Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@15:32:20 GMT

بازار لوازم خانگی راکد ولی قیمت بالا است

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۰۱۶۵۸

بازار لوازم خانگی راکد ولی قیمت بالا است

ایسنا/زنجان رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی و اداری زنجان گفت: در حال حاضر بازار لوازم خانگی زنجان، راکد بوده ولی قیمت بالا است.

سیدمحمد احمدی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با وضعیت بازار، اظهار کرد: از ابتدای سال در یک بازه زمانی شاهد افزایش و پس از آن کاهش قیمت‌ها بودیم ولی در حال حاضر قیمت‌ها با توجه به اقدامات شرکت‌های تولیدکننده و افزایش قیمت از جانب آنان، افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قریب به یک ماه است که بازار در رکود کامل بوده و کمتر خریدی از جانب مصرف‌کننده انجام شده و افزایش قیمت نیز خود دلیلی برای کاهش مصرف در جامعه می‌شود.

این مسئول ادامه داد: در حال حاضر قیمت کالاهای تولید داخل و محصولات خارجی افزایش یافته و این مسئله در وهله اول مصرف‌کننده را متاثر می‌کند. البته هنوز هم محصولات خارجی با توجه به نوسان‌های بالایی که دالار دارد، مشتری خاص خود را حفظ کرده و بازار فرش دارد.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی و اداری زنجان یادآور شد: با گران شدن دلار و به تبع آن محصولات خارجی، برخی از مصرف‌کننده‌ها کالاهای ایرانی را خریداری می‌کنند ولی متاسفانه شاهد افزایش قیمت این محصولات نیز هستیم که این افزایش نسبت به کیفیت آن توجیه چندانی ندارد.

احمدی خاطرنشان کرد: در حال حاضر خرید چند قلم لوازم‌خانگی برای جوانان، بیش از وام ازدواجی است که به آنان تخصیص داده می‌شود و با بالا رفتن انتظارات، خرید جهیزیه روز به روز سخت‌تر می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی زنجان رکود اقتصادی لوازم خانگي لوازم خانگی حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۱۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت

آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی در ماه آوریل برای دومین ماه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت جهانی آژانس موادغذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس در روز جمعه (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. با این حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید زیرا قیمت موادغذایی همچنان از اوج رکورد در مارس ۲۰۲۲ و در آغاز درگیری روسیه و اوکراین صادرکننده محصولات کشاورزی ادامه داشت.

گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶ درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه ماهه افزایش یافت که به دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن نباتی نیز بالاتر رفت و به دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ ماهه رساند.

با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷ درصد کمتر از سطح سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶ میلیارد تن از ۲.۸۴۱ میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.

آژانس پیش‌بینی خود را برای محصولات آتی و برای تولید جهانی گندم در سال ۲۰۲۴ از ۷۹۶ میلیون تن در ماه گذشته به ۷۹۱ میلیون تن کاهش داد که نشان‌دهنده کاهش بیشتر در کاشت گندم در اتحادیه اروپا از آنچه قبلاً انتظار می‌رفت، بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم‌انداز بازنگری شده تولید گندم در سال ۲۰۲۴ با این وجود حدود ۰.۵ درصد بالاتر از سطح سال قبل بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • مصرف بیش از حد ویتامین D این عوارض را دارد
  • عوارض مصرف بیش از حد ویتامین D
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت