Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- عضو کمیسیون صنایع مجلس با اشاره به اینکه خودرو‌سازان به دنبال تامین زیان انباشته خود از جیب خریداران خودرو در آینده هستند گفت: اگر تولیدکنندگان زمین‌ها و داشته‌های مازاد خود را وارد نقدینگی نمایند زیان انباشته خود را جبران خواهند کرد. - اخبار استانها -

مصطفی طاهری در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در زنجان، اظهار داشت: خودرو‌سازان اذعان دارند که متحمل 15 الی 20 درصد ضرر در تولید خودرو هستند بنابراین اگر تولید و فروش کمتر شود تولید‌کننده ضرر پایین‌تری را متحمل خواهد شد بر همین مبنا برای کاهش ضرر و زیان میزان تولید را پایین‌تر آورده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خودرو‌سازان می‌گویند ما زیان انباشته داریم یعنی به خاطر قیمت دستوری که در سال‌های قبل وجود داشته، قیمت تمام شده تولید بالا‌تر رفته است اما به دلیل فشار سیاسی مجبور به فروش خودرو شده و هزینه مازاد را از جیب خود صرف کرده‌ایم.

عضو کمیسیون صنایع مجلس با بیان اینکه این زیان انباشته در نهایت تاثیر خود را بر خریداران خودرو در آینده گذاشته است گفت: خودروسازان قصد دارند این زیان انباشته را از طریق آیند‌گان تامین کنند.

وی با اشاره به اینکه خودرو‌سازان قریب به 20 هزار میلیارد تومان زیان انباشته دارند و به دنبال جبران این زیان هستند عنوان کرد: بنابراین برای جبران این زیان آن را به سمت خودروهایی که جدیدا به فروش خواهند رفت سر ریز کرده‌اند اما زیان انباشته نباید از جیب مردم برداشته شود چراکه خودروسازان دارای زمین‌هایی هستند که می‌توانند آن را تبدیل به نقدینگی کنند و ضرر خود را از آن طریق جبران کنند. 

شرایط تبدیل حواله های ایران خودرو به سایر محصولات - شهریور 1400تحویل اتوبوس آمبولانس ایران خودرو دیزل از نیمه شهریور آغاز می‌شودگزارش تسنیم از مشکلات قطعه‌سازان خودرو/ واحدهای تولیدی 40 هزار میلیارد تومان از خودروسازان طلب دارند

طاهری بیان کرد: خودرو‌سازان بیشتر نقدینگی را از بانک با سود 18 درصد تامین می‌کنند یعنی ضرری که خودرو‌ساز می‌کند برای همین نقدینگی و سودی است که از بانک دریافت می‌کند یعنی پول سود بانکی که برای نقدینگی استفاده می‌کند جز زیان خود می‌داند اما اگر نقدینگی را از مجموع داشته‌هایی که احتکار کرده‌اند تامین کنند دیگر لزومی برای پرداخت سود 18 درصد به بانک‌ها نیست و علاوه بر بدست آوردن سود، زیان انباشته را نیز جبران خواهند کرد.

وی تشریح کرد: قطعا چیزی که در دنیا برای افزایش سوددهی وجود دارد افزایش سطح تولید است با این حال اگر خودروسازی که زیر دو تا سه میلیون تولید داشته باشد توجیه اقتصادی برای سود‌دهی نخواهد داشت با این وجود خودروسازان ما زیر یک میلیون تولید دارند که طبیعتا با این حجم تولید زیانده خواهند بود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در ادامه با بیان اینکه واردات خودرو در دستور کار قرار دارد و جزء خط قرمز‌ها نیست خاطرنشان کرد: مشکلی که هم‌اکنون وجود دارد مشکل تامین ارز است چرا که میزان ارز محدود برای تامین کالاهای متعدد وجود دارد. باید طبق اولویت کالاهای اساسی و مواد اولیه برای صنایع کنار گذاشته شود و مازاد آن برای خرید سایر کالا‌ها استفاده شود.

وی گفت: شرایط ارزی در شش ماه نخست سال جاری طوری نبوده که برای واردات خودرو ارز در نظر گرفته شود اما اگر صادرات که جز برنامه‌های وزیر پیشنهادی نیز هست از طریق قطعات خودرو و یا هر چیز دیگری ارز‌آوری داشته باشد از ارز حاصل از صادرات آن می‌توان واردات خودرو را انجام داد.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عضو کمیسیون صنایع زیان انباشته خودرو سازان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۹۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند

روح‌الله عباسپور سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با پارس نیوز، درباره اینکه خودروسازان بیان می‌کنند مواد اولیه موردنیاز تولید مانند فولاد و پتروشیمی دلاری است اما این شرکت ها باید محصولات خود را ریالی به فروش رسانند، گفت: برخی از مواد اولیه موردنیاز خودروسازان مانند فولاد و پتروشیمی آلومینیوم و مس، دلاری قیمت گذاری می شود که این نکته خودروسازان درست است.

وی ادامه داد: برای ساماندهی این وضعیت که هم خودروساز متحمل ضرر نشود و هم مردم بتوانند خودرو را با قیمت مناسب خریداری کنند، باید بین خودروساز و تولیدکننده موادی مانند فولاد، هماهنگی ایجاد شود که دولت متولی این هماهنگی است.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت باید در این زمینه سیاست‌گذاری مناسبی داشته باشد و بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند.

عباسپور با بیان اینکه دولت باید بین خودروسازان و فولادی‌ها و... تنظیم‌گری کند، تصریح کرد: سازمان تعزیرات حکومتی باید بر قیمت فولاد و سایر مواد اولیه تولید نظارت درستی داشته باشد تا در این زنجیره خودروسازان نیز ضرر نکنند.

دیگر خبرها

  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • اعلام جزئیات جدید درباره واردات خودرو جانبازان؛ اول جانبازان بالای ۷۰ درصد، بعد جانبازان ۵۰ درصد
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند
  • زیان خالص پرسپولیس کاهش یافت
  • مخالفت با ارجاع گزارش وضع بازار دارو به قوه قضاییه
  • وزیر صمت: منتظر ابلاغ آیین نامه واردات خودرو هستیم