Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@05:07:50 GMT

آغاز واکسیناسیون مادران باردار علیه کووید ۱۹ در فارس

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۹۰۱۷۸۴

آغاز واکسیناسیون مادران باردار علیه کووید ۱۹ در فارس

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، عبدالرسول همتی گفت: از ابتدای شهریور ۱۴۰۰، واکسیناسیون مادران باردار در مراکز بهداشتی و درمانی زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز آغاز می شود.

وی افزود: مادران باردار بیشتر از دیگر افراد جامعه به بیماری کووید۱۹ مبتلا نمی شوند، اما در صورت ابتلاء به بیماری در مقایسه با بانوان غیرباردار، بیماری آنها شدیدتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همتی ادامه داد: همه مادران باردار ۳۵ سال و بالاتر، مادران باردار در همه گروه های سنی با شرط سنی بالاتر از ۱۸ سال شاغل در حوزه بهداشت و درمان، مادران باردار دارای همسر شاغل در بخش های کرونا و یا مراکز بهداشتی مدیریت کرونا، مادران باردار شاغل در گروه های شغلی پُرخطر، اولویت دریافت واکسن طبق زمان بندی اعلام شده را خواهند داشت.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز اعلام کرد: مادران با نمایه توده بدنی ۳۵یا بالاتر، مادران با بارداری دوقلویی، چندقلویی، بارداری با لقاح مصنوعی، مادران باردار با بیماری زمینه ای شامل بیماری های قلبی، فشارخون بالا، دیابت، دیابت بارداری، بیماری کلیوی، آسم، مصرف داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی، آنمی سیکل سل، پیوند اعضا و سیروز کبدی، واجد شرایط واکسیناسیون هستند.

او تاکید کرد: شرط انجام واکسیناسیون مادران واجد شرایط، بسته به ارزیابی سلامت مادر از نظر ابتلا به بیماری کووید۱۹و در معرض مواجهه نزدیک مادر با فرد بیمار، سن بارداری پس از ۱۲ هفته و سن بالاتر از ۱۸ سال با تشکیل پرونده الکترونیک فعال و تایید پزشکان خانواده و مراقبان سلامت واحدهای ارائه خدمت شامل خانه بهداشت، پایگاه پزشک خانواده و پایگاه سلامت است.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با بیان اینکه در راستای حفظ ایمنی بیشتر مادران باردار، واکسیناسیون پس از هفته ۱۲ بارداری و سن بالای ۱۸ سال انجام می شود، اشاره کرد: واکسناسیون مادران باردار پس از مشاوره و با رضایت شخصی مادر انجام می شود.

همتی اضافه کرد: آن دسته از مادران باردار واجد شرایط که مراقبت‌های دوران بارداری خود را تنها از مراکز درمانی و بخش خصوصی دریافت می کنند، می توانند با مراجعه به پایگاه پزشک خانواده یا پایگاه سلامت و تشکیل پرونده الکترونیک در سامانه یکپارچه بهداشت «سیب» و دریافت معرفی نامه واجدان واکسیناسیون به مراکز تزریق واکسیناسیون مراجعه و واکسن دریافت نمایند.

او با تاکید بر اینکه مادران باردار باید بدانند واکسیناسیون به معنای ایجاد ایمنی قطعی نبوده و رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی نظیر استفاده مداوم از ماسک و حفظ فاصله فیزیکی با دیگران است، یادآور شد: مادران باردار باید از حضور در اماکن شلوغ، محیط های سربسته، دید و بازدید و دورهمی های خانوادگی پرهیز کنند.

انتهای پیام/د

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسیناسیون مادران باردار مادران باردار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۰۱۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، جاوید عباسی بیان کرد: با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی، بارندگی و پیش بینی‌های قبلی مبنی بر شیوع بیماری‌های برگی خصوصاً زنگ زرد و افزایش تراکم آفت سن غلات، از ابتدای بهمن ماه سال گذشته عملیات پایش و مبارزه با عوامل خسارت‌ زا به صورت شبانه روزی توسط کارشناسان شبکه مراقبت در سطح مزارع گندم استان فارس انجام شده است.

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی فارس گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون سطحی بالغ بر ۴۰ هزار هکتار مبارزه کنترلی و پیشگیری بر علیه زنگ زرد و ۱۴۸ هزار هکتار مبارزه بر علیه آفت سن و ۲۶۱ هزار هکتار نیز مبارزه بر علیه علف‌های هرز در مزارع گندم این استان انجام شده است.

این مقام مسئول اضافه کرد: عملیات پایش و مبارزه با عوامل خسارت‌زا در سطح مزارع گندم تا پایان خرداد ماه در فارس ادامه دارد.

عباسی خاطرنشان کرد: خوشبختانه با اقدامات به موقع تاکنون خساراتی ناشی از بیماری زنگ زرد در مناطق مستعد و شمالی استان فارس گزارش نشده است.

وی صدور اطلاعیه‌ها و ارائه دستورالعمل‌های فنی به کشاورزان، انجام مبارزه به موقع به صورت پیشگیری و کنترلی و همچنین همکاری کشاورزان خصوصاً در مناطق مستعد را از جمله اقدامات به موقع این سازمان برای کنترل بیماری زنگ زرد گندم و آفت سن غلات در فارس برشمرد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس توصیه کرد: کشاورزان استان فارسی می‌توانند با نظر کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی و مدیران پهنه نسبت به سمپاشی مزارع خود بر علیه بیماری زنگ یا سن غلات اقدام کنند.

کد خبر 6087209

دیگر خبرها

  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد
  • آغاز ساخت پایگاه سلامت شهدای محله کهنه دژ در سمنان
  • پایان واکسیناسیون طیور لرستان علیه بیماری نیوکاسل
  • آغاز برنامه واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در استان همدان
  • واکسیناسیون بیش از ۲۴۷ هزار رأس دام در زنجان
  • آغاز ایمن سازی رایگان دام‌های هویزه برعلیه بیماری‌های طاعون نشخوارکنندگان کوچک و آبله
  • شناسایی بیش از ۳۰۰۰ مادر باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال در لرستان
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک