریوم بخریم؟

برای خرید رمزارزها از پلتفورم هایی با عنوان صرافی آنلاین ارز دیجیتال استفاده می‌شود که در این وبسایت‌ها بستری فراهم شده تا کاربران بتوانند به راحتی چند کلیک و با پرداخت هزینه‌ای به عنوان کارمزد شبکه و همچنین هزینه‌ای برای خدمات صرافی، رمز ارز مورد نظر خود را خریداری کرده و به کیف پول اختصاصی منتقل کنند. اتریوم جزو بهترین ارزهای دیجیتال بازار بوده و امکان خرید آن در 90 درصد صرافی های ارز دیجیتال ایرانی و خارجی وجود دارد. کافی است نام صرافی مورد نظر خود را در گوگل جستجو کرده و بعد از ثبت نام و احراز هویت اقدام به خرید اتریوم کنید.

آینده اتریوم

آینده اتریوم را باید در پروژه جدید آن یعنی اتریوم نسخه دو دید، شبکه اتریوم در حال‌ حاضر از الگوریتم اثبات کار (PoW) استفاده می‌کند و از همان ابتدا با محدودیت‌های تکنولوژی مواجه بوده است. با دوراندیشی‌های اتخاذ شده در اتاق فکر اتریوم، الگوریتم اجماع اثبات سهام (PoS) به عنوان بیرون رفت و نجات شبکه با ارائه پروژه اتریوم 2 در نظر گرفته شده است.

در حال حاضر شبکه اتریوم با مشکلاتی از جمله بالا بودن نرخ کارمزدها و طولانی بودن مدت زمان تراکنش ها رو به رو شده است و بر‌ اساس بروزرسانی وب‌سایت اتریوم متوجه می‍شویم که Beacon Chain اتریوم دو در دسامبر 2020 شروع به کار کرده و عملیاتی شده است و بخش‌های دیگر، هر کدام طی فازهایی جداگانه تا سال 2022 به زیرساخت اتریوم اضافه خواهند شد و انتظار می‌رود در سال های آینده پروژه اتریوم به طور کامل به اتریوم 2 منتقل شود و تمام مشکلات گفته شده نیز به بهترین شکل در اتریوم 2 حل خواهد شد.

اتریوم و قراردادهای هوشمند

مورد دیگری که در رابطه با آینده ارز دیجیتال اتریوم باید به آن دقت کرد، امکان استفاده از قردادهای هوشمند در بستر بلاک چین است. برای درک بهترین این موضوع این مثال را در نظر بگیرید که در خیابان سوار یک تاکسی بدون راننده شده اید و تاکسی را هم با اپلیکیشن های آنلاین رزرو کرده اید. تاکسی بدون اینکه از شما هزینه ای در ابتدا دریافت کند، به پمپ بنزین رفته و با بودجه ای که از هزینه سفرهای قبلی خود دارد هزینه سوخت را پرداخت می‌کند.

سپس شما را به مقصدتان می‌رساند و کرایه سفرتان هم از کیف پول الکترونیکی‌ شما پرداخت می‌شود و در این بین هزینه مالیات و بیمه نیز به طور خودکار پرداخت خواهد شد. بوجود آمدن چنین دنیایی با قراردادهای هوشمند که اتریوم پایه گذار آن بوده، قابل انجام است.

قیمت امروز اتریوم در حال حاضر و در زمان تهیه این گزارش در شهریور 1400، قیمت اتریوم از مرز 3 هزار دلار عبور کرده و به نظر می‌رسد، شرایط استیبل و رو به رشدی را خواهد داشت. اتریوم که دومین ارز دیجیتال برتر از نظر ارزش بازار است و افزایش قیمت آن در روزهای اخیر چندان دور از انتظار نبوده است. همان طور که گفته شده اتریوم به صورت غیرمتمرکز در بازارهای مالی کار کرده و همین مسئله سبب شده است که قابلیت های فوق العاده در بستر این پروژه طراحی شود و در نهایت این اقدامات موجب افزایش قابل توجه جریان نقدی ورودی به بلاک‌چین اتریوم شده است. با در نظر گرفتن شرایط کلی و اثرگذار بر بازار ارزهای دیجیتال و نیز شرایط خاص اتریوم در سال 2020 پیش‌بینی شده این ارز دیجیتال تا سال 2025 از 4000 دلار هم عبور کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اتریوم قیمت اتریوم ارزهای دیجیتال بستر بلاک چین ارز دیجیتال حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۱۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان تملک پروژه باغ مزار مشاهیر قم تا یک ماه آینده

سیدمرتضی سقائیان نژاد،شهردار قم  امروز یکشنبه نهم اردیبهشت در جلسه هیئت مدیره سازمان بهسازی، زیباسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر، در خصوص پروژه بهسازی قبرستان نو و احداث باغ مزار مشاهیر اظهار کرد: از ۱۳۲ مغازه اطراف قبرستان نو، بیش از ۹۰ درصد تملک شده و تا یک ماه آینده پروژه تکمیل و مغازه‌ها پاکسازی می‌شود.

وی افزود: دفن در قبرستان‌های داخل شهر ممنوع است و شهرداری منطقه باید این مسئله را کنترل کند.

شهردار قم با اشاره به طرح ایجاد باغ مزار مشاهیر و بازآفرینی محله آبشار قم نو تصریح کرد: پس از تصویب طرح توسط شورای اسلامی شهر قم در حوزه فنی، برنامه‌ریزی‌های لازم برای اجرای طرح انجام می‌شود.

سقائیان‌نژاد اضافه کرد: اگر پختگی در طرح اجرای این طرح و نگاه بلندمدت وجود نداشته باشد، مجموعه مدیریت شهری زیر سوال می‌رود.

وی با اشاره به اینکه از مجموعه مدیریت شهری خواسته شده است تا با دقت و تلاش طرح‌های شهری را تکمیل کند، تاکید کرد: برنامه‌ریزی و مطالعات روی طرح‌ها مطابق چشم‌انداز و راهبرد‌ها انجام می‌شود.

شهردار قم در خصوص قبرستان وادی السلام گفت: اراضی‌های بین سازمانی در شهر قم همچون وادی سلام، قبرستان نو، پروژه شهید کاظمی و میدان تره‌بار میدان مطهری باید بررسی و برای آن تصمیم‌گیری شود.

سقائیان‌نژاد با تاکید بر اینکه چندین پروژه در شهر بازآفرینی شده است، گفت: ۱۱ پلاک در حریم ریل راه‌آهن وجود دارد که باید تملک شود و به میدان سپاه برسد و در ادامه به بزرگراه امیر کبیر متصل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • از اجرای ۱۲۰ پروژه تا افتتاح یک باغ بانوان طی دو ماه آینده در منطقه ۵ شیراز
  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • پایان تملک پروژه باغ مزار مشاهیر قم تا یک ماه آینده
  • نگاه سرمایه‌گذاران به این آلت‌کوین‌ها/ پتانسیل سودآوری این رمزارزها بالا است!
  • بیت کوین به ۶۳ هزار و ۸۲۲ دلار رسید
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • آینده ارزهای دیجیتال: چگونه بلاکچین صنایع مختلف را متحول می‌کند؟
  • سیگنال رایگان ارز دیجیتال فیوچرز یا سیگنال فارکس؟
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟