Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان گفت: از ابتدای اجرای طرح کشف و جمع‌آوری دستگاه‎های استخراج رمز ارز غیر مجاز تا پایان مردادماه امسال، ۴ هزار و ۵۳۳ دستگاه در ۲۳ شهرستان استان خوزستان کشف شدند.

علی خدری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برنامه و عملکرد مراکز استخراج رمز ارز در خوزستان اظهار کرد: سهمیه جمع‌آوری ماینرهای غیرمجاز از ابتدای فعالیت این دستگاه‌ها که حدودا یک سال گذشته است تا مردادماه امسال، یک هزار دستگاه و ۲۰ هزار کیلو وات ساعت در برنامه تدوین شده بود که کشفیات بیش از برنامه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه جلسات متعدد کمیته مراکز استخراج رمز ارز در شرکت توزیع نیروی برق خوزستان و ادارات برق شهرستان‌ها طبق برنامه برگزار می‌شود، افزود: گروه‌های اجرایی مشترکین و حراست شرکت توزیع نیروی برق خوزستان موفق شده‌اند از ابتدای اجرای طرح کشف و جمع‌آوری دستگاه‎‌های استخراج رمز ارز غیر مجاز تا پایان مردادماه امسال، ۴ هزار و ۵۳۳ دستگاه در ۲۳ شهرستان استان خوزستان کشف کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان گفت: شهرستان‌های بهبهان، ایذه و امیدیه، دارای بالاترین آمار کشف دستگاه‌های رمز ارزهای غیر مجاز در خوزستان هستند. البته کار جمع‌آوری رمزارزهای غیر مجاز در شهرستان اهواز توسط شرکت توزیع نیروی برق اهواز و به صورت جدا انجام می‌شود.

وی با تفکیک آمار سال ۹۹ از ۱۴۰۰ افزود: در ۵ ماهه نخست امسال ۲ هزار و ۹۷ دستگاه رمز ارز غیرمجاز در خوزستان کشف شد و باقی آن مربوط به سال ۹۹ است.

خدری با بیان اینکه فعالیت مراکز غیرمجاز ماینرها باعث کمبود برق و خسارت به‌ شبکه برق می‌شود، گفت: جمع‌آوری این تعداد دستگاه با کمک گزارش‌های مردمی، حراست و امور مشترکین شرکت توزیع نیروی برق خوزستان، نیروی انتظامی و قوه قضاییه انجام شده است.

وی افزود: برخورد با فعالیت این دستگاه‌ها از اولویت‌های شرکت‌های توزیع نیروی برق است و خاطیان در نهایت با کمک نیروی انتظامی و قوه قضاییه، مجازات خواهند شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان برق رمزارزها شرکت توزیع نیروی برق خوزستان استخراج رمز ارز جمع آوری غیر مجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۳۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری ۶ قلم کالای غیر استاندارد در نمایشگاه بین‌المللی قزوین

میترا عقیلی مدیرکل استاندارد قزوین گفت: ۶ قلم کالای غیراستاندارد در نمایشگاه ملزومات جهیزیه که در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی قزوین برگزار شد، به علت غیر استاندار بودن از سوی بازرسان اداره استاندارد قزوین شناسایی و جمع آوری شد.

وی افزود: بازرسان و کارشناسان اداره کل استاندارد قزوین در ۲ نوبت مجزا در تاریخ‌های ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت ماه نسبت به بازدید و بازرسی از غرفه‌های موجود در نمایشگاه اقدام کردند.

عقیلی با بیان اینکه بازرسان در مرحله نخست به غرفه‌های موجود بابت جمع آوری کالا تذکر دادند، اضافه کرد: در بازدید دوم که بعدازظهر روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه انجام شد، متاسفانه با وجود تذکرات به برخی از غرفه‌ها هنوز کالای غیر استاندارد توزیع می‌شد که در حضور نماینده و مجری نمایشگاه دستور جمع آوری کالا‌های غیراستاندارد شامل انواع ظروف تفلون، اجاق گاز، کولر آبی، سبزی خردکن، چیپس و پفک صادر شد.

عقیلی با اشاره به اینکه توزیع اقلام غیر استاندارد خط قرمز سلامت و ایمنی مردم محسوب می‌شود، یادآور شد: متاسفانه برای چندمین مرتبه است که در نمایشگاه بین المللی قزوین که انتظار می‌رورد با کیفیت‌ترین کالا‌ها در معرض نمایش و فروش قرار گیرد، این اتفاق رخ می‌دهد و مجریان و مسوولان نمایشگاه‌ها اجازه می‌دهند اقلام غیراستاندارد در معرض دید مردم قرار گیرد و حتی به فروش رسد که لازم است مدیر عامل نمایشگاه‌های بین المللی قزوین، به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند.

این مسئول ضمن یادآوری مجدد اینکه توزیع کالا‌های مشمول استاندارد اجباری که فاقد نشان استاندارد باشند ممنوع است، بیان کرد: در صورت مشاهده عرضه این گونه کالاها، مطابق ماده ۱۵ و ۴۰ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد با متخلفان برخورد می‌شود.

مدیرکل استاندارد قزوین یادآور شد: در راستای صیانت از حقوق مصرف کنندگان، بازرسان استاندارد در تمامی نمایشگاه‌های برگزار شده حضور می‌یابند و تمامی غرفه‌ها را مورد بازرسی قرار می‌دهند و هم استانی‌ها نیز در هنگام خرید کالا‌ها بر درج علامت استاندارد و کد ۱۰ رقمی بر روی محصولات دقت لازم به عمل آورند و کد درج شده را پس از استعلام از طریق سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ به این اداره کل اطلاع دهند. 

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • چهار حفار غیرمجاز اماکن تاریخی در تربت‌حیدریه دستگیر شدند
  • این استان خطرناک‌ترین استان در بحران فرونشست شناخته شده است
  • جمع آوری ۶ قلم کالای غیر استاندارد در نمایشگاه بین‌المللی قزوین
  • بیشترین بارش‌های شبانه‌روز گذشته در کدام مناطق کرمان بود؟
  • احداث شهرک بازیافت، گامی برای جمع‌آوری انبارهای غیرمجاز در نصف‌جهان
  • بیش از یک تُن مواد غذایی غیربهداشتی کشف و جمع‌آوری شد
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان
  • بسیج امکانات برای جمع آوری و انتقال گندم کشاورزان خوزستان
  • ۱۰۰ درصد شبکه های توزیع نیروی برق خراسان شمالی ایمن شد
  • برق برخی مناطق ۷ شهرستان گیلان فردا قطع می‌شود