Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مجلس شورای اسلامی از نهایی شدن طرح شفافیت آرا نمایندگان در کمیسیون آیین نامه داخلی مجلس خبر داد.

به گزارش برنا، «جواد نیک بین» در نشست علنی علنی نوبت بعداز ظهر دوشنبه مجلس شورای اسلامی و در اخطاری با استناد به اصل ۸۵ قانون اساسی گفت: سخنگوی کمیسیون های تخصصی مجلس مطابق با بند آخر ماده ۲۰۲ آئین نامه داخلی مجلس تنها باید گزارش تطبیق برنامه وزرای پیشنهادی را با اسناد بالادستی در صحن قرائت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما کمیسیون ها در گزارش های خود وزرای پیشنهادی را تائید کنند.

 

نماینده مردم کاشمر افزود: وزرای پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی و راه و شهرسازی قول ایجاد شفافیت را مطرح کردند. اما از هیات رییسه درخواست دارم هرچه سریع تر موضوع شفافیت را در دستورکار مجلس قرار دهد تا تعارض منافع از بین برود. در این صورت ما می توانیم نسبت به قراردادهای دولتی، حقوق های نجومی و پاداش های چند صد میلیونی بانک ها درخواست شفافیت داشته باشیم.

 

«محمدباقر قالیباف» در پاسخ به اخطار این نماینده، گفت: حتما بحث تطبیق برنامه های وزرای پیشنهادی با اسناد بالادستی مشخص است و بر اساس همان ماده ۲۰۲ آئین نامه داخلی این کار انجام و فرم هایی برای آن پیش بینی شده است.

 

رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سخنگوی کمیسیون های تخصصی مجلس هم در گزارشات خود تطبیق برنامه های این وزرا را با اسناد بالادستی اعلام و تائید این برنامه ها را قرائت می کنند. تشخیص اینکه وزیر پیشنهادی توان اجرای برنامه های روی کاغذ خود را دارد یا خیر، برعهده نمایندگان است.

 

وی تصریح کرد: هیچ کسی نمی‌تواند به جای نمایندگان تصمیم گرفته و یا اعلام کند چه کاری انجام دهید. نمایندگان در روز آخر رأی خود را نسبت به وزرای پیشنهادی مشخص و تعیین خواهند کرد.

 

قالیباف در خصوص بحث شفافیت در مجلس نیز، گفت: طرح شفافیت آراء در کمیسیون آئین نامه در حال بررسی بوده و تقریبا نهایی شده است که به زودی با اولویت در دستورکار مجلس قرار خواهد گرفت.

 

وی همچنین درباره اینکه برخی از نمایندگان به این موضوع منتقد هستند که در دفاع از برخی وزرای پیشنهادی اظهارنظر یا نطق نداشتند، گفت: بر اساس قرعه کشی فقط چهار نفر نمایندگان می‌توانند در دفاع یا مخالفت با یک وزیر اظهارنظر و نطق داشته باشند.

 

رییس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در جایی که مخالفتی با وزیری وجود نداشته باشد مانند سه تن از وزرای پیشنهادی نه مخالفی صحبت می کند نه موافقی؛ لذا ممکن است به نماینده ای نوبت نرسد. این به معنای این که نماینده در مجلس فعالیتی ندارد نیست.

 

وی همچنین خطاب به مسوولان سازمان برنامه، بودجه و بانک مرکزی گفت: هیات وزیران مصوبه ای در تاریخ ۱۶ تیرماه ۱۴۰۰ در رابطه با خشکسالی ها برای سال زراعی ۹۹ تا ۱۴۰۰ داشت و در حال حاضر در مقطعی قرار داریم که زمان سررسید وام آن ها فرا رسیده اما این مصوبه هنوز به بانک های عامل ابلاغ نشده و این مسئله باعث می شود که با توجه به موعد تعیین شده برای این مصوبه بانک ها سررسید وام را برمی دارند.

 

رییس قوه مقننه خاطرنشان کرد: لازم است دولت در این حوزه دقت لازم را به خرج دهد و کمیسیون کشاورزی نیز به صورت جدی این موضوع را پیگیری کند تا ضرر کشاورزانی که در خشکسالی آسیب دیده اند جبران شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی قانون اساسی مجلس کار و رفاه اجتماعی راه و شهرسازی حقوق شورای اسلامی مجلس شورای بودجه بانک مرکزی خشکسالی دولت کشاورزی قالیباف مجلس شورای اسلامی وزرای پیشنهادی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۵۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران

نماینده تهران در مجلس نسبت به انتشار برخی اخبار مبنی بر جدایی شهرستان ری از تهران واکنش نشان داد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، احمد نادری نماینده تهران و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی،  به خبر جدایی ری از تهران واکنش نشان داد و با این طرح مخالفت کرد.

نادری تاکید کرد: بنده مخالف هرگونه جابجایی در محدوده جغرافیایی فعلی شهرستان ری و بخش های پنج گانه آن، محدوده فرودگاه امام خمینی(ره) و همچنین منطقه ویژه اقتصادی ری هستم.

وی با تاکید بر هویت تاریخی، تمدنی و مذهبی ری به خسارت‌های ناشی از ایجاد تغییرات در جغرافیای سیاسی این شهرستان اشاره کرد و گفت: این جابجایی بدون شک موجب به وجود آمدن نارضایتی‌های مردمی ساکنین و اهالی این شهرستان خواهد شد.

عضو هیئت رئیسه مجلس همچنین از ارسال نامه‌‌ای از سوی تعداد از نمایندگان تهران به وزارت کشور خبر داد و عنوان کرد: بنده به همراه تعدادی از نمایندگان تهران طی نامه‌ای خطاب به وزیر کشور خواستار عدم تغییر وضعیت شهرستان ری در تقسیمات کشوری شدیم و تاکید کردیم که این شهرستان باید جزیی از استان تهران مرکزی باقی بماند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مخالفت عضو هیئت رئیسه مجلس با جدایی ری از تهران
  • قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود
  • برای اولین بار قرار است «جداول بودجه» در صحن مجلس بررسی شود
  • قالیباف: نباید به مجلس ظلم شود، نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان می گذارد
  • طرح پیشنهادی تعیین وضعیت اراضی پادگان جی به کمیسیون ماده پنج ارسال شد
  • جداول بودجه ۱۴۰۳ کاملا شفاف است
  • دولت و بذرپاش، نمایندگان مجلس را دور می‌زنند؟
  • اعتراض نمایندگان به وحیدی درباره تغییرات شهرستان ری
  • گیر واردات خودرو‌های کارکرده کجاست؟
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟